Orijinalini görmek için tıklayınız : DAÜ - RC Club
Doğu akdeniz üniversitesi bu işe gönül vermiş kişiler klübü :D ama öğrenemkye çalışanlar daha (helikopter kullanmayı)
valla bu kulübü kuralımda yapalım bişeyler :D
daüde bnde varım... bı bulusma gerceklestırılebılınır...bayram snrası hem bn o zmna kadar tt-01 ımıde almıs olurum...
arkadaşlar sadece adı olmasın yapalım kim var kimin nesi var yazsın buraya sonrada toplanalım tek başına zevkli olmuyor hemde birbirimize yardıcı olalım
1- OFNA - HOBAO HYPER 7 TQ SPORT 1/8 BUGGY
2- COLT- 911 3.0 (1.8) MOTOR ON-ROAD 1/10
3- WALKERA 22E 6 KANALLI HELİKOPTER
o basket sahasında araba kullanan 2 kişi görmüştüm onlar sizmisiniz raya ?
onroad...
yok orda kullanan ben degildim ben genellikle glapsides de kullanıyorum. adada cok kulanıcısı var ama ne bir pisti nede bir klubü var ! senin arac var mı ?
bende lst2 var ama memlekette buraya getirmedim daha hazırlıktayım zaten hazırlığı bi sağ salim geçimde getircem inşallah:)
basket sahasında bır kez 1/10 gs vision pro mu kullandım ondan snr arabvada cıkmayan problem kalmadı.
gs vision pro 1/10
art tech cessna 182
cok yakında tamiya tt-01 d
typeR özelden msnini atarmısın msnden görüşelim...
bu arada bi gs vision problem yazını okudum da araba konusunda yardımcı olabilirim bilgilerimin yettiği kadar.
inşallah geçersin :) mutlaka getir burda cok boş vaktin olacak oyalanırsın. Zaten bu araçlar sürmekle degil tamir etmekle ugraşıyorsun zevkli olan kısmı bu belkide ama burda parça sorunu var o yüzden adamın canı sıkılıyor 1 ay 2 ay parça bekledigimi bilirim helikopteri buyüzden parçaladım uçmasüresi 10 dakka ama 1 sene helikopter ile ugraştım :) İnsanı biraz sogutuyor ama genede vazgeçemiyorsun :)
typer sanın aracın güzel bir tarafı burda rahatlıkla parçalarını bulabilirsin çünkü GS bayisi var. hem yaşadıklarını anlat yardımcı olabilirsek ne mutlu .
Birde geçen yaptım kazayı anlatayım glapside gittim. hyper 7 bir güzel benzini doldurdum ama arabada hareketlen me var baktım sagıma soluma ilerde birisi daha kullanıyor önemsemedim fail safe var dedim bişey olmaz :) ne olduysa bişey olmaz dedikten sonra oldu arabayı çalıştırdım biraz sürdüm bir iki tur atayım derken bir den araba sapıttı kumanda işlemiyor tam gaz kitlendi araba bir kaldırma bir bu kaldırama vurdu en sonunda tam gaz göle üç arkasındanda ben koşuyorum yetişmek ne mümkün birde bir saat arabayı aradım baktım garibim anteni sallanıyor :) biraz sopa filan derken cıkardım ama araba her tarafı yosun olmuş motor servo filan temizledim ama elektironik aksam sizlere ömür ama motor saglam şimdi yurdişindan orjinal servo ve alıcısını getirdim yıkılmadım ayak tayım bekle beni glapsides geliyorum :) devam edecek....
yılmak yok :) bu arada SAYIN ADMİN bu konuyu sabitliyebilirmiyiz... bizimde rc club ımız yavaş yavaş oluşmaya başladı...
avicularidae
26-12-2008, 23:51
basket sahasında kullananlar bizdik can.hatta yanımada geldin. bende aldım bi tane gs vision pro ama inşallah bişe olmaz.alalı 1 hafta oldu.1 senelik darbe yedi araba.halini sende gördün can...
evet gerçi tanışmadan önce atmıştım o mesajıda :)
gs visionda problşem her turlu cozulur artık profu oldum soke taka bu arada bıgun bulusalımda araclarla accık turluyalım :D baya kısı varmıs burda baksanıza...
DAÜ de bukadarız heralde... :) Numunelik gibi 4-5 kişi çıktık alt üstü...
ayhanmet
29-12-2008, 18:07
ayyıp ettin be can! bizde buracıkdayıg. :P
ayhanmet
29-12-2008, 18:11
bu arada benim araç hala bi kasılıp duruyo.bazen uçuyor bazense elektrklı gıbı gidio :P alışcak yavas yavaş sanırım :)
ben zaten başkalarıda yokmu gibisinden atmıştım o mesajı :) seni unuturmuyum dostum :)
Hepinize hepimize mutlu yıllar nice nitro kokulu kırımsız bol eğlenceli yıllar arkadaşlar:)
Valla benim zamanımda (2000-2005) daü de kimseyi görmedim oynarken,görseydim daha önceden merak sarardım herhalde :).hele rc club ı bi kurun size destek veren çıkar diye düşünüyorum..yanlış hatırlamıyorsam motor sporları derneği olması lazım ordan da yardımcı olacak bi arkadaş bulursunuz diye düşünüyorum...
inş öle olması umudum umudumuz :)
hocam selamlar bende gaü denim ve bızım okulda da var 5-6 kişi benm bildigim ama bz 2 kişi uzun zamandr arkadasız zaten genelde bu sabit 2li okulda vs de sürüoruz aracarı haberleşip hep beraber bişeyler yapabiliriz
arkadaslar dau msc yane motor sporları klubunun baskanı bnm sınıf arkadasım amna bızım gıbı rc sevelree gore bı klup deıl orası motor sporları yane rally f1 vs vs bıde cok bosuldu klup eskısı gıbı deıl bn baskan olım sızler uyeler desteklersenız acarız bı rc club :D
aslında okul bünyesinde rc club firi çok güzel bişey fakat okul buna destek olurmu bilemiyorum...
sımdı can sole oluyor .okul bunyesınde bulunan klupler aktıvıte merkezıne baglı vede ısteyen ıstedıgı clubu acmakta ozgur yanlızca bıkac krıter var ıste sıyası fln fılan olmadıgı surece yeterlı sayıda uyeyı bulabılırsen eger basvurup clup acmak ıstedıgını belırtmen gerekıyorkı clubun ıcın onay evrılebılınsın .ondan snr donem basına en az ıkı kere aktıvıte yapman gerekıo kı buda ornek verıyım motorsporları klubu bellı donemlerde bu donemler aktıvıte donemlerı oluyor tabıkıde go kart turnuvası yapıyorlar eger bızlerde bır pıst yapıp ordada rc severlerı toplayıp bır turnuva yaparsak bu ıs kıvrılır bı toplanıp konusmak lazım.. :D
gereken üye sayısı kaç? amaç bir pist yapmaksa bunu on-road olarak basket sahasında off-road olarak golf sahasında sağlıyabiliriz gibime gelio hemde 2 ker deil her hasta sonu :) bence görselligin ön planda olduğu ve okuldan bir çok kişiyi daha üye yapabilecek bi etkinlik olur...
