Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm ArkadaŞlar
slm arkadaşlar bizde bu aleme yeni katıldık 2 hafta önce arkadaşımla ilk rc arabamızı aldık tamiya tt-01 izmirdeki buluşmalara gelmek isteriz herkese slmlar
trotzdem
03-04-2005, 22:05
Ooo benim araba çok parlak çıkmış walla :)
Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. Buluşmalardan haberdar olmak için forumda devamlı aktif olun. İzmir canlanıyor!!
aramıza hoş geldiniz izmirli hobbyrc ailesi büyüyor... :D :D :D
100kmh2sn
04-04-2005, 10:55
Arkadaşlar Ailemize hoşgeldiniz,arabalarınız hayırlı olsun,İzmir HobbyRC'nin büyüdüğünü görmek çok güzel
Konuyu tanışma başlığına taşıdım,kendinizi biraz tanıtırmısınız (ne işle uğraşıyorsunuz,izmirin neresinden vs..)
roadwarrior
04-04-2005, 15:22
ARabalarınız hayırlı olsun cok guzel.
Arabayı nerden ve ne kadar a aldınız??
TT-01 şasi benim de tercihim!
slm millet ben serdar izmir karşıyakadan
siyah subaru benim işte bu işe arkadaşla yeni başladık arabayı alanı iki hafta oldu
şarj kumanda araba pil fln toplam 350 $ ı buldu
bide bişey sormak istiyorum biraz modifiye yapmak istiyom arabaya aliminyum shaft , rulman ... fln nerden alabiliriz izmirde ,towerdan mı getirmek daha uygun acaba .....
herkese slmlar
trotzdem
04-04-2005, 21:54
Arkadaşlar Ailemize hoşgeldiniz,arabalarınız hayırlı olsun,İzmir HobbyRC'nin büyüdüğünü görmek çok güzel
Konuyu tanışma başlığına taşıdım,kendinizi biraz tanıtırmısınız (ne işle uğraşıyorsunuz,izmirin neresinden vs..)Selamlar ismim Töre ve izmir/karşıyaka da oturuyorum.Karşıyakada bi internet cafem var,onunla uğraşıyorum ve Resimdeki mavi focus bana ait :)
Bu siteden tanıştığım Lancer nickli arkadaşım çok yardımcı oldu sağolsun.Her ortamda teşekkür ediyorum ona yoksa hala kumanda nasıl bişeydir,pilleri neden ayrı alıyoruz tt01 tb02 nedir v.s. sorularıyla boğuşuyor olucaktık :)
Herneyse en kısa zamanda izmirli arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum.Ayrıca arada kocaeliye gidiyorum(üni. orda bitirdim),ordaki arkadaşlarla tanışmayı çok isterim.
Arabalarınız hayırlı olsun arkadaşlar.. :)
muhammet
05-04-2005, 17:51
hayırlı olsun kardeşler Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin....ne diyelim...
tt-01 almakla ne iyi yaptığınızı yakında anlayacaksınız anadın mı.....:kütküt:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.