Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin RC on-road Ve Off-road Grubu Üye Ol
selam arkadaşlar.
Bir süredir Mesinde RC araç grubu arıyordum ama malesef bulamadım. Bu mailin amacı arkadaşların birbirlerini tanıması ve bir araya gelip tecrübelerimizi paylaşacagımız bir platform olustumak.
isterimki haftanın belirli bir günü bir araya gelmek ve tanışmak. bir kaç arkadaş denemiş ama başarılı olamamış.
Sizden istedigim, bu konuya abone olun ve bu forum uzerinden birbirimize ulaşalım. Nasılmı, üst'de 'seçenekler' bölmüne tıklayın ve konuya abone olun. Bunun avantajı, nezaman biri birşey yazarsa bu konu uzerinden, direk kişisel email adresinize haber geliyor. yani takip etmesi çok daha kolay oluyor.
Arkadaşlar eğer Mersin'de bu Hobby'le uğraşıyorsanız buraya yazın.
Öncelikle isminizi sonra ne tür RC aracınız var.
Modeli ney?
Nerede takılıyorsunuz?
Kaç yıl veya aydır bu Hobbyle ugraşıyorunuz?
Hangi günlerde uğraşıyorsun?
Hangi frekans kumanda kullanıyorsun?
Vb...
Bu gruba üye olmak için illada RC aracınız olmak zorunlu degil. eğer kunu hakkında daha fazla bilgi almak istersenin seve seve yardımcı olmak isterim.
Ben ilhan
Aracım: 1/8 hotbodies lightning GTX2
Takıldığın yer: Yenişehir Fuar karşısı ve marina.
Benim yaklaşık 16 yıllık tecrübem var teknik konuda yardımcı olurum. tuning vs
Genellikle haftasonu takılıyorum.
Frekansım: 27.145 mhz (sanırım bu çok yaygın bir frekans oldugunda farklı frekanslar sipariş verdim)
Tanişmak üzere...
saygılar
arkadaşlar bu pazar 12-10-08 saat 11 gibi marinada buluşmaya nedersiniz. gelmek isteyenler lütfen buraya yazsın.
patinaj_yawuz
08-10-2008, 18:24
ben meskoopta şöförüm seferim olmazsa gelmek isterim
ben meskoopta şöförüm seferim olmazsa gelmek isterim
tabi arkadaşım beklerim. benim araçda bir parça kırıldı, sipariş verdim umarım pazara yetişir. yetişmese bile genede gelirim.
saygılar
Nerede bu millet????????????
offroadculara sesleniyorum. haftaya gelincik tepesine gidecegim. motorcross ve yamaçparaşut yapılıyor orada. bende offroad rc'mi götürecem. çok uygun yer var aracımda 4 kişilik yer var gelmek ve tanışmak isteyenler bana bir an önce haber versin. süper bir gün olucak
saygılar
Selam Ben Alper. yaklaşık 3 yıldır aracım var. bir çok kez mersindeki arkadaşları bir araya toplamayı denedim ama başaramdım. umarım siz muaffak olursunuz. ben de marinaya takılırdım ama iş nedeniyle adres değişikliği yaptım. artık huzurkente oturuyorum. bu nedenle pek gelemiyorum.
araçlarım: GS sut evo - Hpi Savage - Ofna CD3 - Kyosho Mad Force
frekans: 27.045 - 27.145
umarım bir gün tanışıp yüzyüze konuşuruz.
slm alper maşallah bütün araçları toplamışsın:)
geçen gün aracımın c cup joint'ı kırıldı bitürlü posta gelmedi, hala bekliyorum. sanırın 2-3 güne kadar gelir.
pazar günü çalışmıyorsan offroad takılalım. güzel bir yer biliyorum istersen alayım seni beraber gideriz.
başka takılmak isteyen arkadaşlar varsa haberim olsun.
saygılar
ben havadan yer araçlarına yeni transfer olacagm isterseniz düzgün bir site yapalım ? mersinhobi gibi?
slm arkadaşm bende mersndenim msn ini yazarsan görüşelim bendede gs sut evo war offroad
selam. sanırın senınle msnde konuşmuşduk. siz kıbrısdaydınız
benim msn ilhan_ardic@hotmail.com.
umarım yakında buluşabiliriz. hafta sonu. pazar günü bi buluşma düzenlemek istiyorum. gele bilirsen haberim olsun.
saygılar
ben havadan yer araçlarına yeni transfer olacagm isterseniz düzgün bir site yapalım ? mersinhobi gibi?
selam arkadaşım. sanırım daha düzgün site kurmadan önce toplu halde buluşursak bence daha önemli. umarım yakında bir araya gelip tanışırız. hafta sonları buluşma düzenlemek istiyorum. katılmak istersen haberim olsun.
saygılar
viaconme
22-10-2008, 22:39
Site açma yerimi burası??
hakan_buyuk
24-10-2008, 21:47
Merabalar ben enis.Savage xl ım var.Ama Mersinde pek faaliyet olmadıgı icin bende cok urasmaz oldum ama toplanılırsa bende gelirim..
selam Enis
Pazar günü offroad takılmak istedim ama hala benim aracın yedek parçası
gelmedi. postada kaybolmuş. pazar günü mersin ünivesitesind rc hava aracları gurubu toplanıyor. bende takılıcam dilersen sende gel. sabah 9-12 ordalar çok eylenceli oluyor.
gelmek isteyen başka arkadaşlar varsa bulusalım derim.
saygılar
ilhan
valla mersin hobbyrc gayet aktifti zamanında ama şu an iş ve okul dolayısıyla pek kimse kalmadı. önceden birileri denedi başarılı olmadı derken neye göre başarılı olmadı o kısmı anlamadım. bende 4 sene öncesine kadar mersinde öğrenciydim ve herhaftasonu rc lerimizi kullanırdık ve off-road pistine kadar yapmıştık.
umarım yine ve yeni insanlar aranıza katılır.
hakan_buyuk
25-10-2008, 18:45
selam Enis
Pazar günü offroad takılmak istedim ama hala benim aracın yedek parçası
gelmedi. postada kaybolmuş. pazar günü mersin ünivesitesind rc hava aracları gurubu toplanıyor. bende takılıcam dilersen sende gel. sabah 9-12 ordalar çok eylenceli oluyor.
gelmek isteyen başka arkadaşlar varsa bulusalım derim.
saygılar
ilhan
İsterseniz haftaya universitede görusebiliriz ama ucakcı abilerimiz ucaklarını ucurdukları icin ben aracımı surmeye fırsat bulamıyorum( onlar ucustayken sesten etkilendikleri icin) Bende mersinde faaliyet yapmaya calıstım ama pek basarılı olmadı..Bi kac abilerimle bulustuk ama gerisi gelmedi..Ama siz musaitseniz her hafta guzel vakit gecirebiliriz
hakan_buyuk
25-10-2008, 18:48
valla mersin hobbyrc gayet aktifti zamanında ama şu an iş ve okul dolayısıyla pek kimse kalmadı. önceden birileri denedi başarılı olmadı derken neye göre başarılı olmadı o kısmı anlamadım. bende 4 sene öncesine kadar mersinde öğrenciydim ve herhaftasonu rc lerimizi kullanırdık ve off-road pistine kadar yapmıştık.