selam arkadaşlar daüden rc topluluğusunuz galiba şöyle bir bakarken rastladım bende daüdenim,ve gs visionum var ama daha adam gibi kullanamadım yarım depo sürüyorsam 2 gün sök tak yapıyorum,önerisi olan varmı sürekli problem çıkarıyor
öneri derken tamir falan filan olarakmı yoksa yeni bir arabamı ? bu arada merhaba... aramıza hoşgeldin...
hoşbulduk, yeni bir araba olarak 1/5 düşünüyorum ama biraz erken galiba benim için henüz,yani gs visionlar sorunlumu diye bi düşünce geldi aklıma varmı bir bilgin
sanırım biraz sorunlu arabalar magosadan 2 arkadaşta war 2 sininnde arabayla ilgili şikayetleri var ama yinede bu şikayetleri onlardan dinlemen daha yararlı olur seninn için çünki benden daha fazla bilgililer gs vision hakkında...
birde şöyle birşey war aslında arabanınn en büyüğü yada küçüğü erken geç gibi bir şey olduğunu sanmıorm model arabalarda kullanmak marifet isteyen bişey fakat bir heli yada uçak gibi önce alışıp yavaş yavaş sonra daha pro bişey alma işi bana saçma gelio arabada...
aslında doğru benim araçta gs vision on road buluşma filan ayarlamıyormusunuz???
arkadaşlar diferansiyel kitleme işinde bana yardım edebilecek biri varmı daüden,minnettar kalırım
ilk D.A.Ü Rc... Buluşmamız çok güzel geçmiştir henüz 3 kişi olsakta... İleride daha fazla kişi ile eğlenceli mutlu günler geçireceğimize inanıyorum... :cool: ;oleeea:
can arkadaşımızın da dediği gibi ilk buluşmamız çok eğlenceliydi,modeli olan veya olmayan ,bu hobiyle ilgilenen herkesi aramıza bekliyoruz,yakındada inşallah daü rc club ta görüşmek üzere:)
arkadaşlar DAÜ MODEL klübü açılıyor,üye olmak isteyen arkadaşlar buradan msg yazabilirler...
bizimle beraber vakit geçirmek isteyen arkadaşları bekliorz üyelik için özel mesajlada telefon numarası bırakırsanız seviniriz...
ayhanmet
12-01-2009, 22:57
DAÜ rc'ci arkadaşların 2.buluşması gerçekleşmiştir.her nekadar ufak tefek sorunlar olduysada (pil,ısıtıcı) :P güzel bir buluşmaydı. emegi geçenlere teşekkürler.
sende saol Ayhan arkadaşım,senin canavarı beğendim inşallah bi monster da ben alcam,bidahaki buluşma daha sorunsuz geçer diye tahmin ediyorum:kütküt:...
sımdı bnde off road ıstıyorum ama elektrıklı alcam ep arac her zaman rahat bnce :D
bu arada berkin sanırım bızım arabaların rodajında sorun olmus tamamlanmamıs bızım arabalar o yusden gec calısıo olabılır lıghtnıng neden sorunsuz dıe dusunduruo bnı sahsen gs ler :D
evet abi rodajda kesin bi eksiklik yada sorun var.çözecez ama bugün yeni ayarı keşfetti can,çalıştırırken çeyrek,çalıştıktan sonra 1.5 tur,benzin biraz egsozda patlıyor ama olsun:) bide tam driftlik oluo seni pek sarmaz performanstan çalıyor biraz...
ya bn cozcem o olayı ama bakalım ya buji yemesi normal deıl daha yarım galon bıle yemedı bnm araba ..sacma sapan ısler...
kanka buji işi kapalı kutu biliosn,gerçek arabalardada aynı,1 gündede ölebilir 2-3 galonda dayanabilir,bnm önceki traxxas ta aldığım gün rodajı yapılırken gitmişti
Jarjaryan
15-01-2009, 22:45
arkadaşlar gauden beni de alin yanınıza :) gaude zaten 5 -6 kişiyiz topu topu okul kucuk olunca :)
Revo 4.6 ve Savage X ss :)
magusa da bulusma falan yapiorsaniz her daim gelirim :)
daü ye gelebilirsen tabiki bekleriz,cep telini ve ismini yazarsan ararız seni buluşmalardan önce,bu arada can egsozun ucu kırıldı taşa girdim yanyan,bide bujinin yuvası yamuldu sen gittin hemen sonrasında başımıza gelmeyen kalmadı
tamam bundan sonra bırakıp gitmicem :P sınavımda bitti şubat 8 ine kadarmı ne :) bundan sonra siz nereye ben oraya bu arada ayhanla dün knuşurken bişey yaptırttm ona süper oldu arabası eminim :D bidahaki buluşmaya süpriz :)
bu arada jarjaryan arkadaşım bana özelden telefon numaran ve msn adresini atabilirsen buluşmalar hakkında sana bilgi verebilirim... gerçi bizim şu tanıştıımız 1 hafta içerisinde buluşmadığımız gün olmadıda :D keşke daha önceden tanısaymışız birbirimizi :D herneyse en azından haftada 1 gün sizlerle beraber gazlayabiliriz onroad içinde offroad içinde güzel yerler war burda :D
Jarjaryan
16-01-2009, 19:39
onroadum da vardi wrc ye cavirdim :) ama lefkosada ki motorcros pistinde oynamaya kalkınca cope atcak duruma geldi hava filitresi cikmiş farketmemiştim motor oldu :( bende sattım sasi kum. 250 ye ingilizin birine :)
onemli olan beraber olmak eglenmek bizim final haftasi pazartesi basliyor 30unda da ankaraya gidirum ama program o kdar yogun deil eger bulusursaniz gelmeye calişirim sana pm atiorum şimdi
ps eger o zamana kadar bozmazsam arabayı bozsamda gelirim bozmasamda bosver maksat eglenmek :)
ha :) ismim yavuz arkadaslar :) cok okuzce soyledim :P
bu arada taniştigima bem nun oldum
slm arkadaşlar,azönce :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:den geldim,buji yuvası değişecekti (combustion chamber) oradaki DEĞERLİ ABİMİZ...! bu parçayı bana 60 TL ye verdi ama az bi araştırma ile :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:in TR ddeki resmi sitesinde Ürün Kodu :GS-9921380 Fiyat 5,90 EUR Fiyat (YTL) 11,21 YTL şeklinde olduğunu öğrenince biraz DUMUR oldum Rıdvabn sen yine haklı çıktın
Şimdi gelde bu adada modelci ol....
