Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba
merhaba ben itü inşaat mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. daha önce model tekne(rcsiz) çalışmalarım oldu, şimdi araba merakım ağır bastığı için ve hayatımı renklendirmek amacıylada bu güzel hobiye başlamak istedim:ıggcck: . ancak teknik bilgi eksikliğim var ancak soru sormaktan utanan bir insan değilim sizlerde yardımcı olursanız tecrübelerinizle beni biraz daha seviyeli hale getirebilirsiniz en azından bilinçsizce değil bilinçli olarak hareket edebilir ve bu işi daha eğlenceli hale getirebilirim ayrıca muhabbet etmeyi seven biriyimdir eski forumları okudukça gülüyorum keşke daha önce katılsaydım çok keyifli anlar yaşamışsınız.:D
100kmh2sn
19-04-2005, 16:56
Ailemize hoşgeldin
Forumumuzda RC Arabalarla ilgili yeterli bilgi mevcut..Öncelikle ilgin olan bölümleri okuyarak bilgi sahaibi olabilirsin,sonrasında aklına takılanları sorabilirsin
Bu arada hiçbirşey geçmiş değil,bundan sonra forumumuza sık katılırsın ve keyif almaya çalışırsın, iyi seyirler
Foruma bi defa girince bidaha kopamayacağın kesin :) Sıcak aile ortamımıza hoşgeldin..
Forumda sıkça görüşmek dileğiyle..
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...
çok teşekkür ederim. umarım hep aynı frekansta oluruz :)
!Amorfy.BaRoS+
21-04-2005, 21:34
çok teşekkür ederim. umarım hep aynı frekansta oluruz :)
Bu lafı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama işin içine biraz gir frekans sorunu yanlış analam rcde baş göstercek biraz geyik oldu ama neyse :)
Tekrardan hoşgeldin.
Bu ailede hemen herkes duygu ve düşünceleri konusunda aynı frekansları tutturmuş durumda, merak etme. RC frekansları konusu ise biraz çetrefil, aynı frekanslardaki iki RC modelin abuk sabuk çalışacağı garantidir :D
viaconme
22-04-2005, 10:52
:) aileye hoşgeldin....
benim bir hocam vardı bize modelciliği anlatan onun sayesinde başladım model tekne yapmaya, kendisininde dev gibi bir tane vardı yarışlara hazırlıyodu sonra yarış günü geldi çattı bizde taraftarları(yalakaları) :P olarak seyretmeye gittik. yarış başladı bütün tekneler normal giderken bizim hocanın ve bir başkasının teknesi abuk subuk yerlere gitmeye başladılar, rcler çakışmış ve bizim hocanın o görkemli teknesi kayaya çarptı ve çok üzüldü bende söylemeye korktum çünkü ona NAZAR ben değdirdim ehueheu :) üzgünüm o zamanlar yaştan dolayı(15) biraz kıskanmıştım olur böle şeyler :P hem bizede öğretmiş oldu rcler çakışabilirmiş. ama o hocaya minnet borçluyum bizim geyik çağımızda bizi sosyalleştirdi ve bugün onun sayesinde bu hevesim geçmedi, zor bulunur böle hocalar okulda
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.