Haklısınız eskiden off road ve onroadda cok usta kişiler vardı ama artık ya hobbyi bıraktılar yada baska yerlere gittiler..
selam arkadaşım.
duydugum kadarıyla mersinde baya bi rc meraklısı ve rc aracı olan var. ben ısrarla bu topluluğu bir araya getirmeye çalışacagım. ben uzun senelerdir nıtro rc araçla ugraşıyorum ama Mersine 2 yıl oldu geleli.
yarin sabah (26-10-08) 9-12 arası üniversitede RC hava araçla ilgilenen arkadaşlar olacak dilerseniz gele bilirsiniz.
saygılar
hakan_buyuk
25-10-2008, 19:21
Evet benim abimde ucakcı.. Siz kesin gelcekseniz bende gelirim .. ama su anda benzinim yok..Maksat bulusmak tanısmak olsun
Evet benim abimde ucakcı.. Siz kesin gelcekseniz bende gelirim .. ama su anda benzinim yok..Maksat bulusmak tanısmak olsun
tabi bende orda olucam. ama benim aracımın bi parçası kırıldı hala postada bekliyorum. yani yarin bende getirmicem.
görüşmek üzere
İsterseniz haftaya universitede görusebiliriz ama ucakcı abilerimiz ucaklarını ucurdukları icin ben aracımı surmeye fırsat bulamıyorum( onlar ucustayken sesten etkilendikleri icin) Bende mersinde faaliyet yapmaya calıstım ama pek basarılı olmadı..Bi kac abilerimle bulustuk ama gerisi gelmedi..Ama siz musaitseniz her hafta guzel vakit gecirebiliriz
haftaya buluşalım ozaman. benimde araç tamir olmuş olur. haber bekliyorum
hakan_buyuk
29-10-2008, 12:49
.Rcmatik(ilhan)la tanısma fırsatımız oldu..02.11.2008(Pazar) Gunu bi bulusma yapalım istiyoruz.Gelmek isteyen arkadaslar buraya yazssınlar motocross pistine gidelim diye dusunuyorduk...Gelmek isteyenler olursa haberleselim guzel bi bulusma yapalım..
Hakan merhaba.
nihayet benim aracın parçası geldi. pazar gününü bekleyemiyorum. bu arada on road rc aldım manyak birşey. serpent 710 competition max 12 motor var dehşet gidiyor sanırım 120 km felan. sıra sende. hadi alda onroadda kapışırız. (kapışmak isteyen başkası varsa haberimiz olsun)
bu arada pazar günü gelmek isteyen varsa haberimiz olsun offroad takılıcaz.
hakancım yakıtını ala bildinmi. almadıysan haber et bende 16% nitro almam gerekiyor.
saygılar
hakan_buyuk
30-10-2008, 17:39
ilhan abicim yakıtı istedim.. Hayla gelmedi hayla bekliyorum inşallah yarın elimde olur.%25 byon istedim ama nedense gelmedi..Pazar gunune kadar hallecem inşallah..Abicim ne zaman nerde bulusuyoruz buraya tam olarak yazarsak hem ben hemde diyer gelmek isteyen arkadaslar varsa bilgilenmiş olur..Birde özelden cep nonu yazarsan sevinirim...Abi sanada hayırlı olsun aldınmışsın serpenti=) sıra bende benimde bir tane onroad almam gerek heralde:D
hakan_buyuk
30-10-2008, 17:44
Biraz once firmayı aradım elinde istedigin anten sapından ellerinde yokmus ama pazar gunune kadar benzin elime gecer..
hakancım. kusura bakma. internetimde sorun vardı. yarin (02-11-08) sabah üniversitede olucm. biraz uçak takıldıktan sonra. offroad için yol alıcam. dilersen beraber gidelim...
başka gelmek isteyen varsa üniversite de buluşalım.
bana cepden ulaşa bilirsiniz. 0532 702 5223
saygılar
ilhan
rc_pilot33
02-11-2008, 17:29
bugün çok güzel bi günde enis ve ilhan abi arabalırını çok güzel sürdü ama bi şansızlık vardı 2 side arza ve kırım yaptı yinede güzel bi gündü
sevgilerle
volkan :D
C:\Documents and Settings\ilhan\Desktop\rc bulusma 1\10.jpg.
arkadaşlar çok güzel bir hafta sonu oldu. nihayet bi buluşma gerçekleşdi. Marina da buluşduk. yogun ilgi gördü.
önümüzdeki pazar bi aksilik olmazsa ben ve enis arkadaşım tarsustarafına alpey arkadaşımızın yanına offroadlarla gideceğiz.
Katılmak isteyen var ise haberim olsun.
bu arada, Alper arkadaşıma yakıt filitresi için teşekkür ederim.
http://www.hobbyrc.com/forum/attachment.php?attachmentid=28458&d=1228249837
pazar (30-11-2008) Marina Bulusması
rc_pilot33
04-12-2008, 20:12
Merhablar Iyigünler Bende Yeni Bi Araç Aldım Arkadaşlar Inşanlaah Buluşmak Dileğiyle
rc_pilot33
04-12-2008, 20:13
Bu Arda Resim Ekliyecektim Sizlerin Görmesi Için Bi Türlü Ekleyimedim
Forumun Yabancısıyımda
Yardımlarınızı Bekliyorum
BY BARON
05-12-2008, 20:02
merhaba ben barış çoktandır siteye üyeyim lakin mersinli rc cilerde varmış yeni duydum babacanlar olmaz böyle herkes birbirinden habersiz ayıp oluyo ama. ben teee akşehirden gelcem bayram için bayramdan sonrada bikaçgün iznim olcak tanışmak için bi gün ayarlarsanız sevinirim . üstteki yer sanırım marina güzel yermiş
selam Bariş.
vallaha sevindim. grup iice büyümekte.