Jarjaryan
16-01-2009, 21:40
tower hobbies tek ... 8 gunde kıbrısta 192134123123 gunde lefkosadan girnede :P
ayhanmet
16-01-2009, 21:54
abi benim araç pvc lerden sonra ne yanlamaya başladı bee. :P:P driftçilere duyuru: gelin stadda kapışalım! boyunuzun ölcüsünü alın! :D zuahah
cumartesi günü. yani yarın .sabah toplansak? sabahın köründe? :) farklı olur be abi. 9 gbi flan? ne dersiniz?stadium da
hertürlü ağalar,yarışırıkkkkk,yannız can aradı beni girneden bi arkadaş daha katılacakmış bize,1 gibi olsn dedi
ama erken olması bencede makul olur,tabi yarın :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:e uğraycam parçayı pahalı sattıkları için konşcaz,geri istemezse,yoksa 1 kaç hafta arabasızım
ayhan nabtn kanka bea :) iyice öldürdün sende :D ben saat 12 de nasıl kalkıcağımı düşünüorm onu bırak rıdvanı nasıl uyandırıcaz :D
Jarjaryan
16-01-2009, 23:50
pen geliom revomu ayaklandirmamiz lasim :) yarinnn :D
uyandırırız ya takma kafana,bizde bir can var görev adamı,bide rıdvan var tteneke kutu ver sana MCD yapsn,hertürlü yane
:) :) her türlü iş yapılır :P
Görevde sınır tanımam :P
Jarjaryan
17-01-2009, 20:02
bugun gayet guzeldi arkadslar herkeze tesekkurler...
sende saol,bugün iyi eğlendik,glap sides buluşmalarına ağırlık verelim ortam ii oluor alternatif kum olması da off roadlar için çok ii
ne demek herzaman :D bn ıstanbula gıdıcne stoklucam parcaları sen kafanı yorma satca snr sıze :D
Jarjaryan
17-01-2009, 20:50
benim revo calişsaydi ben oradan cıkmazdim da sunun sorunlari beni oldurecek
:):):)
:eek: bugün birlikte olduğum arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bir DAÜ Rc Club buluşması daha bitmiştir... nice buluşmalara :) resimlerden seçmeler ektedir...
bu arada son resimi emre için ekledim sırf :P ilginç bir poz :D
Jarjaryan
17-01-2009, 21:09
aha benim revo arda cikmiş bugun calişamadi ma :( o litghin 10 uda ben ucuruyodum biraz daha iyi motorla daha super gider o ayhan hpi nin g 3,0 motorunu al sunaaaa :)
zaten güzel olan bi arabayı süper yapma çalışmalar :P fenada olmaz aslnda ayhan... ayrıca o revo da çalışsaydı harbiden de çok güzel olurdu ama başka zamana artk...
Jarjaryan
17-01-2009, 23:29
zaten güzel olan bi arabayı süper yapma çalışmalar :P fenada olmaz aslnda ayhan... ayrıca o revo da çalışsaydı harbiden de çok güzel olurdu ama başka zamana artk...
her zaman amac bu deilmi zaten :fisdua::eeeeyoo:
can can fotolar süper çıkmış emreyide bugünün bombası ilan ediyorum abicim.bu arada hepiniz saolun güzel buluşmaydı
can sen bu ısı ıyı becerıosun sendekı ısıgı ben farkettım ınsallah herkes farkeder...bıdahakı bulusmaya 15t yokı ıle gelcem bakalım kovalayabılcekmıyım gp lerı :D
vallahi gp leri kovalıyabilecekmisin bilmiorm ama her geçen buluşma dahada zevkli olmaya başladı buda benim çok hoşuma gidio... inşahhah hep bölyle sürer gider...
Jarjaryan
19-01-2009, 12:06
ewet yalama olan parçalarin siparişinı tower amcaya verdim trdeki adresime ben trye gittigimde anam babam almiş paketi sicak yatagımda beklior olacak
(fantaaaaaaziye bak :) )
artik 2. donem sizlerle bulustugumda at gibi kosıran bir arac var :)
inşallah 2 tane koşturan 1/8 olucak :) moto cros pisti coşucak :D
ayhanı dışladın ama:) çok ayıp ettin:D
dışlama deil ki 1/8 dedim bu arada dün ayhanınn motorunu temizledik komple dağıtıp daha çalıştıramadık ama umarım eskisinden iyi çalışır... :/
Jarjaryan
20-01-2009, 18:21
motoru acip temizlemek hic iyi bi dusunce deildir can 1 parcayi yanliş yada cok hafif yamuk tkarsan motor olur diyorum size g 3.0 http://www2.gpmd.com/imagel/h/lhpig1409.jpg
tower fiyati 99 dolar bu kadar aci cekmeye gerek yok :)
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXPYU7&P=ML
ps... carbirator acilik kapanma seklinini bilmiorum ayhanın arabasinda ona dikkat... bu big block lardaki gibi kaydirakli deil sag saol olarak acilior...
yaaaw bişey olmaz ya :) bugün çalıştırıp denedik motor sökmeden önceki halinden süper çalışıo... ;)
ayhanmet
21-01-2009, 00:06
motor fena deil. ancak 3. vitese geçerken zorlanıo :P:P caaan bujiden canavar olmassa yandın! :P OFROAD çulara selam :D
hayyyırdırr beyaa,offroadçulara selam fln:) , ben o offroadçuları asfaltta yerim aslanım:kütküt::P
ya bırak ya gıtmıo arabası onun tt-01d hb lıghtnıng ı nasıl kalkısta yer ya allahım ınanmak ıstemıyorum ama doru :D
Jarjaryan
21-01-2009, 20:02
2,5 luk motorla gidebildigi kadar gidiyor dalga gecmeyin :) gayet guzel sıcrıyor ayrıca :P
:D ozaman buji problemi wardı arabada :P
okadar parayı bana ver bende sıçrarım aga,ayrıcA BUJİ SORUNUMDA OLMAZ,şaka şaka ayhana laf yok yakarım burayı
:D :D bu arada bu hafta pek buluşamadk :D artık cumartesi güzel biişler yaparz...
yrn saat 1 gıbı bulusalım 1 yada 2 saat bıraz gaz basalım snr sı zaten bı ton sınav ...
yarın 1 deilde 2 olsn ozmn :D zaten 1 de zor kalkıorm :D
sınaw haftasıda kimsede iş yok :P alooooo nerde bu millet :D
can olm juri var pafta var koca koca a2 sayfalar var renderlar var teknık cızımler var rezıl olmak var varda var sen tabı gezz sınavın yok bıseyın yok sıkılıosun tabe...:eeeeyoo:
valla canım sıkıldı sizler evinize dersinize kapanınnca... rc den başka eğlenilecek bişeyde yokki yapılacak :(
Bu gün ayhanla çıktık biraz takıldık süper bi yer buldk :) çok muhabbet oldu... bi ara ayhanınn araba su çukuruna düştü :D allahtan alıcı su almamış motorıda kuratalım diye bir buçuk depo daha gazladı :D sonrada alıcınınn pili bitti ama herşeye rağmen güzeldi...
