PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aerofly deluxe e-fly 100c sorunu

Thypoon
01-10-2008, 18:57
herkese iyi bayramlar diliyorum
aerofly professional deluxe (versiyon: 1.8.0.9) yeni netden indirdim cracı ile programı kurdum herhangi bi sorun çıkmadan program çalıştı ancak benim
e-fly 100c kumandayı nasıl tanıtacağımı bilmiyorum usb kaploda var.
bilen bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi tşk.
kumanda fms de sorunsuz çalışıyor.

PATO
05-10-2008, 20:18
Birçok sim'de olduğu gibi AeroFly'da da şu 4 konu önemli:
1- İlk şart windows'a kumandayı tanıtmak. Windows tanırsa, AeroFly da tanır.
2- Windows Denetim Masası....kalibrasyon ayarlarını doğru yapmak.
3- AeroFly içinden CONTROL menusunden doğru kumandayı seçip ayarlarını doğru yapmak.
4- AeroFly içinden CALIBRATE menusunden doğru kumandayı seçip kalibrasyonu doğru yapmak.

Bunlardan bir veya birkaçında hata yapıyor olmalısınız. Bu 4 madde de doğru olursa mutlaka düzgün şekilde çalışır. FMS'de sorunsuz çalıştığına göre 3 ve 4. maddeler doğru yapılmamış demektir. Kumanda stick hareketleri ile doğru kanal-stick eşleştirmesini bulabilirsiniz. Bendeki CONTROL menusu ayarları:

Thypoon
05-10-2008, 20:59
gürman bey tşk ederim.
ben programı 2 pc ye yükledim.
1. Pc pentium 3 celeron 600mhz ekran kartı fx 5200 onda sorunsuz çalıştı ama kumandayı denemedim diyer evde ev uzak biraz
2.Pc pentium 4 2,4Ghz ekran kartı fx 5500 olmasına rağmen open gl 2,0 eksik diyor ve update istiyor sorunu çözerçözmez deneycem

PATO
05-10-2008, 21:43
Evet, OpenGL uyumlu grafik kartı istiyor. Güncelleyince sorun çözülür umarım.

Thypoon
12-10-2008, 22:59
aero fly deluxe Gürman beyin yukarda verdiği joystick ayarları ile e-fly 100c tx sorunsuz çalıştı. aileron tersti mehmet bey de ek olarak aileron/roll ayarıda da reverse yapmamı söyledi ve aynen sorunsuz kullanmaya başladım tşk.

ata 1337
12-10-2008, 23:51
aero fly deluxe Gürman beyin yukarda verdiği joystick ayarları ile e-fly 100c tx sorunsuz çalıştı. aileron tersti mehmet bey de ek olarak aileron/roll ayarıda da reverse yapmamı söyledi ve aynen sorunsuz kullanmaya başladım tşk.

Güle güle kullan kardeşim.

düzcizgi
31-10-2008, 12:37
bilgiler için sag olun bende aynı kumanda aldım büyük ışık tutacakk

dracula
12-02-2009, 22:48
Konu biraz hortlayacak ama bende de sorun vardı, konu çok işime yaradı şimdi sorunsuz kullanıyorum sağolun bilgi için...

zx6r
07-03-2009, 12:03
bende 1 adet 4 kanallı kumanda var onla kullanıyorum fakat sürekli idle up açık şekilde çalışıyor
elimde bu 100c kumandadan da mevcut acaba bunu bağlarsam kumanda üzerindeki swichleri aktif halde ayarlayabiliyormuyuz ?
idle up kapanıp açılsa yeterli olur aslında ?
yada klavyeden açıp kapatabiliyorsak o konuyu yazarsanız sevinirim
teşekkürler.