Bayramdan hemen sonra bulusalım. sizin dediğiniz gibi 12-12-08 benim için uyar. arkadaşlarada seslenirim toplu halda bayram sefası yaparız.bu pazarada bi buluşma olacak dilersen o gündebuluşuruz.
offroad aracın varsa offroad'da takılabiliiz. marina onroad için cok iyi ama offroad'da zevk vermiyor.
bu arada Volkan arkadaşımın yeni onroad aracıyla kazasız belazız güler geçirmesini diliyorum. yakında kapışırız artık. :D:D
herkese iyi bayramlar diliyorum
saygılarla
ilhan ardıç
rc_pilot33
06-12-2008, 20:26
Bu Arda Buluşalım Buluşmasına Ama Yın 12 Cuma Gününe Denk Geliyo Benim Kargo Gelirmi O Güne Bilmiyorum Bide Bayramda Bankalar Kapalı Zannedersem . Onun İÇİN ,
BEN MERSİNE ÇARŞAMBA GÜNÜ MERSİNDE OLURUM HERHALDE Cumartesi Buluşlaım Isterseniz
şimdiden Iyi Bayramlarrr ::p
- YARİN (PAZAR GÜNÜ 7-12-08) MARİNADA SAAT 10:30'DA BULUŞMAMIZ VAR TÜM MODELCİ ARKADAŞLARIMIZI ORADA GÖRMEK İSTERİZ..
rc_pilot33
13-12-2008, 13:00
görüşmek dileğiylee:D
bjkwashere
14-12-2008, 02:54
Ben Enes, yenısehırde oturuyorum fakat ankara da okuyorum. donem arasında mersıne donecegım. bulusmalara katılmak ısterım. yazın 1er kez enis ve alper abi ıle bulusmustuk guzeldı aslında :D 20ocak-10subat arasındakı bulusmalarda katılacagım ıns. siteye pek gıremıyorum. bana pm atarsanız bulusmaları mınnettar olurum.
Saygılarımla...
Arakdaşlar bu buluşma olayları sanırım (İlhan arkadaşımızın özverisiyle) bir düzen kazandı. Her buluşma öncesinde diyalog kopmasın diye yazılıyor ama ananevi bir düzene oturdu. Hiç kimse sitede yazmasa bile ben açık açık söylüyorum aksi söylenmediği sürece her pazar marinada 10:30-11:00 gibi başlayıp hava yağışı ve acıkma durumuna göre 16:00-17:00 gibi biter. Şimdiden herkes davetlidir.
Arkadaşlar bende mersinde yim .Ancak henüz bir:( rc aracım yok Mersin çevresinde rc araç alabileceğim varsa söylermisiniz ??
slm Baran.
Volkan arkadaşımın çok güzel ve temiz rtr rs4 evo 1/10 nitro satılık aracıvar. onroad araçla ilgileniyorsan buraya yaz ben volkanın bilgilerini veririm.
sevgiler
ilhan
eveton-road bir araç almak istiyorum ancak başlangıç için bi model olmalı .RC araçla ilgili pek tecrübem yok
baran
buradan takip et. haftaya havalar iyi olursa. buluşmalara gel orada daha detaylı konuşuruz. hem aracı görmüş olursun.
sevgiler
ilhan
davet ettiğiniz için teşekkürler gelmeye çalışacağım :D
bjkwashere
27-01-2009, 11:06
Hocam kimse yok heralde bulusmaya nıyetlı. ses seda yok;oleeea:
enes slm
malasef yağmur nedeniyle buluşmalar iptal oluyor. umud ediyorumki haftaya pazar günü hava iyi olur ve buluşma gerçekleşr. ben buradan haberdar ederim. buluşmaları takip edin.
sevgiler.
ilhan
hakan_buyuk
27-01-2009, 22:38
Bende ne zamandır ozledim aracımı surmeyi..En kısa zamanda aranıza doncem inşallah=)
bjkwashere
28-01-2009, 15:17
enes slm
malasef yağmur nedeniyle buluşmalar iptal oluyor. umud ediyorumki haftaya pazar günü hava iyi olur ve buluşma gerçekleşr. ben buradan haberdar ederim. buluşmaları takip edin.
sevgiler.
ilhan
bu hafta bulusma olur ıns:fifufifu:
bjkwashere
01-02-2009, 10:40
bugun war mi bulusma
bjkwashere
01-02-2009, 17:22
Merhabalar,
Bugun ben saat12den ıtıbaren yat marınasında gazladım 1pm den ıtıbarende dıger abılerımızınde katılımıyla basladı ozellıkle ucakcı abıler. Kısacası bugun cok guzel sayılabılecek bır bulusma yaptık İlhan abi de sonradan katılarak aramıza renk kattı saolsun araba olarak benı yalnız bırakmadı:agla:. Ufak kırımlar yasasakta arabada, ucak ve araba olarak cok guzel oldu. İlhan abinin yaptıgı enteresan bı bıcımde ergonomık ve de hostu:D
Meraklı kalabalık yuzunden:hııııııı: zaman zaman tehlıke atlatsakta ve sınırlerımız gereksız sorularla yıpransada :kütküt: havanın guzel olusu ve cıddı kırımsız surusler herseye degdi dogrusu.
Ins bu hafta ıcı de bır bulusma yapmayı dusunuyoruz.Katılımlarınızı beklerız.
Saygılarımla
Enes
arkadalar inşallah hafa sonu bende gelecem. hem işlerimin biraz yoğun olması hemde misafirimin bol olması nedeniyle 2-3 haftadır gelemedim. inşallah güel bir buluşma olur haftaya bende katılırım. gelemezsemd bütün arkadaşlara keyifli sürüşler.
bjkwashere
02-02-2009, 11:46
Alper abi,
Eger uygunsa bu haftaiçi bir bulusma daha yapalım dıye dusunuoruz İlhan abiylede gorustum. hangı gunler uyar yazarsanız ıns bır bulusma yapabılırız. bu gectıgımız pazar İlhan abiyle guzel gazladık, benm tutmayan frenlerede bı el atıldı :D
Saygılarımla
Enes
redpover
04-02-2009, 11:07
arkadaşlar forumlara pek bakamıyorm buluşma olursa mutlaka bi msj atın gözünüzü sevim alper abi saygılar ( game_ower_000) :) 542 618 79 96
bjkwashere
04-02-2009, 16:11
5subat persembe saat 12 cıvarı yat marınası cıvarında gazlıcam. ılgılenen olursa beklerım...
arkadaşlar benım bu aralar işlerim biraz yoğun ama gelecek olursam mutlaka foruma yazarım
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Paylaşımda bulunalım.