Jarjaryan
26-01-2009, 19:40
ehuha ben cuma tr deyim sinavim carsamba biter... ben de nirvana ya ulaşirim.... size buralarda iyi gazlamalar ben uludagda karlarin içerisinde revo yu gazlarkeneeee siz ders calişin
can sende denize dusur arabayi :) madem yapacak bişii yok :D
:D ben bi türkiyeye döneyimde allah nasip ederse 3 arabayla dönücem :D beklediğim para elime geçerse on-roadlara kafa tutar bi truggy sahibi olucam inş :D ozaman beraber uçarız denize :)
organizatör can bugün ayarlada bişeler yapalım, organize et:)
bugünmü :/ aslnda güzel olurda gelen olurmu ki :D
offf... sınav haftalarıda nedense çok sıkıcı oluyor... :D
olmamı be gardass ..pazartesı hazırlan senle lefkosaya gıdıcez .... sana sevındırıcı bı haber hade bakalım ....
:D ok ozman gidelim bakalm ben bgnden sınavlara çalışmaya başlıyayımda...
can bana bi msg at numaraları gitti, Iphone iptal oldu, beyler numaram kimlerde varsa benim cebe bi msg atsn ismini yazıp kaydedeyim
:D :D geçmiş olsun berkin ya... ayhanınn tepkilere bittim ama buluştuumuz gece :D
hangi programla kırdırdın wuhaha
komediydi yaaaaa,ayhann araba ne durumdaaa??? can yarın görüşelim c.tesi,takılırız
şimdilik çalışıyor valla :D ama ileriki zamanlardane olur bilmem :D ok yarın görüşelim...
Ya sevmedim ben bu ara tatil işini :D canım sıkılıo gerri gelin :P siz gelirseniz dönmem valla türkiyeye falan :D
gıttın mı olm sen memlekete??
gelin gelin diye ötüyodun memlekete gidince sustun,tabi kavuştun lst ne
:D orasını karıştırmamak gerek :D olsn lst2 yi aldm hadi dönelim :D kıbrısta sürmek daha eğlenceli olur... :P
ulen can ne adamsın hade donelım dıo :D :P:eeeeyoo::cool:
dur kanka arabayı topluyim bi ondan sonra dönücem :D
noldu olm habermı var motırumu topluosun lst nın
lst ninn motoru topluyorum ya takımlarımı topluyorum koca bi çanta yedek ve aletle gelicem :D ne olur ne olmaz...
bu arada berkinle ayhandan hiç ses yok onlar nerdeler :S
;oleeea:gol olmuslar ....:eeeeyoo:
bende memleketteym kanka aybaşı gelcem,sizin geliş nezaman
bende 4 ünde gelmeyi düşünüyorum ama belki dahada erkene alabilirim bileti :D canım sıkıldı burda :D kanka arada sesin soluğun çıksın ya :D
kanka burada iş çok uğraşıyorum,erken geleceksen haber ver bende gidebilirim erken,haberleşelim
1 ine alıcam biletimi yarın... Bgn doum günüm bu arada babadan birazck para koparrsak çok süper olcak trf için :D
doğum günün kutlu olsn biraderim,ben 25 i gibi yavru vatandaym,tabi ya para kopar babandan Kalpazan can,simsar :P
aynen trf forvever yapalım can twin drift takılırız:D
kanka bende 1 inde ordayım rıdoda inş 1 inde orda hep beraber görüşmek üzere babadan para gelmese bile şu oda parası gelmiş olucak inş onunnla bi ta-05 ifs-r almayı düşünüyorum trf drift için çok gereksiz bi makine... amaç yarışlara katılmak olsa tam yerinde ama drifte gerek yok bence ya... 19 olunca düşünceler değişti :P
:D
yaa bn dedım sana bıde 20 olsan neler olcak kımbılır :D bastan dıorum sana ta-05 dıe ama dınlemıosun kı sen bnı ah can ah sen daha cok seyı deıstırırsın:D
:D :D :D kanka yapıcak bişi yok değişiyo yani...
çok gereksiz diyosn kanka ama yarn bigün alan biriyle karşılaşırsan ağzının suyu akar,kaçacak yer ararsn :)
Jarjaryan
21-02-2009, 10:30
yas gunu kutlu olsun uludag larda gezdigim için pek takılamadim buralara :) kıbrısa gelince gene bi bulusma ayarlayalımm da eglenelim hep beraber :)
saygılar :)
Yaaa... KaNKa orası öylede ne bileyim ta-05 ifs-r de güzel araç yine... zaten amaç drift yarışmak olsa dediğim gibi çok çok çok güzel bi araba ama drifte oda yeter paranın geri kalanıda kep ve ışıklandırma olarak geri döner bana :D
Bu ara Jarjaryan(Yavuz) unutturcaksn yine kendini geçenki gibi :D arada gir bir iki laf at yap bişeyler :D
Ben 1 inde ordayım sanırım Rıdvan ile Berkinde magosada olucaklar o tarihlerde bişeyler yapabiliriz ondan sonra... lst2 im de geliyor benimle beraber... canavarı bakıma soktum daha çıkamadı ama :D inş yakında çıkıcak kendiside :P
aslında haklısın yani,bende şöle sağlam bi 1/5 istiyorum,ayar yapmanın zevki anca öle çıkar,da biraz para lazım :) biriktircez artkk
aynen kanka ama 1/5 i taşımakta dert ya benim 1/8 off-road bile eziyet gibi gelio taşımak sen 1/5 ten bahsediosn :D
kanka yeni gördm msn mesajını,akşam evde değildim de,hakkaten taşımak zor,üstüne binip gelirim buluşmalara artk:)
mcd nın rtr sı cıkmıs 1950 tl ye bedava bnce... berkın dusun bnce...
en saçlamı xrc ya mcdye falan gerek yok :P şaka bi yana mcd aslında çok güzel araba ama okadar para ona veriliremi bilmem xrc 800-900 ytlye 1/5 araba satıyor...
kanka rtr için o fiyat değer bence,ciddi ciddi düşünmeye başladm kıbrısa gelnce bi konuşalm ya artıları nedir eksileri nedir die
aynen kanka dönünce araştırırız bu arada hep msj yazdığın saatlerde msnde oluyorum arada msnede gir knk...
Jarjaryan
01-03-2009, 18:50
millet 22mart ta lefkosada rc drag yarişlari varbiliginize tr den depolayimmod lari gelin...
benim revo yollarda cokpis gecerim herkesi haberiniz olsuın
22 mart zet karting de saaat 11 4 arasi yarişlar her katagoride
on road mt buggy ... haberiniz olsun ben nete girdikce bilgilşendirrim :)
hade kendinizeiyi bakin...:D
sevgili yavuz arkadaşım :D gel bir an öncede kapışalım seninle yanlız revoyuda getir artık kapışma dedinmi birşey farketmez benim için bugün berkin gördü lst2 nin gidişini süper oldu alet :D hergazda ön kaldırıyor nerdeyse...
