Orijinalini görmek için tıklayınız : Futaba T6EX 2.4 ghz kumanda
orhantekkan
28-10-2008, 00:28
İyi geceler arkadaşlar Futaba T6EX 2.4 ghz kumandamı simulatörde kullanıyorum ama sadece 4 kanallı olarak diğer kanalların emu kodlarını bilen varmı veya nasıl ayarlamam gerek rfg4 deki umu görünüşü aşağıdaki gibi. Dğer 2 kanalı ve düğmeleride kullanabilmek için ne yapmam gerekli.
Merhaba Orhan. Kullandığın emu eski versiyon. Yeni versiyonu 6 kanalı destekler mi bilmiyorum ama eminim Emrah bu problem için bir yorum yapacaktır.
yalnış bilmiyorsam sadece 4 kanal olarak kullanıyorsunuz bu tüm kumandalar için gecerli diger 2 kanalı ise kılavye üzerindeki tuşlara atıyorsunuz. yanılıyorsam ustalar düzeltir ve bende ögrenmiş olurum.
orhantekkan
28-10-2008, 21:48
Cevaplar için teşekkürler emrah beyin cvabını bekleyelim bakalım.
mehmet kul
28-10-2008, 22:26
Sanırım kumandan bozuk.....Git yenisini al...:)
orhantekkan
29-10-2008, 08:48
Sanırım kumandan bozuk.....Git yenisini al...:)
Sana satayım abi o zaman :)
orhan bey
gürman abinin dediği gibi emu nun eski sürümü var ama 4 kanalı yine aşamıyoruz yeni sürümlerinde dahi.
knife edge in orj. RF kumandası dışında hiç bir kumanda ile 4 kanalı aşamıyoruz maalesef. diğer axis ler ise neden var orada çözemedim.
piyasada 8 kanal destekleyen USB kablo olduğu söyleniyor ama 4+ kanalı kullanan kişide TR ve yab. forumlar dahil hiç duymadım.
bu konuda çalışmalarım sürüyor. umarım netice mutlu son ile biter.
benim kablo sözde 8 kanal ama aslı yok 4 kanal üzerini kullanamadım hiç
koray durum bendede farklı değil ama deal... de bir kablo var adamlar ile yazışıyorum. gerçeği varmı diye..
benim kablo sözde 8 kanal ama aslı yok 4 kanal üzerini kullanamadım hiç
aslı varsa birartane almak lazım
sadece reflex için olan 8ch destekleyen usb sim kablosu hafta başı elime ulaştı. reflexte 8ch olarak kalibre ediliyor. sorun yok yani.
şimdi sıra reflex programını kurcalamaya kaldı. ne ne işe yarıyor :)
ama ilk izlenimlerim G4 gibi kullanıcı dostu sim. programı yok.
orhantekkan
19-11-2008, 22:59
Merakla bakliyoruz .Birde yeni konu açmak istemedim bu kumanda ayarları ile ilgili bir çeviri yapabilirmiyiz kumanda kullanım klavuzu olur menüdeki kısaltmaların anlamı felan olur bayağı yardımcı olacaktır isterseniz bir konu altında açabiliriz ne dersiniz.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.