Ma Toys / Carisma-M 40 S
aramıza hoş geldin.
model aracın varmı. varsa biraz bahsedersen sevinirim. buluşmalara katılmak istersen buradan takip edebilirsin. şahsen tanışmak isterim.
saygılar
ilhan
Arkadaşlar buluşmalar - tanışmlar vs için www.mersinrc.blogspot.com sitesini kurdum yavaş yavaş yapılandıracağım siteyi hepnizle görüşmek üzere msnim tazman333@hotmail.com
Arkadaşlar hiç girmiyo musunuz msnimi ekleyin konuşalım bi
turkoglu
04-06-2009, 14:41
Selam arkadaslar RC de yeni gibiyim o kucuk elektrik motorlu saatte 2-3km yapanlari saymazsak cok yeniyim Traxxas jato 3.3 almayi dusunuyorum ama parca sorunlarinda ne yapabilirim arastiriyorum ne dersiniz?? forumda msn adreslerini gorduklerimi ekledim gorusmek uzere SERDAR
Serdar abi tabiki sana yardımcı oluruz adresini ekledim bende benim bu konuda bnm bilgim var ama tecrübem yok yakında yeni buluşmalar ayarlıcam siteyide geliştiriyorum Buluşmalarda daha tecrübeli arkadaşlarla görüşürüz.. Saygılar..
Merhabalar ben anamurdan gökhun aracım modlu revo 3.3 saygılar
Gökhun aramıza hoşgeldin xD aracın çok güzel bir araç kırımsız sürüşler dilerim anamur biraz uzak ama buluşmalara bekleriz yakında kendi forumumuzu kuracağım saygılar...
merhabalar. ben ankaradan mersine taşındım. ankarada bir grubum vardı fakat burda yeniyim. henüz kimseyle tanışamadım. malum ev taşımak ve yerleştirmek epey zor. ben 1/8 offroad kullanıyorum. savage xss ve sladge hammer s50 pro. gerçi slagde hammer ankarada kuzenimde kaldı ama araç konusunda çok tecrubeliyim. (ukalalık olmasın) buraya sadece savage xss'i getirdim. fakat buji ısıtıcım kayboldu taşınma esnasında. mersinde de hiçbiryeri henüz öğrenemediğim için nerden bulabileceğimi de daha doğrusu acaba mersinde bulabilir miyim onu da bilemiyorum. amacım foruma bir göz atıp bilgi sahibi olmaktı. baktığım iyi olmuş. bu mersin grubunuza katılmak istiyorum. selamlar.. celal özgür aybek
Merhaba Celal abi, öncelikle mersine hoşgeldin Hangi semte taşındın ? Mersinde rc parçası satan bir yer henüz yok ne yazıkki.. Mersinrc grubunu kurmaya çalışan azimli vatandaş benim bu arada xD msn adresimi eklersen daha hızlı iletişim kurabiliriz msn = tazman333@hotmail.com site = www.mersinrc.blogspot.com
Cevap Bekleniyor !! ..........
xXBugraXx
24-06-2009, 20:36
Her ne kadar arabalarla ilgilenmesem de Mersin grubunda olmayı ben de isterim. Msn adresim lonely_bugo@hotmail.com . Pozcu' da oturuyorum :)
shadowpane
24-06-2009, 21:04
mersindekiler toplantılarınız olursa bende katılmak isterim. daha cok offraod arabalarla ilgileniyorum. idarelikte bir te ep onraodım var. saygılarmla hakan sezen hakan@bjk.gen.tr
merhabalar. ben ankaradan mersine taşındım. ankarada bir grubum vardı fakat burda yeniyim. henüz kimseyle tanışamadım. malum ev taşımak ve yerleştirmek epey zor. ben 1/8 offroad kullanıyorum. savage xss ve sladge hammer s50 pro. gerçi slagde hammer ankarada kuzenimde kaldı ama araç konusunda çok tecrubeliyim. (ukalalık olmasın) buraya sadece savage xss'i getirdim. fakat buji ısıtıcım kayboldu taşınma esnasında. mersinde de hiçbiryeri henüz öğrenemediğim için nerden bulabileceğimi de daha doğrusu acaba mersinde bulabilir miyim onu da bilemiyorum. amacım foruma bir göz atıp bilgi sahibi olmaktı. baktığım iyi olmuş. bu mersin grubunuza katılmak istiyorum. selamlar.. celal özgür aybek
forum yöneticileri beni mazur görsün.
jandarmanın karsısında türkhavakurumu var. oradan temin edebilirsin. görüşmek dileiğiyle
ilginize çok teşekkür ederim.
sarıkaya
06-07-2009, 18:18
Çamlıyayla'da benim evin yanında elektrikli uçuşları yaptığım alanda, offroad aracı ile ayberk'e ratladım.Hemen kale manzaralı birkaç resim çektim.Hava kararmak üzere olduğu halde güzel bir gösteri izledik.
sarıkaya
06-07-2009, 18:22
maalesef resim yüklerken hata oluşuyor
freeedom3
07-07-2009, 15:54
selamlar ben anamurdan erkin.şimdilik anamurda oturuyorum ama eylülde toroslara taşınacağım.ben arabalardan ziyade ilnginç rc araçlarla ilgileniyorum(hovercraft vb.).ama grubunuza katılmak ve sizleri izlemek isterim.e-mail=freeedom_falcon3@hotmail.com
arkadaşlar bende mersindeyim bir gün söyleyin buluşalım
hadi 14 ünde buluşuyoruz mersin üniversitesinde saat 2de hadi herkes gelsinnnnnnnn:D:D:D:D:D
Kardeş bu mersinde ruh yok ya ..Hiç bi istek yok..Herkes 3-4 kişilik arkadaş grubuyla takılıyor..Grup olalım dedik adımız belli olsun dedik ama .....Mersinrc - mücadeleye devam -
rc_pilot33
21-07-2009, 13:46
;oleeea:arkaşlar mersin araba bakımından az kişi var bende bi zamanlar arabacıydım biz genellikle ünüversite fulbol sahısınde vaya yenı yapılan model uçak pistindeyizzzzz bugün marinadada 3,4 kişi toplanacağızzz saat 6 da bekleriz ;oleeea:
model uçaklarla tabi ;)
xXBugraXx
21-07-2009, 15:15
rc_pilot33 ben seni hiç görmedim kusura bakma :) Sen 11-12 Temmuz buluşmalarına gelmiş miydin? Belki görmüşümdür tanımıyorumdur. Bu arada benim adım Buğra...