Jarjaryan
04-03-2009, 18:56
giriş 25 ytl olacak haberiniz olsun ama on kaldirma ii cok kotu olur drag ta haberin olsun millet gaza basar gider sen takla atarsin :)
aynen taklaya geliriz walla :D neyse ya bende drift yparm artk cyclone-s imle :D
medemkas
06-03-2009, 20:38
slm arkadaşlar bende daü'lüyüm ve rc hayranıyım fakat bi rc aracım yok daha önce model otomobil koleksiyonu yaptım ve şimdide buna merak sardım size bir kaç sorum olacaktı sizce fiyat olarak buramı uygun yoksa istanbulmu ,yada internet hangisini önerirsiniz ben elektirikli bir model düşünüyorum sanırım seçimimide tır olarak tercih edicem,bana yardımcı olursanız sevinirim,tekrar buluşmak dileğiyle
özel mesaj attım dostum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam msni eklersen daha ayrıntılı konuşuruz... şimdiden aramıza hoşgeldin :)
Jarjaryan
08-03-2009, 18:25
can su debriyaj gelsin bide bana orada kalacak bi yer ayarlayın ıstediginiz gun gelirim bana uyar heheh debriyaj bu hafta içi gelir saten saniyorum ,,
sonra senle istedigin kadar sahil kenarlarinda hoplatir ziplatiriz sorun deil :D
medemkas
08-03-2009, 19:29
hehehhe en yakın zamanda aranızdayım :) tır alacaktım vazgeçtim sanırım bende can gibi cyclone s alıcam :D
can olm sen hb den baska bısey bılmıomusun cesıtlılık yapalım accık bıde ta05 topluyalım bırak cyclone u tt-01 de var ta05 e yonlendırelım arkadası yada yokomo topluyalım dırek ...cesıtlılık ıyıdır aracların hatalarının daha cok farkına varırırz...
Jarjaryan
09-03-2009, 18:52
mayısta inşallh d.g paramla
Tamiya 1/10 Nismo Coppermix Silvia TB-02 Drift Spec Kit
alacagim hem işik kiti hem drift kit istedigim ve ucuz ole 1000 ytl deil sadece ve sadece 600 civari eglenmelik bi arac olacak... ep olarak hep istedigim bişi cok araştirdim ve bunu sectim...
yanında sunlarla beraber alacagim baska onerisi olan varsa motor esc yonunden iyi olur... 540 size motor kullanior aarac
Tamiya RS540 Sport Tuned Motor 49/62
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXGE34&P=SM
esc
Tamiya ESC TEU-101BK Bulk
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXGMR5&P=V
sway bar...
Tamiya Stabilizer Set Front/Rear TB02
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXFSF4&P=8
araba ve bunlar 320 dolar 43 dolarda kargo mayısta elimde olmus olur arkadaslar dusuceleriniz :) onemli... özellikle motor ve esc onerileriniz....
benim için farketmez... hemde hiç farketmez ama 2 tane aynı arabadan olması modifiye açısından çok iyi bir seçim olur kanısındayım... Bana kalırsa cyclone... :P parça kalitesi süper bikere... ;)
Yavuzda Driftçi oluyo bak sen şu işe :P bu gidişle iyi bi takım kurucaz valla... Yavuz başka esc yada motor kullanmadım ama benim aldığım LRP 13t limitli esc & yokomo D1 SP 19t motor un tepkileri çok hoşuma gitti benim drift için yeterli torka sahip oldu... yinede sen bilirsin düşünürsen tam linklerini veririm... ;)
Rıdvan kriz yaradı millete baksana herkez benim gibi dönüyo drifte :D
Jarjaryan
09-03-2009, 19:31
işte kriz olmasa bugun spariş verirdim :P dermişim ep katagorisine de actim konuyu bakalim yorumlar ne olacak :D
maksat eglenmek :D
drift drift drift :D bulsutugumuz bi vakit arabanın motor ucunu olcecegom can :)
hade rast gele :O
saol kanka drift eğlenceli ya gerçekten bende düşünmüyordum almayı rıdvanın arabayı sürünce fikrim değişti şimdiki arabamdanda çok memnunum... gerçekten parça kalitesi motor gücü herşeyi çok güzel aracın... ;)
olm can sen ne adamsın ya aracı 1 mılyara topladın parca kalıtesı super dıosun ta allah askına bn verdım 600 lıra ustune 200 harcadım arabam senden hızlı oldu artı bı 200 daha harcarsam karbon sasem olucak kı alu parclaarla beraber gelıcek bana 1200 e ee nerde kaldı snn cyclone un parca kalıtesı karbondanda daha saglam ve hafıf deılya :D ne adamsın ya bırak olm cyclone u tmm gusel arac kabul edıoz bı cok secenegı var ama yaygın bı arac deıl sımdılık ılk baslayan adama zor bır model onerme zordan kastım parca bekleme vs.olayına sokup mılletı sogutma ...bnce hb yerıne tamıya forever abı bu kadarda soluom :D
yavuz sende bırak coppermıx fln sanada ayarlarız bısıler...tb-02 dıe delırme daha cok deısır o fıkırler..
Jarjaryan
10-03-2009, 20:15
heh nisanin ortasina kadar arastirioro tb3 gordum :) oda gusel :)
Jarjaryan
10-03-2009, 20:18
ozellikle drift edition ve kit olsun istiyorum da ondan kendim toprlamak o zevki savage x ss de baskasina toplattigim ve yasayamadigim için kendimi tatmin etmek istiorum sorun o :) ve uzerinde olabildigincce mod olsun :)
medemkas
10-03-2009, 22:15
yaa aslında bende başta öle düşünüyodum eğer bende tamiya alsaydım hepimizin farklı farklı araçları olurdu ve daha çok test yapar , karşılaştırır , gelecektede hem araç alacak kişilere fikir verirdik hemde bidahaki seçimlerimizi ona göre yapardık bu arada senin tamiyan hangisi typeR^^ ?
