PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir pınarbaşı pist

vexol
11-04-2005, 22:27
Arkadaşlar pınarbaşındaki pist yaz kış açık mı? İşten güçten oraya gitme fırsatı olmadı. Nasıl bir yer? Merak ettim çünkü izmirli arkadaşlar genelde narlıdereyi veya otoban petrol ofisini tercih ediyor sanırım.

cguckan
11-04-2005, 22:32
Valla ben hiç gitmedim. Pistte kullanmadığım için:D:D:D. İzmir'de 2 3 tane pist var.

gorkem
12-04-2005, 12:57
pist guzel ama hergun açık mı degi mi bilmiom

!Amorfy.BaRoS+
15-04-2005, 22:28
2-3 tane mi ?

cguckan
16-04-2005, 09:16
2-3 tane mi ?

Pınarbaşı pisti,FormulaModel Pisti,VivaModel Pisti, ve daha bir bilmediğim şehir dışında bir iki yer daha var. Adını hatırlamıyorum.

ha_racing_team
16-04-2005, 23:34
Arkadaslar;

Izmirde 2 adet pist var. Bunlardan birtanesi Pinarbasi yaris pistinin icerisinde Viva mpdel tarafindan yapilmasi saglanmis olan pisttir. Bu pist kucuk ve yuksek suratli araclar ve yarislar icin hicde uygun degil. Diger bir pistte eski adiyla Formula Model pisti yeni adiyla FMOD pisti. FMOD izmirde radyo kontrollu arac kullanicilari icin kurulmus bir dernektir ve Sarnicdaki pist FMOD uyelerine aciktir. Uye olmayan arkadaslarin kullanimina kapalibir yerdir. Bu pistte cok buyuk sayilmaz ancak model otomobil yarislari icin yeterlidir. Bunun disinda Izmirde pist yok.
Turkiyedeki pistlerle ilgili www.haracing.com (http://www.haracing.com) linkinden pistler bolumune girip bilgi alabilirsiniz. Model otomobil yarislari ile ilgilenen arkadaslarda bu linkten bilgi alabilirler.

cguckan
17-04-2005, 00:07
Bizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz. Zira benim pek pistlerle ilgim yok duyduklarımdı:D:D:D

!Amorfy.BaRoS+
17-04-2005, 12:02
Ee demekki duyduklarınla iş yapmıcaksın bende şaşırdım noluyor diye :) ÇÜnkü baya bir araştırma yapmıştım türkiyedeki pistler hakkında haracing sayfasındaki pistler dökümanını mutlaka incele.

safak_baris
24-05-2005, 16:17
bence elektrikli arabalar için iyi bir test pisti. pek sürat yapılmadığı doğru ama pistin az ilerisinde çok büyük bir beton pist var orada hız testini yapabilirsiniz diye düşünüyorum ben. çünkü bende hergün pistteyim. pınarbaşında oturuyorum.

hergün ücretsiz olarak girebilirsiniz. :dıdııtt:

xibalba
03-07-2005, 11:21
Arkadaşlar bu pistleri kullanan hiç arkadaşımız yokmu? Telefon ve mail yoluyla bilgi alamadım... Bu gidişle yaklaşık 30 kilometre yolu bir pazar sabahı gideceğim. Yardım edecek yok mu?
Kullanım şartları fiyatı ne biliyorsanız yazın lütfen! Teşekkürler...

SpaceWalker
05-07-2005, 02:05
bende pınarbaşında drag yarışlarının yapıldığı yeri biliyorum ama orada rc pisti gormedim.eğer başka bir yerindeyse pınarbaşının bilemiyorum.(buraya yakın oturuyorum bornovada yım)birde adını bilmiyorum gaziemir hava alanını geçtikten sonra ilerde bir pist var.burası hem helikopter hem uçak hemde arabalar için yapılmış biryer.burayada 1 kere gittim.ama kış olduğundan bizden başka sadece 1 kişi araba kullanıyordu.çoğunluk helikopter ve uçaktan yana idi.

madshark
19-08-2005, 16:57
pınarbaşında pistin ana kapısından girdikten sonra sağdaki tribünleri bitirdikten sonra hemen başlıyor elektrikli arabalar için yeterli bi pist ama yüksek süratli yakıtlı arabalar için pek de uygun bi pist deil...