Bende bu gün 6da marinada olacağım arkadaşlar. Mert ben bu arada. Daha önce katılmadım buluşmalara, yeniyim zaten :) Off-road on-road başlığı altında oldu ama ben wingdragonumla geleceğim. Görüşmek üzere...
xXBugraXx
21-07-2009, 16:12
Ben Cuma gününe kadar şehir dışında olduğum için bu haftaki hiç bir buluşmaya katılamıyorum maalesef :(
ben memlekete gittim herkese kırımsız sürüşler:D
rc_pilot33
21-07-2009, 20:26
buğra bende senı görmedim ama 11 ,12 Temmuz buluşmalarına katılmadım bugünkü küçük buluşmaya katıldım
OTURAN BOĞA
26-07-2009, 17:38
merhabalar ben osman. ben de 4-5 ay içinde aksilik olmazsa hobiye on-road ya da off-road alanında başlayacağım. msn adresim osman_simsek1994@hotmail.com . ayrıca buğra ile de aynı yerde oturuyoruz. saygılarla...
rc_pilot33
28-07-2009, 19:39
Aramiza yeni birilerin katilmasi çok güzel bekleriz
hakan_buyuk
08-08-2009, 16:24
Meraba arkadaslar ben enis.. Mersinde kucukde olsa hos bi araba grubumuz var yazın sıcaklar ve işler dolayısı ile cok bulusma yapamadık bu işle ilgilenen mersinli yeni arkadaslar var galiba.. İsteyen burdan, msnden veya telefondan bana ulasabilir...
Msn:enis_savage_25@hot. tel 05069525669... bu aralar guzel bi bulusma yapalım diorm.. Herkezi bekleriz.
abiler neden bana haber vertmediniz
savagery
19-08-2009, 12:54
Hocam yokmu buluşma yahu?
Enes
Centrino
29-11-2009, 16:34
İsmim Şahin
Model Daha Yok Almayı Düşünüyorum (Yeni Başlayacam)
Daha Takıldıgım Bir Yer Yok
Yeni Başladım
Cumartesi ve Pazar
Kullandıgım Kumanda Yok En Kısa Sürede Almayı Planlıyorum
Arkadaşlar selamlar ; Ben erhan, netten aldığım chaosumla acemiliğimi attıktan sonra HPİ trophy 4.6 siparişimi verdim. sanırım yarın elimde olacak çok heyecanlıyım :) sizleri gördüm inanın daha da çok heyecanlanım ! Bu hobbyi ne kadar kalabakıl yaparsak o kadar eğlenceli olur diye düşünüyorum. . . ilk toplantı ne zaman ? öte yandan rodajı kendim mi yapsam yoksa biln birine mi yaptırsam diye düşünmeye başladım şimdi forumu okudukça . .
Arkadaşlar selamlar,
Uzun zamandır havalardan dolayı buluşma yapamıyorduk.
Bu hafta sonu (27-28 Mart) marinada buluşma yapsak, kimler gelebilir?
izlemeye gelmek isterdim :d ancak ard arda iki sınav var bu hafta sonu. Mersin geneli malum
alikabus
25-03-2010, 20:52
Arkadaşlar selamlar,
Uzun zamandır havalardan dolayı buluşma yapamıyorduk.
Bu hafta sonu (27-28 Mart) marinada buluşma yapsak, kimler gelebilir?
ben gelirim :)))
darkyamaha
28-04-2010, 14:51
arkadaşlar 9 mayısta buluşma düzenliyoruz site içinde duyurusu mevcut tüm rc tutkunları davetlidir:)
arkadaşlar mersinde nerede hobby model dükkanı var?bende aslen mersinliyim ama 7 yıldır ankarada yasıyorum. yaz tatilleri için mersine geliyorum. Bu seferki gelişimde anlaşılan t-max ımıda alıp gelicem :)
darkyamaha
29-06-2010, 12:44
merhaba şuan için maalesef mersinde hobi dükkanı bulunmamaktadır.
sarin3335
29-06-2010, 13:26
en geç 0cak 2011 gibi allah izin verirse ben bir hoby dükkanı açacağım bütün Mersinli arkadaşlara duyurulur.
işşlh ilk araba mı ordan alırım
arkadaşlar mersinde nerede hobby model dükkanı var?bende aslen mersinliyim ama 7 yıldır ankarada yasıyorum. yaz tatilleri için mersine geliyorum. Bu seferki gelişimde anlaşılan t-max ımıda alıp gelicem :)
yehuuuuuuuuuuuu mersin rc büyü yor işşlh bu büyüyüş tarsusa da sıçrar:) tarsus daki lerrrrrrrrrrrrrrrr
MERHABA ARKADASLAR BEN MERSİNDEN ADEM SITEYE YENI UYE OLDUM GAZETEDEKİ YARIŞLARINIZLARLA ILGILI YAZIYI OKUDUM.
TIRMIL SANAYISINDE ATOLYEM VAR VE BU ARACLARIN YEDEK PARCALARINI YAPIYORUM. SİZLERLE TANIŞMAK İSTERİM MAIL ADRESİM adem_tosun1@hotmail.com
hobi shop u kuracak arkadaşımız yada abimiz shopun bir kenarını kafe olarak da düşüne bilir bildiğim bazı kişiler toplantılardan sonra kafeye gidiyor onu da düşünün tşşk ederim
kerem0001
20-07-2010, 16:42
Slm arkadaslar mersinde beni,mle bulusacak arkadas yokmu yada grup toplantı yokmu lütfen yazın tşk.
aracım hpi bullet mt 3.0
selam arkadaşlar en yakın buluşma ne zaman, mümkün olursa katılmak isterim.
selam arkadaşlar en yakın buluşma ne zaman, mümkün olursa katılmak isterim.