TT-01 :D
Rıdvan önemli olan heryerinin metal yada carbon olması değil olay sadece biliyorsun ;) ayrıca sendeki brushless sistem 160 ytl site adı vermek yasak olduğu için yazamıyorum bendeki motor+esc 200 ytl ;) istesem o fiyata o brushless seti yada daha iyisini alırdım araban titanyumda olsa geçebilirdim bunuda biliyosun ;)
ayrıca kaldıki benim araç hız için topladığım bi araç değil drift için topladığım bi araç drift içinde ayarlanabilirlik çok önemli... kaldıki ben orjinal parça kalitesinden bahsediyorum... ;) sen tasarım öğrencisisin böyle şeyleri bilmen lazm :D
ayhanmet
10-03-2009, 23:30
YOK 'cyclone ' iyi yok tt daha deli .yok şu pahalı,yok bu sağlam deil olay! arabanıza güveniyorsanız kapıştırın :P:P yapalım bi drift pisti! yapalım bi drag pisti yada radarla maximum speed :) paylaşın kozlarınızı ! benım rulmanı bulim alıcam anahtarlarınızı! :SS zuahah
aracım tt-01 d gayette memnunum hatta yakın zamanda bu cana uyuz oldum aracımın onunkınden daha ıyı olması ıcın cok sey yapıcam :D ... ya olay aslında araba da deıl becerıde yoksa bnzınlı aracada tak pımas borudan lastıklerı oda drıft yapar olay kalıtelı sureklı drıft yapmak sonucta drısft ıcın hazırlanmıs yada hazırlanmamıs kıt araclarda yapılan ufak modıfıkasyonlar yane mesel dıfransıyel lastık ve motor 3lusunden bahsedıorum kolayca drıft aracı cıkartabılırsınız ama gusel bı arac secerek yane yedek parcası bol modıfıkasyon secenegı bol bı arac secmen doru secım olucaktır tabıkıde cyclone s su an ıcın konusuyorum stock versıyonlarda tt-o1 d den cok daha saglam ve dengelı bır arac ama bu demek deılkı tt-o1d cyclones ten daha ıyı olamaz...
Jarjaryan
11-03-2009, 13:44
yeni resimler koydum millet bi goz atin
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=36146
ve sti kepi
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=38193
ridvan sen bana tt o1 d aldiracaksan ben pasa pasa tb 03d alayım :D
medemkas
11-03-2009, 15:19
yaa aslında ben bu olayı şunun gibi düşünüyorum;bir opeli modifiye ederek porsche seviyesine getirmek gibi , paran varsa porsche alırsın yoksa opel alıp modifiye edersin ,sonuçta hepsi aynı şeye gelir bu benim fikrim tabii , bu arada şansımdan döviz fiyatlarıda çıkmıştı :kütküt: ama bugün geri düşmüş :cool: hükümetin 50 milyon doları piyasaya sürmesi işe yaramış sanırım parça fiyatları artmadan eski haline döndü ;oleeea: ,zaten fiyatlar yüksek bide döviz arttımı noolacak bu rc sahiplerinin işi ...
yok yavuz amacım tt- aldırmak deıl ama bn dusuncemde tek arac var ta-05 bır ıncele bnce cok memnun olucagın bır arac..
medemkas sende bıraz beklersen eger fıyatlar makullesınce snn ısıde hallederızz daude bır drıft takımımı doguyor ne :D
Jarjaryan
12-03-2009, 11:48
ewet baktim ozellikle ifs sasi si cok hosuma gittii ne yalan soyleyeyim kargo dahil 350 ye patliyor bana e bayden alirsam suan ki kurla bana kaca bulabilirsin eger yakin miktarlarsa alabilirim 145 dolar arac 41 dolar da kargo 190 dolar da 355 ytl civarii.. geldigin de de 70 civari gumruk yer bana patlar 420 ama ıfs şasi istiyorum ona gore nisanin basi yada 2. haftasi alacagim ridvan bi haber et bana da ne kadar ona gore para ayarlayayyim oki?
body lerim hakkında yorum yazin milelt beegenmediniz mi????
dejavu77
12-03-2009, 19:38
bende Mağusadayım konuşalım biz bir gurup olarak küçük bir pist yaptık fakat off Road
Selamlar --dejavu77--
fotoğraf galiba gülserendeki modelcinin içinde çekilmiş :D
okuldamısın?
yavuz sen salla ebayı temızden hallederız snn fıyatların altında sen kafanı yorma...
Jarjaryan
13-03-2009, 02:16
tamamdir ridvan nisan gelsin konusalim fakat ondan once e bayda bi tane kullanilmiş ta05 r buldum yanında hayvan gibi yedek parca ile veriorlar acik arttirmada 90 dolar civarina kaapatabilirsem onu o baya iyi gozukuyor
yanında arti olarak karbon sasi suspansion armlar stabilizerler falan aleminyum saftlar 5 tane faln kayiş yedek baya baya artisi var iyi modlanmiş sadece motor istior ona bi bakayim 18 inde acik arttirma sona eriyor eger cok pahaliya gelirde aalamaz isem yenisini bakariz hadi :) iyi sanslar dileyin bana :D
resim koyuyorum e baydan resimler cikar insallah
http://i21.ebayimg.com/08/i/001/39/57/3b2f_3.JPG
http://i.ebayimg.com/10/!BOVc79!BGk~$(KGrHgoOKjcEjlLmYj(RBJuIUs3g+g~~_3.JP G
http://i3.ebayimg.com/04/i/001/39/57/3f18_3.JPG
http://i11.ebayimg.com/04/i/001/39/57/4281_3.JPG
http://i14.ebayimg.com/02/i/001/39/57/41b7_3.JPG
Jarjaryan
15-03-2009, 11:56
valla kaybettim gibi kargosu ile 250 dolari buldu alet degmez artik
ridvan bana onerilerini sun ta05 için fiyat ver ki bende dusuneyim artik :D,
yoksa gercekten gidem slash falan alacam elektirikli off-road :D yada e max yada e rovo :D
;)ozelden msj atıorum yada candan numaramı al ara bnı..
daü dekır nerdesınız be yaw arkadaslar pazar gunu saat 2 de act kıbrıs bulusması var sozum sana cannn rc drıft show ılk twın drıft versıon.1 vol.1 bızı beklıop alıcam senı pazar gunu pıllerını tam doldur yarısa hazır ol :D
dejavu77
21-03-2009, 20:16
Arkadaşlar sizler nerelerdesiniz
hepimiz magosadanız mail adresini atarsan özel mesajla atarsan konuşabiliriz.
medemkas
24-03-2009, 17:38
aynen bizde g.magosadayız ve daü lüyüz, bu arada can drift gününü unutmuşum yaa beraber gidelim diyoduk ya kusura bakma :D görüşmek üzre...
;oleeea:hade beyler hareketlenın 11 ındekı rc show ıcın hazırlıklarımızı yapalım eksıklerımızı gıderelım ksuursuz bı show hazırlayalım.
dejavu77
06-04-2009, 00:40
arkadaşlar driftle beraber drag'da yapsak olmazmı?
hazırla arabanı kapısalım :D ya adadakı en hızlı gs stock gs bnde neyın dragını yapcaz kı herkestede gs olduguna gore :Dcokmu abarttım acaba:eeeeyoo:
adnan abi 1/5 takılıyor yanlız rıdvan :D
ıyıde onunda klasmanı yok ıste caynnnn anlıyabılıoruz avatardan....:cool:
dejavu77
06-04-2009, 21:02
vay birileri yokluğumda beni çekiştirmiş:cool:
ya bide rakip bulabilsem
ama merak etmeyim bende görsel ve sesle olaya katkı korum :eeeeyoo:
dejavu77
06-04-2009, 21:07
arkadaşlar birazdan yeni kasam ve yeni aracımın görüntülerini göndereceğim
yorumlarınızı bekliyorum
dejavu77
06-04-2009, 21:08
http://img512.imageshack.us/gal.php?g=picture405.jpg
dejavu77
06-04-2009, 21:21
umarım beğenirsiniz
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/6/3390.jpg
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/6/3437.jpg
lancıa 1/5 ıcınse keske boyamadan once danıssaydın derım ama kendın begendıysen gerısı hıkaye ... sonucta deltayı begenıcek az kısı vardır...
