Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardim Kumandanin Ucakla Gelmesİ Sorunu ?
Arkadaslar , tower hobbiesden nt3 rtr sparis vermeyi dusnuyorum fakat siparisi ABD deki arkadasıma gondericem oda ucakla turkiyeye getiricek, acaba kumandanın ucaga alınmasında herhangi bir sorun olurmu , bu şekilde kumanda getiren arkadaslar yardım ederlerse sevinirim...
Hiç bir problem olmaz. 2 veya daha fazla olursa problem çıkartabilirler.
aslında 2 tane alıcaz ama bakalım daha once getiren oldumu ?
yok hocam kumanda sorun çıkarmaz paketini bile açma 1 tanesinin 2. sini aç kağıdını falna yırtık şekle sok çünkü yedek falan aldım dersin antenlerini kesinlik le sokma at çöpe :D burda nalırsın zate en falza 10 dolar enn fazlaa yani
saol cicost , antenler problem degil zaten bende kumanda var o kumndaları satarım cubuklu kulanıyorum tekerlekli kumanadayı kullanamıyorum , onun kumandasını satmaya kalksak ne kadar para eder ?
Antenlerı neden cope atıcaksınızkı?? Adamlar anten olsada olmasada zaten valızı acıp buyuk ıhtımalle kumandaları ve arabayı ınceleyecekler.
valla bende anlamadım. yardım edecek yok mu yaw ?
Bişi yapmıyacaksın,arkadasın bavuluna koyucak,ucaga bınerken muhtemelen bavulu acıp ne olduguna bakıcaklar.Arkadasında getırıcek,ben her TR cıkısı aynı sorunu yasıyorum.Bavulu acıp arabayı ve kumandayı kurcalıyorlar ,yardım edılebılıcek bır durum yok ...
yanlız iki tane rtr var bi sorun olur mu ?
valla bende önümüzdeki ay 2 tane RTR araç getirtiyorum.. arkadaşıma ve bana .... t-maxx ile revo.. bakalım...
amerikada bi sorun olmuyormusda.. ne olursa burda olacak anlasilan :)
kumandayı açmadığı sürece sorun olmaz,gerçi uçakta elektronik hiçbir aletin açılmasına izin vermiyorlar.
torlak_t
03-05-2005, 12:17
Tüh be şimdi uçakta arabayla oyanayamayacak mıyız:D :D :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.