PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekerlekler ve Gidiş!

Hassank
24-05-2004, 11:36
Arkadaşlar benim RS43 ss de bir sorun var aslında hiçbir sorun yok ama ben kafaya taktım şimdi sorun şudur:

Arabayı elimle itince güzel gidiyor elime alıyorum tekerlekleri geri yapıyorum dönüyor ileri yapıyorum hepsi dönüyor fakat bazen arabayı elimle ittiğimde çok zor gidiyor bazen ittiğim inanılmaz kaymak gibi kayıyor bazen araba geri geri hiç gitmiyor elimle geri çektiğimde 4 tekerde kilitleniyor.Bazen tek lastiği çevirince ön dönüyor arka dönmüyor bu işler nasıl oluyor bana biri açıklayabilirmi fakat arabanın gidişinde yani kumanda ile sürerken hiçbir problem olmuyor? gayet güzel gidiyor sorun yok gibi gözüküyor.bu normalmidir?

E_M_İ_R
24-05-2004, 11:51
servo koluna bak fren koluna ben de de olmusdu kolu fazla sıkmısım gaz kesınce kazık gıbı duryodu araba belkı koldandır..

unalsel
24-05-2004, 11:57
Biraz tekerleri gevşetmeyi denesene.Tekeri modele bağlamak için olanları. Bende de oluyordu o tür şeyler yarım tur falan gevşettim düzeldi, ama tabii ki sen ayarlasan daha iyi olur; hem tekerler gevşek olmayacak hem de aşırı sürtünmeye sebep olmayacak optimum bir seviyede olması gerek.

nitro_rs4
24-05-2004, 12:16
Diferansiyelinde problem var gibi, ön yada arkada bir sıkışma veya problem olabilir.

Hassank
25-05-2004, 09:11
Servo kolunu biraz gevşettim elimle fren diskini sıkıyormuş meğer arabayı kapatınca fren modunda bırakmışım :) şimdi düzeldi cirlop gibi kayıyor araba.
Aslında ilk zaman bu kadar güzel kaymıyordu elimle biraz itmem gerekiyorsu ama arabayı sokakta full gazla çalıştırdıktan sonra dişliler oturmuş olsa gerek artık öyle bir sorun olmuyor araba kendine gelmiş gibi :) saolun Sanırım EMİR haklı çıktı bu konuda.