Bende varım DAÜ de :) Turizim bölümünden Özgür herkeze selamlar bendede Savage Second 1/8 var yapmayı planladığınız herhangi bi organizasyon varsa her türlü katılırım :)
dejavu77
07-04-2009, 17:05
lancıa 1/5 ıcınse keske boyamadan once danıssaydın derım ama kendın begendıysen gerısı hıkaye ... sonucta deltayı begenıcek az kısı vardır...
çok teşekkürler ilkdefa bu kasayı görüp ismini bilen ilk kişisin:)
dejavu77
11-04-2009, 21:47
DAÜ RC arkadaşlar nerdeydiniz bu aşam can ile DAÜ'ni kırdık geçirdik:)
diğer üyeler nerdeydiniz;oleeea:
vallahi abi süper eğlenceliydi ya :D siz gittikten sonra 2 pilide bitirdim... milleti heveslendirdik valla :D gerçi 1/5 ten sonra 1/10 millete oyuncak gibi gelmiş olsada driftlere hayran kaldılar tabi kepimede :D
adnan abi bu arada may-fest te kalabalık toplanalımda güzel bir kaç yer bulur orlarda süreriz daha çok ilgi çekici olur ;) haberleşiriz yine bu organizasyon için...
dejavu77
12-04-2009, 20:11
cahilliğimi bağışla can ama (may-fest) nedemek? veya nezaman olacak ?:confused:
bende yeni öğrendim abi zaten ne olduğunu :P mayıs ta yapılan festivalmiş okulun işte ona sıkı hazırlanalımda güzel bişeyler olsun bu arada kendi buluşmalarınıza giderken haber verin abi bizde ttoparlanıp gelelim...
arkadaslar mayısa kadar beklemenıze gerek yok bı kac hafta sonra act kıbrıs olarak buyuk bır bulusma duzenlıcez asel cıtroende orada toplandıgımızda hepbırlıkte rc lerımızle gıder genız bı alana sahıp otoparkında hem 1/5 ıcın genıs alan bulmanın keyfıyle gusel goruntuler sergıleyebılırız.bu arada autoshowda can ıle twın drıft dorı dorı takıldık bvır ara can yanlıodu arakasından bn yanlıodum dar alanda kısa yanlamalar :D
ssMarksman
14-04-2009, 17:56
Beyler merhaba,
Ben ve arkadasım GAU deyiz. burda toplam 3-4 kişiyiz hepimizde on road var. 3 yıldır uğraşıoruz ama malum kıbrısda on-road olayı yok, bende ve arkadasımda TT-01 (carbon mod) var. bende bide TL-01 hafif off-road um var. bi buluşma falan yaparsak fena olmaz sanki, havalarda ısındı:) girneye gelirseniz bekleriz yada sağlam bi buluşma yaparsanız Haber verin bizde gelelim iyice sıkıldık...
girneye geleceğimizi sanmıyorum ama ortada bi yerde LEFKOŞA da olabilir hem umut abilerle drift antremanı yaparız birazck :)
sağlam bir buluşma derken inş may-festte güzel birşeyler yapıcaz planlarımız bu yönde tarihler kesinleşince burdan haber veririm...
ssMarksman
15-04-2009, 13:34
tamam olur o iş:) ben özel mesaj atayım sana telefonumu falan bi hafta sonu buluşalım tanışalım...
ssMarksman
15-04-2009, 14:14
MSN ye ekledim...irtibatta olalım...
dejavu77
15-04-2009, 17:08
Arkadaşlar bu arada Lefkoşada yeni bir RC mağzası açılıyor açılışta etkinlikte varmış
yer Lefkoşa Yarim düğün salonu yanı tarih 18.04.2009 saat 18:00 meraklısına duyrulur
Can gitmek istersen ben seni götürürüm bana mesaj at
18 cumartesi günü oluyor gelebilirim abi pillerimi doldurup yanlarız fırsatımız olursa biraz... ;)
18 cumartesi günü oluyor gelebilirim abi pillerimi doldurup yanlarız fırsatımız olursa biraz... ;)
dejavu77
16-04-2009, 13:22
ok can sana haber veririm sen pillerini doldur
tamamdır abi gerçi lst2 yide alabilirim yanıma hangisini alayım sence ? ona göre pillerimi doldururum... ?
ohh ne ngusel gezın tabı acılıslar fln can sen okumuosun tabı bızım gıbı sınavların yok bırakıorum bnde okulu bu ne ya sabahımız gunduzumuz karıstı ...
dejavu77
17-04-2009, 00:28
ayıp ettin typeR sende gel arabada yer var
can na bulursan al:):)
zaman olsa kosa kosa bıle gelırdım ama pazartesı teslım var gunduzumuz gecemız bır o yuzden sıze ıyı eglenceler..
Jarjaryan
20-04-2009, 23:38
millet bi drift car aldim yokomo :) haberiniz olsun :D rc marttan 400 civarina geldi ama brushless a gececem ama sanat yapior :) kapişalim can :D
ahada bu
http://cgi.ebay.com/Yokomo-DP-TRS15-Trust-S15-Silvia-Drift-Car-Kit_W0QQitemZ350189967661QQihZ022QQcategoryZ19167Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
fazladan subaru kepi ile 350 400 arasi bişi fiyatına geldi komurlu 17 t motor esc falan hpi drift teker :D super :D
hayırlı olsun yavuz geçen aradın beni dersteydim sonra ben aradığımda kapalıydı sanırım telefonun kusra bakma... sana iyi yanlamalar may-feste kadar klüp açılırsa güzel birşeyler yapıcaz bekleriz senide... tarihler kesinleşince haberleşiriz...