vaaaaaaaaaaaaa bütün araçları toplamışsın toplantıları düzenliyen kişi sanırım şehir dışında
mersin deki arkadaşlar teker teker ortaya çıkıyor
:) vallahi ben adanadayım ama sürekli mersine geliyorum, hafta sonları denk gelirse mersin buluşmalarına geleceğim işallah.
kerem0001
26-07-2010, 20:45
mariff arkadasım bende her hafta içi hafta sonu farketmez buluşmak istioyrum bana yazarsan bulusuruz mersiniçi tşk.
kerem genelde nerde kullanılıyor mersinde bilgin varmı??? geldiğim zaman muhakkak haber veririm görüşürüz.
darkyamaha
31-07-2010, 13:17
merhaba arkadaşlar organizasyonlar 20 eylülde itibaren başlayacaktır yerimiz mersin yat limanıdır.eylülden itibaren buluşmaları burdaki sayfadan takip edebilirsiniz.
xXBugraXx
31-07-2010, 14:17
darkyamaha pardon ama yat limanında çoktan inşaat başladı ve bayağı da doldurdular alanı. Orada araba sürmek için yeterli alan olduğunu düşünmüyorum. Hem yeterli alan olsa da içeri alacaklarını hiç sanmıyorum... :)
darkyamaha
31-07-2010, 16:14
sağ tarafı doldurdular sanırım sol taraf hala boş ve alacaklarını umuyorum şuan mersinde olmadığımdan bilmiyorum.umarım kapanmaz yoksa mersinde yer bulmak çok zorlaşacak gibi görünüyor.
xXBugraXx
31-07-2010, 16:59
Sağ taraf doldu ama sol tarafta da inşaat başladı. Yani küçük alanlar var ve arabaları rahat kullanmak için yeterli değil bence... Ben diyorum ki eğer hep birlikte birleşip belediyelere başvurursak belki de bizim için boş bir alan bulurlar. O alanı offroad pisti olarak düzenleyebiliriz...
darkyamaha
31-07-2010, 18:28
ancak çoğu insan benim gibi onroad kullanıyor onlar için ne yapacağız dediğin doğru toplanarak imza toplayarak bu konuda talebimizi belediyeye sunabiliriz.
belediye gitmek için fazla kişi olmak lazım uçak ve heliyi toplar sak belki olur ben birkaç haftaya kadar arabayı alıyorum
yaw mersinde hobby mağzası nerede var ? bir yakıt hortumu alıcam burnumdan geldi bree , bu arada şu marinenın oradaki asfalt çok iyi gözüküyor onroadcı arkadaşlar için
erman abi yine hayal oldu araba parasını saklamıştım 40 tl bırakmışlar :(
ramazan içiçnde bir toplantı olursa sevinirim erman abi
darkyamaha
13-08-2010, 08:55
merhaba arkadaşlar işlerden dolayı pek ilgilenemiyorum şuan rc ile eylülde toplantılar başlayacak herkese duyurulur:)
:hımm::cool::Pizleyelim video çekelim
Tüm Modelci Arkadaşları selamlıyorum.
Uzun aradan sonra tekrar rc buluşmaları duzenlemek ve eski tayfayı toplamak isterim. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
haftaya Pazargünü bi araya gelelim diyorum. artık marinadan bize hayır yok onun için yeni mekan bulmalıyız. arkadaşlar yeni öneriniz varsa lütfen bildirin hep berabar yerimizi belirleyelim derim.
saat ve yer için buradan takip edebilirsinir.
haydi tekrar canlandıralım mersin rc grubumuzu
sevgilerle
ilhan
darkyamaha
23-08-2010, 11:25
ilhan abi imza filan toplasak bir yer ayarlasa belediye bize marinada elden gitti o kadar da yatırım yapmıştım ya yazık oldu araca asfaltı ağlatacaktık yaw:)
durlytaz
23-08-2010, 14:26
arkadaşlar hali hazırda Mersinde 2 adet uçak ve helikopter pisti (halkkent ve eski çöp fabrikası thk pisti) mevcut. bunlar varken yenisi istenirse dikkate alınacagını sanmam. Kimse sizin onroadlarınız için uygun olup olmadıgını sormaz. eski çöp fabrikasında kurulan THK pisti geniş alana sahip. birbiri ile kesişen iki pistten oluşmakta. uçak ve helikoptercilerin kullandıgı pistin güneybatı yönünde tamamlanmayan pist bulunmakta. Bana kalırsa yapılacak iş; thk ve belediye ile temasa geçilip ikinci pistin asfaltlanması talep etmek.
pist şu anki haliyle offroadçular için çok müsait. pistin bir kısmı asfaltlanabilirse aynı pistte offroad, onroad, helikopter, uçak kullanılabilir. Mersin modelcileri olarak tek çatı altında buluşabiliriz. pistte ağaçlık alanlarda mevcut oldugu için dinlenme imkanı var istenirse mangal bile yapılabilir.
pazar günü gelmeye çalışıcam
model arabalar benim en sevdiğim şeyler bu baram sonu bitane almaya calışacam
abiler uzak olmassa tarsus da bol asvalt büyük alan var tarsusu düşüne bilirsiniz
Sevgili Burak.
Uçak pistinde asfaltlatmayı çok denedik fakat belediye artık para harcamak istemiyor. asfalt dökülse bile uçak kullanan arkadaşlar bizim ON veya OFFROAD araçlarımızın sesinden rahatsız oluyor onun için bi arada olamayız.
merhaba ben serhat galip salman ve 17 yasındayım. revo 3.3 sahibiyim yaz basında karbiratör kırıldı ve yenisini yurtdısından sırarıs ettım ve araca yerlestirip 20 dk surunce geri vites dislisi parcalanmıs ve bunuda yurtdısından soledım gelınce takacam yine aracı surecem yani kısacası bunları yaparken arabanın orası burası derken aracı baya iyi tanıdım. :) tabikide yeniyim bu hobide ama gelistirmelere acıgım bende mersin/kocavilayette oturuyorum 1 kez marinada sürmüstüm aracım oradaki deliklere düsmüstü haberim yoktu tabi onlardan allahtan arabada tek cizik bile yoktu :D ve birde size birsey soracam Cagdaskentte merisin oralar yani Eski cöplükten sanayi tarafına giderken TOKI evlerinin oralarda bir pist mi var acaba ? bir sitede fotograflar gordumde orada toki evlerini gordum ve minibus duragınının orası yani dogru sanırsam.
birde revo 3.3 gelistirmek istiyrum performans bakımından ne parca gerekir iste uzman olanlar söylerse sevinirim :)
helikopterde almayı dusunuyorum t-rex 700 en iyisimidir sizce ? benim kafama en cok bu yattı cunku :)) cok yazdım ama nese sizde 1 mersinli hobici daha kazandınız ;))))
trex 700 pro işi bilgi ister+mersin 1 hobici katılması da güzel :)
darkyamaha
03-09-2010, 12:51
aramıza hoşgeldin eskiden marinadan toplanırdık artık nerede toplanacağız bilemiyorum eylül ayında bir toplantı düzenleyeceğiz ve oraya bu konuları masaya yatıracağız tarih ve saati çok yakında belirteceğiz.iyi günler
Erman, herhalde döndün artık buralardasın. :)
Ne zaman toplantı yapıyoruz?
