Orijinalini görmek için tıklayınız : OTO HABER'deyiz..
100kmh2sn
03-11-2008, 12:35
Haftalık yayın yapan Oto Haber Dergisinin 03-09 Kasım tarihleri arasında çıkan(yani bugün) sayısında 38 ve 39. sayfalar HobbyRC'ye ayrılmış. 2 sayfada da başlangıç için detaylı bilgiler aktarılmış. Gerek 2008 Off Road yarışımızdan gerekse RC ile ilgili çeşitli ekipman ve body resimleri yine bu sayfalarda bulunuyor.
Dergiyi henüz 15 dk önce aldım. Bize ayrılan sayfalar çok keyifli ve bilgilendirici olarak hazırlanmış. Emeği geçen bütün Oto Haber Ekibine teşekkür ederiz.
Saygılarımla
Dergilerin bu hobiyi yaygınlaştırmadaki yeri çok büyük, emeğigeçen bütün Oto Haber Ekibine teşekkür ederiz.
ceyhun34
03-11-2008, 15:21
dergide bize yer ayıran değerli basın mensuplarına çok teşekkür ederiz:)....dergiyi almak için sabırsızlanıyorum:D
HobbyRC açısından güzel bir haber. Etkisi çok daha güzel olabilir. OtoHaber'e ilgilerinden dolayı teşekkürler.
orhantekkan
03-11-2008, 15:59
Otohaber dergisine teşekkürler emeği geçen herkesede, en kısa zamanda görmek için sabırsızlanıyorum.
dergiyi bugün bizim markete sordurdum. henüz gelmemiş.
peki bizimle ilgili sayfaları tarayıp bu konu altında yayınlamak ayıp olur mu ?
100kmh2sn
03-11-2008, 16:33
Emrah sanırım sorun olmaz ama yinede dergiye bir sorayım
MSenturk
03-11-2008, 17:32
Otohabere cok tesekkurler.
Elinde olan varsa ve yayinlanmasinda sorun olmazsa HRC bolumunu HRC`de gormek isterim. Benim dergiyi bulmak gibi bir sansim yok.
tesekkurler
msenturk
otohaber çalışanlarına teşekkürler. bende yarın 1 tane alayım :)
oguzhangunes
11-11-2008, 15:01
Dergilerin bu hobiyi yaygınlaştırmadaki yeri çok büyük, emeğigeçen bütün Oto Haber Ekibine teşekkür ederiz.
çok dogru bi konuya değindiniz.
rebelcha
15-11-2008, 22:24
otohaber çalışanlarına ve emei geçen herkese teşekkürler.uğraşımızın tüm türkiyeye yayılması dileğiyle basına açılmamız çok önemli bir adım.böylece herkes yaptıklarımız hakkında haberdar olabilecek.tekrardan teşekkürler..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.