Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon dan slm
:) ben trabzon da yaşıyorum ve burda bu işler yok ama tamiyayı 95 ten beri az çok takip ediyorum benimde bilgilerim bazı konularda ve yardımcı olucağımı düşünüyorum:)
100kmh2sn
19-04-2005, 18:33
Ailemize hoşgeldin,seni aramızda sık sık görmek isteriz
ben zaten sık sık burdayım ama üye değildim baya yazılar okudum nikko var ama chassis değişecem ama biraz arabayı haşad ediyim zaten o zamana kadar yeni para toplarım alırım bi 4 çekişli chassis nikkoyu aktarırım pazar günü yağmurlu olmazsa bizde burda yarışacaz :) asfalt ta artık bizde tur atarız 2 taş koyup bi tane f1 var nikko bi tane xsara bi arkadaşa da 206 geliyor şu an 3 1:14 arkadaş var subaru 4 oluruz kafamıza göre :) zaten 3300 pil yaptım tabi punto vardı arkadaşta gp 42 lira tuttu :) en az 30 dakka kulanıyorum bide orijinal 1600 var takılıyoruz bende burda yayıcam bu işi
kardeşim sigaram içkim yok ne yapim bu benim eğlencem:) :) :)
Helal olsun size, keşke bütün gençler böyle düşünse. İnşallah ileride maddi imkanlarınız elverir de şöyle güzel birer şase alır, İst ve Ankara'daki yarışlara da katılırsınız...
o bizi azbuçuk çeyrek aşar be :rolleyes: biz nire oralar nire :)
!Amorfy.BaRoS+
20-04-2005, 15:06
Neden olmasın tekrar hoşgeldin...
Ailemize hoşgeldin...
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...
Trabzondan merhaba Dj mucit araba yagladıgın için sağol anlamışındır kim oldugumu
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.