Sevgili Burak.
Uçak pistinde asfaltlatmayı çok denedik fakat belediye artık para harcamak istemiyor. asfalt dökülse bile uçak kullanan arkadaşlar bizim ON veya OFFROAD araçlarımızın sesinden rahatsız oluyor onun için bi arada olamayız.
Burak'ın söylediği pist, daha önce asfaltama önerisinde bulunduğumuz pist değil!
Arabacıların diğer hobicilerle pek buluşmamasından kaynaklanan bir bilgi eksikliği olmuş. Yeni kocaman bir pistimiz var. İki ayrı kocaman pist olduğundan, kimsenin kimseden rahatsız olma gibi bir durumu da yok bu pistte.
Biz Burak ile, arabacılar adına THK kurumu ile görüşüyoruz. Fakat arabacılardan gelen kimse olmadığı için görüşmelerimiz çok da sağlıklı olmuyor. Mersin'de yeterince arabacı olmadığını düşünenler bile var. Halbuki mersindeki hemen hemen her klasmandaki hobicileri tanıdığımdan dolayı biliyorum ki, arabacılar en fazla olanı.
Ne yazık ki arabacılar, uçakçılar kadar organize davranamadığından, sayı azmış gibi görünüyor. :(
merhaba ben serhat galip salman ve 17 yasındayım. revo 3.3 sahibiyim yaz basında karbiratör kırıldı ve yenisini yurtdısından sırarıs ettım ve araca yerlestirip 20 dk surunce geri vites dislisi parcalanmıs ve bunuda yurtdısından soledım gelınce takacam yine aracı surecem yani kısacası bunları yaparken arabanın orası burası derken aracı baya iyi tanıdım. :) tabikide yeniyim bu hobide ama gelistirmelere acıgım bende mersin/kocavilayette oturuyorum 1 kez marinada sürmüstüm aracım oradaki deliklere düsmüstü haberim yoktu tabi onlardan allahtan arabada tek cizik bile yoktu :D ve birde size birsey soracam Cagdaskentte merisin oralar yani Eski cöplükten sanayi tarafına giderken TOKI evlerinin oralarda bir pist mi var acaba ? bir sitede fotograflar gordumde orada toki evlerini gordum ve minibus duragınının orası yani dogru sanırsam.
birde revo 3.3 gelistirmek istiyrum performans bakımından ne parca gerekir iste uzman olanlar söylerse sevinirim :)
helikopterde almayı dusunuyorum t-rex 700 en iyisimidir sizce ? benim kafama en cok bu yattı cunku :)) cok yazdım ama nese sizde 1 mersinli hobici daha kazandınız ;))))
Galip, selamlar. Ben Altuğ.
Arabalarla ilgili şu aralar ne yazık ki buluşma yapamıyoruz. Mezitli Derya Otomotiv (Hyundai)'nin aşağısında bir hobi atölyemiz var. Burak'la birlikte elimizde şu an T-Rex 600, T-Rex 700 ve Offroad araçlar var. Helikopter konusunda her türlü yardımcı oluruz. Araba konusunda da bilgim dahilinde elimden geleni yapmaya çalışırım. Mersin'e bir RC hobici daha katıldığını görmek özellikle de helikopterlere de ilgisinin olduğunu görmek çok güzel :)
Evet; Toki evlerinin orada bir pistimiz daha var: Ayrıntıları ve buluşmaları buradan takip edebilirsin: http://www.hobimerkezi.com/tr/
Bugün saat 16:30'da buluşmamız var mesela. Katılabilirsin ;)
Galip, selamlar. Ben Altuğ.
Arabalarla ilgili şu aralar ne yazık ki buluşma yapamıyoruz. Mezitli Derya Otomotiv (Hyundai)'nin aşağısında bir hobi atölyemiz var. Burak'la birlikte elimizde şu an T-Rex 600, T-Rex 700 ve Offroad araçlar var. Helikopter konusunda her türlü yardımcı oluruz. Araba konusunda da bilgim dahilinde elimden geleni yapmaya çalışırım. Mersin'e bir RC hobici daha katıldığını görmek özellikle de helikopterlere de ilgisinin olduğunu görmek çok güzel :)
Evet; Toki evlerinin orada bir pistimiz daha var: Ayrıntıları ve buluşmaları buradan takip edebilirsin: http://www.hobimerkezi.com/tr/
Bugün saat 16:30'da buluşmamız var mesela. Katılabilirsin ;)
toki evlerinin oradaki pisti tarif edermisin bi . Tokiyi gecince solda bir dolmus duragı var oralar galiba degilmi ?
darkyamaha
05-09-2010, 08:42
henüz gelmedim dostum 18 eylülde mersinde olacağım arabayı görmen lazım dehşet oldu üzerinde yok yok artık yeni yağtığım kepi bizimkiler gelince getirecek bayramda bu arada kurbana kadar araba yok altımda buluşmalara sırt çantasında getircez artık canavarı:P
toki evlerinin oradaki pisti tarif edermisin bi . Tokiyi gecince solda bir dolmus duragı var oralar galiba degilmi ?
