PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm ArkadaŞlar

quera
03-04-2005, 20:26
slm arkadaşlar bizde bu aleme yeni katıldık 2 hafta önce arkadaşımla ilk rc arabamızı aldık tamiya tt-01 izmirdeki buluşmalara gelmek isteriz herkese slmlar

trotzdem
03-04-2005, 22:05
Ooo benim araba çok parlak çıkmış walla :)

cguckan
03-04-2005, 23:05
Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. Buluşmalardan haberdar olmak için forumda devamlı aktif olun. İzmir canlanıyor!!

baRCo
04-04-2005, 10:43
aramıza hoş geldiniz izmirli hobbyrc ailesi büyüyor... :D :D :D

100kmh2sn
04-04-2005, 10:55
Arkadaşlar Ailemize hoşgeldiniz,arabalarınız hayırlı olsun,İzmir HobbyRC'nin büyüdüğünü görmek çok güzel
Konuyu tanışma başlığına taşıdım,kendinizi biraz tanıtırmısınız (ne işle uğraşıyorsunuz,izmirin neresinden vs..)

roadwarrior
04-04-2005, 15:22
ARabalarınız hayırlı olsun cok guzel.
Arabayı nerden ve ne kadar a aldınız??

TT-01 şasi benim de tercihim!

quera
04-04-2005, 18:47
slm millet ben serdar izmir karşıyakadan
siyah subaru benim işte bu işe arkadaşla yeni başladık arabayı alanı iki hafta oldu
şarj kumanda araba pil fln toplam 350 $ ı buldu

bide bişey sormak istiyorum biraz modifiye yapmak istiyom arabaya aliminyum shaft , rulman ... fln nerden alabiliriz izmirde ,towerdan mı getirmek daha uygun acaba .....

herkese slmlar

trotzdem
04-04-2005, 21:54
Arkadaşlar Ailemize hoşgeldiniz,arabalarınız hayırlı olsun,İzmir HobbyRC'nin büyüdüğünü görmek çok güzel
Konuyu tanışma başlığına taşıdım,kendinizi biraz tanıtırmısınız (ne işle uğraşıyorsunuz,izmirin neresinden vs..)Selamlar ismim Töre ve izmir/karşıyaka da oturuyorum.Karşıyakada bi internet cafem var,onunla uğraşıyorum ve Resimdeki mavi focus bana ait :)
Bu siteden tanıştığım Lancer nickli arkadaşım çok yardımcı oldu sağolsun.Her ortamda teşekkür ediyorum ona yoksa hala kumanda nasıl bişeydir,pilleri neden ayrı alıyoruz tt01 tb02 nedir v.s. sorularıyla boğuşuyor olucaktık :)
Herneyse en kısa zamanda izmirli arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum.Ayrıca arada kocaeliye gidiyorum(üni. orda bitirdim),ordaki arkadaşlarla tanışmayı çok isterim.

Lancer
05-04-2005, 17:24
Arabalarınız hayırlı olsun arkadaşlar.. :)

muhammet
05-04-2005, 17:51
hayırlı olsun kardeşler Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin....ne diyelim...

tt-01 almakla ne iyi yaptığınızı yakında anlayacaksınız anadın mı.....:kütküt: