PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : chevrolet

joker
24-05-2004, 13:39
arkadslar almayı dusundugum bir otomobil var yıllardır cip yapan ve artık kucuk binek arac yapmaya baslayan "chevrolet" " kalos " modelini alacam
bu arabıyı goren kullanan yada performanısına sahıt olan arkadslar
yada fikir verecek arkadslar yorumlarınızı bekliyorum
iyi seyirler

Car_Maniak
24-05-2004, 18:04
gordum kullanmadim ama bazi fikirlerim var istersen aciklayayim...
chevrolet kalos modeli normalde gercekten bir chevrolet degildir... normalde o bir daewoo... daewoo ( dogru yazdım mı bilmiorum ) bilindigi gibi turkiye piyasasinda hic tutunamdai ve fark ettiyseniz son bir kac yila kadar ulkemizde yeni arablar cikarmadilar.. cikaramadilar cunku tutunmuyordu.. bunun ustune gm in aklina dahiyene fikir olan daewoolara azicik makyaj cekip motorun aynisini koyup sadece etiketleri ve amblemleri degistirdiler... boylece daewoo oldu chevrolet.. ve su an bir cogunuz goruyosunuz ortalarda bir suru chevrolet.. bosuna kanmayin onlar daewoo... yani arkadasim eger bu arabayi aliyorsna bir daewoo aliyormus gibi dusun.. performans vs bilmiorum.. haddi kendinize ii bakin..

k@y@
24-05-2004, 18:16
Car maniac+1
O fiyatlara kim chevrolet satarki

Car_Maniak
24-05-2004, 18:20
18 milyar chevrolet ???? pardon daewoolet :)

k@y@
24-05-2004, 18:27
hocam araba şimdi yeni çıktı yedek parça. servis ağı ne durumdadır bilinmez. yolda kaldımmı o arabadan kaç usta anlar. bunlar hep önemki konular.

M_tech
24-05-2004, 18:43
o arabaların arkasinda gm var bir sorun olmaz servis yonunden.ama şavrole olmadığı kesin.hyundai ya yada kia ya biner gibi olcaksiniz.

k@y@
24-05-2004, 18:54
o arabaların arkasinda gm var bir sorun olmaz servis yonunden.ama şavrole olmadığı kesin.hyundai ya yada kia ya biner gibi olcaksiniz.
Yok dostum yaw koca sakaryada sadece bir servisi var. Ama honda toyota vw vb arabaları kime götürsen yaparlar. Misal eskişehirde gm den anlayan kaç servis var.

Car_Maniak
24-05-2004, 20:29
Yok dostum yaw koca sakaryada sadece bir servisi var. Ama honda toyota vw vb arabaları kime götürsen yaparlar. Misal eskişehirde gm den anlayan kaç servis var.

aynen katiliyorum... buyuk sehirlerde var ama baska yerlerde??? oralarda ancak daewoo dan falan anlayan kisilere goturcen cunku araba tipki daywoo yani..

RoCCo
24-05-2004, 20:32
Zaten chevrolet'in üretimini uzak doğuya kaydırmasıyla satışlarında aşırı derecede bir azalma oldu . Düşünsenize Mercedes'in Çin malı olduğunu..

joker
25-05-2004, 10:59
görüsleriniz icin teskurler arkadslar