Pistin haritadaki yeri: http://wikimapia.org/#lat=36.8522392&lon=34.6262133&z=17&l=36&m=b
henüz gelmedim dostum 18 eylülde mersinde olacağım arabayı görmen lazım dehşet oldu üzerinde yok yok artık yeni yağtığım kepi bizimkiler gelince getirecek bayramda bu arada kurbana kadar araba yok altımda buluşmalara sırt çantasında getircez artık canavarı:P
dostum senin arabada zaten yapılabileceğini bildiğim başka bir modifiye yoktu ki :D
gelince hemen yanıma uğra, bir masaya yatıralım şu arabayı ;)
saol altu . bulusma gunlerınızıde yazarsanız musait olrsam gelmeye calısırım ama revo 3.3 le :)
toki evlerinin ordaysa güzelll benim arabam yok ama offroad alıcam tam bi bilgim olmadığından bile miyorum altuu abi bana facede mesaj gönderirsen memnun olurum alican köse saygılar :)
danger off road dusunuyorsan bence revo 3.3 al nitrolu alacaksan tabi. benim revoda tek sevmedigim özelligi cabuk takla atıyor virajlarda onun dısında super araba . :)
darkyamaha
07-09-2010, 09:29
altuğ canavarın son hali:P
arabayı hiç üstten görmemiştim
darkyamaha
07-09-2010, 13:07
görmüş oldun böylece buluşmalara mutlaka gel arabayı komple elden geçireceğim altuğ ile ellenmedik yeri kalmayacak anlayacağın :P
arabaya çekap mı yapacaksınız :) son konturoller
beyler ben bi yardım isticektim. benim arabanın lastikleri geri geri giderken yırtıldı sol ön lastik. icindeki foama birsey olmadı ama lastik yarısı yırtıldı ve sarkıyor . bunu tamir etme imkanım varmı yoksa hic ugrasmaya degmezmi
beyler ben bi yardım isticektim. benim arabanın lastikleri geri geri giderken yırtıldı sol ön lastik. icindeki foama birsey olmadı ama lastik yarısı yırtıldı ve sarkıyor . bunu tamir etme imkanım varmı yoksa hic ugrasmaya degmezmi
Selam galip lastiğin pek tamir olacağını sanmıyorum aynı şekilde bende de yırtılma oldu neyle yapıştırırsan yapıştır yüksek devire çıktığı an tekrar atıyor yada en ufak bir darbede su koyu veriyor. onun için uğraşmaya değmez bence sağlıklı bir işlem olmayacağı için sadece zaman kaybı yaratır sana.
xmen_033
15-09-2010, 13:53
bende katilmak isterim ama ben heliciyim
hemşerim tasus taysan görüşe biliriz
umitdursoy
17-10-2010, 12:49
Arkadaşlar merhaba ben bu hobiye yeni başladım Bir tane HPI Firestorm 10T aldım. Motoru çalıştırmayı başardım ama ne kadar gaz versemde araba ileri gitmiyor. Kurcalamadık yer kalmadı, fren in sıkılığına baktım normal görünüyor. Aracı havaya kaldırınca sanki yine tekerler yeteri hızla dönmüyor gibi . Aracın ilk ayarı rodajı için yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum. High speed, Low speed, Idle Screw le oynadık baya karıştırdık zannediyorum.
bende varım yeniyim yeni lama v4 aldım gelecek inşallah mezitlidenim ben
selam arkadaşlar.
Guruplar bölümüne yeni mersin rc grubu ekledim lütfen tüm mersinli arkadaşlar üye olsun. Toplantıları daha iyi takip ede bilmek için toplu mesaj yollamaya ve genel konuda sohbet için üye olunn !!!!!!!!
Saygılarla
ilhan
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir ara verdiğim modelciliğe tekrar dönüş hazırlıklarındayım, benimle beraber bu işi yapabilecek eskilerden 2-3 arkadaş da var. Önümüzdeki günlerde buluşma için ayrıca bir başlık açıp duyuru yapacağım. Tanışıp kaç kişiyiz, ne yapabilirizi konuşur belki biraz da pasımızı atarız.
Sevgiler
Ersin
Arkadaşlar selamlar, bugün saat 13:00'da Macit Özcan Tesislerinde tüm RC arabacıları ve katılmak isteyenleri görmek istiyoruz. Yeri bilmeyenler benimle irtibata geçebilirler. (05337304333)
Aramıza yeni model arabacılar katıldı. Eskilerle tanıştırıp kaynaştırmak istiyorum. Bunun haricinde de çok ara verdik arkadaşlar; bir yerlerden tekrar başlamak lazım diyorum.
Türk Hava Kurumu'yla yaptığımız görüşmeler sonucu henüz Onroad'çular için henüz yer ayarlayamamış olsak da, offroad, buggy ve truggy araçlar için güzel bir pistimiz olmuş oldu.
Değerlendirelim... ;)
Yusuf !!WOW!!
20-01-2011, 18:48
nasıl üye olacağım ? Ama aracım yok soyleyeyim :) birde bulusma yeri lutfen:D
BaatilRhym3
23-01-2012, 00:51
Arkadaslar abiler once kendimi tanitim ben okan yasim 16 on-Road araclarla ilgileniyorum 15 tatilden sonra strada tc evo ile Hobby'e Devam edecegim Bu Konu altinda yorum atmamin sebebi bu grubun son zamanlarda cansiz olmaya baslamis Yeniden canlandirmak istiyorum.. Bana katilanlar ve bu hobbye devam edenler yorum atsinlar cok seviinirim...
tek başıma aktif olmaktan bıktım :lol: mersindeki herkes birbirini tanıyo neden böyle yapıoyolar neden toplanılmıyor ;)
Mersin bitti artık. Herkes bir köşeye çekildi. ben çok uğraştım. toplayamadım. Ama cebini ver ben bazen mersine gelip tek başıma sürüyorum. seni de ararım. normalde kimseyi aramıyorum. çünkü kimse gelmiyor.
alper abi ben tarsustayım bir kaç kişide var tarsus ta gelirsen süreriz benimde servolar gitti bu arada :D bu arada tel:
05315759156 :)
tayfun demir
01-04-2012, 19:26
merhaba arkadaşlar mersinde kimse yok mu?
var olmasmı 07 NİSAN 2011 TARİHİNDE SAAT 1530 DA MERSİN -FORUM AVMERKEZİNDE BOYNERİN BULUNDUĞU YERDEKİ HAVUZ BAŞINDA RC BULUŞMAMIZ OLACAKTIR.BU İŞE GÖNÜL VERMİŞ ARACI OLSUN OLMASIN HERKESİ BEKLİYORUZ.GELMEYİ DÜŞÜNENLER BURAYA İSİMLERİNİ EKLESİNLER.
15 nisan 2012 pazar günü saat 16:00 da yine fuar arkasında toplanacağız.uçaklarınızı arabalarınızı o da yoksa kendinizi alın gelin.ikramlı buluşma olacaktır.
resim ve videoları bekliyoruz buluş malardan
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.