PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımcı olmanızı beklemekteyim



mus01
07-04-2005, 20:01
Öncelikle yeni üye olan ve modelciliğe yeni başlayan bir kişi olarak merhaba....Arkadaşlar süper cok begendim siteyi, ellerine saglık emegi gecen kişilere....
Adana'da ikamet etmekteyim, sürekli ilgi duydugum bir hobiydi üniversite yıllarımda, ama sadece ilgilendim, ugraşamadım.(Zaman ve maddi olanaksızlıklardan).
Şu anda uğraşmak başlamak istiyorum bu konuda sizden yardım istiyorum.....Başlangıc olarak Adana'da bir oluşum topluluk vardır ama ben bu kişlere sizin kanalınızdan ulaşmak istedim.Hangi ucakla başlamam, bu ucagı nerden nasıl almam gerekiyo bu konuda bana alt yapı olacak her şeye acıgım, (dergi, CD, Kitab v.b. gibi).Sizden direktif beklemekteyim beni yönlerdirirseniz sevinecem.

İyi calışmalar Arkadaşlar......................

coniwayt
05-05-2005, 19:11
bende yeni basladım ama sana tavsiye edecegim ucak modeli ACROFLY cok guzel bi ucak elektrikli bi ucak www.modelucak.com (http://www.modelucak.com) a girersen orda gorebilirsin ucagın sadece body fiyatı 25ytl den baslıyo dusun artık bide ucak cok hafif kopukten yapılma

M_tech
05-05-2005, 22:24
herhangi uçakla başlayamassın.. trainerlar tr de 100 dolara falan satılıyor 0 arf- elektronik motor hariç herşeyi var. gerisinide yurt dışı..

100kmh2sn
06-05-2005, 10:24
Ailemize hoşgeldin
Bu konuda uçakla ilgilenen arkadaşlar sana yardımcı olacaktır,forumu takip edersen sanırım sonuca gidebilirsin

M_tech
06-05-2005, 12:16
uçak için tr den 100 dolara arf bir trainer alıyorsun. 4 kanal kumanda seti alıyorsun rcmarttan . motor olarak towerdan os 40 fx-sx e serisi olabilir. buji ısıtıcı ve şarj aletini tr den alıyorsun,hım ne kaldı startera gerek yok zaten o motoru elinle çalıştırabilirsin. bunların toplamı sana 400 dolara falan mal olur gümrük vs içinde. bu 0 fiyatı tabi.

!Amorfy.BaRoS+
07-05-2005, 11:49
Aslında herşeye tek tek baksak iyi olur mesela uçagı sen beyen arf mi Kitmi ? Ona göre uygun motorları biz söyleyelim sonra basit bir kumanda daha sonra diğer malazemelerii tehmin ederiz ama öncelikle forumdaki yazılara bir bak derim ben hoşgeldin tekrardan.