Orijinalini görmek için tıklayınız : aerofly deluxe e-fly 100c sorunu
herkese iyi bayramlar diliyorum
aerofly professional deluxe (versiyon: 1.8.0.9) yeni netden indirdim cracı ile programı kurdum herhangi bi sorun çıkmadan program çalıştı ancak benim
e-fly 100c kumandayı nasıl tanıtacağımı bilmiyorum usb kaploda var.
bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi tşk.
kumanda fms de sorunsuz çalışıyor.
Birçok sim'de olduğu gibi AeroFly'da da şu 4 konu önemli:
1- İlk şart windows'a kumandayı tanıtmak. Windows tanırsa, AeroFly da tanır.
2- Windows Denetim Masası....kalibrasyon ayarlarını doğru yapmak.
3- AeroFly içinden CONTROL menusunden doğru kumandayı seçip ayarlarını doğru yapmak.
4- AeroFly içinden CALIBRATE menusunden doğru kumandayı seçip kalibrasyonu doğru yapmak.
Bunlardan bir veya birkaçında hata yapıyor olmalısınız. Bu 4 madde de doğru olursa mutlaka düzgün şekilde çalışır. FMS'de sorunsuz çalıştığına göre 3 ve 4. maddeler doğru yapılmamış demektir. Kumanda stick hareketleri ile doğru kanal-stick eşleştirmesini bulabilirsiniz. Bendeki CONTROL menusu ayarları:
gürman bey tşk ederim.
ben programı 2 pc ye yükledim.
1. Pc pentium 3 celeron 600mhz ekran kartı fx 5200 onda sorunsuz çalıştı ama kumandayı denemedim diyer evde ev uzak biraz
2.Pc pentium 4 2,4Ghz ekran kartı fx 5500 olmasına rağmen open gl 2,0 eksik diyor ve update istiyor sorunu çözerçözmez deneycem
Evet, OpenGL uyumlu grafik kartı istiyor. Güncelleyince sorun çözülür umarım.
aero fly deluxe Gürman beyin yukarda verdiği joystick ayarları ile e-fly 100c tx sorunsuz çalıştı. aileron tersti mehmet bey de ek olarak aileron/roll ayarıda da reverse yapmamı söyledi ve aynen sorunsuz kullanmaya başladım tşk.
ata 1337
12-10-2008, 23:51
aero fly deluxe Gürman beyin yukarda verdiği joystick ayarları ile e-fly 100c tx sorunsuz çalıştı. aileron tersti mehmet bey de ek olarak aileron/roll ayarıda da reverse yapmamı söyledi ve aynen sorunsuz kullanmaya başladım tşk.
Güle güle kullan kardeşim.
düzcizgi
31-10-2008, 12:37
bilgiler için sag olun bende aynı kumanda aldım büyük ışık tutacakk
Konu biraz hortlayacak ama bende de sorun vardı, konu çok işime yaradı şimdi sorunsuz kullanıyorum sağolun bilgi için...
bende 1 adet 4 kanallı kumanda var onla kullanıyorum fakat sürekli idle up açık şekilde çalışıyor
elimde bu 100c kumandadan da mevcut acaba bunu bağlarsam kumanda üzerindeki swichleri aktif halde ayarlayabiliyormuyuz ?
idle up kapanıp açılsa yeterli olur aslında ?
yada klavyeden açıp kapatabiliyorsak o konuyu yazarsanız sevinirim
teşekkürler.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.