Jarjaryan
21-04-2009, 18:30
tamamdır :) sana yokomo yu soracaktım cunku :) neyse istedigin zaman bulusalim artık :) yan yan :):):)
hayırlısdı olsun en kısa zamanda kapısalım ...
güzel araç yokomolar... içini ferah tut :) hayırlı olsn...
dejavu77
21-04-2009, 23:01
can may-fest'de standa açıyoruz seni ve aracınıda orada bekleriz bu arada arka aksı buldunmu ?
arka aksı buldum abi biraz pahalıya mal olucak ama ufaktan bir modifiye söz konusu stand açıcaz klüp açılırs dahada güzel olucak abi
dejavu77
21-04-2009, 23:25
anlamadım kaybettinde mi buldun? yoksa yenimi alıcaksın?
bu arada kulübe benide yaz
yok abi yenisini buldm :D kaybettiğim malesef yok ortalıklarda... bulan gören eden olursa bildirsin 1 adet cyclone-s şaftı kayıptır tel : 053386813-- :D
nasıl yan can saft mı dustu ....olm san atavsıye dıreksıyon acısını cok acma yeterlı sevıyede ac saftın bı daha dusmez...bızım gs ınde sureklı dusuo bılıosun onun dıreksıyon acısı sonda oldugunda teker ful cevırılıyken tam gazda atıo ama accık kısarsan sorun cozuluo...
Jarjaryan
22-04-2009, 01:34
heyt burshless gelsin yanyan kapişalım :) onsuz ustunde 17 t mi ne motor var sanki cok yavas kaliyor :) ıstedigim gibi guzel drift atior fakat biraz daha hız lasim... yavasladıgı zamam tam gaz verince ıstenilen gibi atak yapmior :( oyuzden biraz sonuk kalıor
3600 luk lipo da gelior 60 amper esc(ez run) ve 12 t 3300kv (yeah racing) motor da ...
hade hayırlısı ...
yavuz bak yanlıs yapıosun bn 4300 9t brushless kullanıorum bnmkıde gusel drıft yapmıyordu stock drıft lastıklerıyle hersey lastıkte bıtıo hpi t-drift lastık al once sen motor fln snr kı ıs lıpo hele cok cok sonrakı ıs ama yınede sen bılırsın gercı yokomo nun lastıklerıyle eger lastıklerın ortası deısebılen lastıklerden ıse oda tdrıft gıbı ama yınede sen toplarsan arabanı eger lastıgın kotuyse araban ne kadar muthıs olursa olsun bız canla yan yan neslıhan gıdıoz valla..
onda 19t var bnde 9t var fark varmı farkedemıoz..
iyi güzelde benim ön şaft gitmediki :D arka şaft gitti ne olduğunu anlamadm bile dift kırıldı nasıl kırıldıysa bi ara kitlenmişti elimle biraz zorladım düzeldi sonra denedimde hatta 4 tekerde dönüyordu
sonra kullanmaya çalışınca bi baktım yanlamıyor araba önden topluyo sürekli altına bi baktım şaft düşmüş...
dejavu77
23-04-2009, 12:01
savgili can
bundan çıkaracağın taktik ve stratejik çözümleme
sen servonun ayarı ile oynama:lol:
aynen abi demekki neymiş :D servonunn ayarıyla oynanmıcekmiş :d
slm herkese bende DaÜ deyım bız 3sene oncesınde RC klubu kurmak için ugrasıyorduk sonra hayat gıdısatı olan bıten seyler olmadı simdi kurulduysa super
etkınlıkmerkezınde odanız varmı suruslerı bulusmaları nrde yapıyorsunuz belkı yazdınız ama cok sayfa var tekrar yazarsanız ii olur maluum sınav haftası ama sınavsonrsı bı bulusma tanısma ayarlanabılır
ben 1 araba parcaladım gecensene basket sahasında RS4
bırde tamıya nismo driftım vardı sattım neyazkkı suanda MCD BAJA 1000 Almayı dusunuyorum aldıgımda aranızda olurum artık...
dejavu77
23-04-2009, 15:33
selam tanberg umarım aramızda senide görürüz şayet bu sayfayı takip edersen buluşmalardan haberin olur
bu arada mayfest'de stand açılacaktır seni ordada görmek isteriz yakın zamanda bir toplantı görünmüyor malum sanav haftası ama yaparsak ben ve takımımın kendi elleri ile yaptığımız off road pistinde yeni aracınla bekleriz
msn adresim bergx35@hotmail.com
yas : 27
Adnan krdsmle umarım bana bı mcd baja alıcaz tabıkı seve seve gelırım şu sınavları bı atlatalım
12 ders alıyorum kaldı 10 ;)
can evet sen servonun ayarıyla oynama ama rcylede oynama kırıosun cunku olm nasıl becerdın anlamadım.
. drıft master.
Jarjaryan
24-04-2009, 19:03
yavuz bak yanlıs yapıosun bn 4300 9t brushless kullanıorum bnmkıde gusel drıft yapmıyordu stock drıft lastıklerıyle hersey lastıkte bıtıo hpi t-drift lastık al once sen motor fln snr kı ıs lıpo hele cok cok sonrakı ıs ama yınede sen bılırsın gercı yokomo nun lastıklerıyle eger lastıklerın ortası deısebılen lastıklerden ıse oda tdrıft gıbı ama yınede sen toplarsan arabanı eger lastıgın kotuyse araban ne kadar muthıs olursa olsun bız canla yan yan neslıhan gıdıoz valla..
onda 19t var bnde 9t var fark varmı farkedemıoz..
insallah biraz farkeder yoksa sictik :) zaten :)
12 t 3300 kv motor ve 60 amperlik esc aldim 3300 luk lipoda aldim hpi nin t dirft lastiklerini taktik cok guzel sanat yapior senin tamiya gibi yavas ama gercekten mukemmel sanat yapior o yuzden hızlandirmak için aldim zaten full b. bearing ortasi metal şaft brushlessa hazir gibiydi bende aldim :) hpi nin grip drift lastiklerini taktim onlarla biraz daha hızli fakat motor torksuz kalio bi tarafa yan gideren kendini toplayamyor biyere vuruyorsun :( t driftlerle de gercekten yavas istedigini cok guzel yaptiryor kabul ama :) yaptim bişi bakalim sonucunu hep beraber gorecegiz
motor falan gelsin en yakın zamanda bulusalim saten :)
aynen kanka en yakın zamanda buluşalım benimde şu parçalarım gelsin bide sınav haftası bitsin buluşalım valla iyi olur... gerçi may-fest tede buluşucaz büyük ihtimallede bi buluşmadaha olsa fenada olmaz yani :D
Jarjaryan
24-04-2009, 19:32
heyttttt :) motorum gelsin taktigim gunun ertesi gunu gelirim :) yan yan :D
pillerini bitirmeden gel ....
dejavu77
25-04-2009, 21:17
typeR^^ kardeş gerçekten merağımdan soruyorum neden nikin typeR ve foto BMW bunun mantığını çözemedim?
:D bende merak ettim şimdi abi...
bu arada uçuşlar uzun süredir olmuyo abi heralde rüzgar sebebiyle... bütün temennimiz şu rüzgarların dinmesi :D
dejavu77
25-04-2009, 22:56
can harbiden uçmuyoruz ama ilk uçuşa senide arıyacam söz
ben kardeşimi yarı yolda kormuyum
yok abi biliyorum... sağolasın...
bu arada bi ara off-road pistinde buluşalım abi biraz gazarız eğleniriz hatta mangal falanda yaparız şu sınavlar bi geçsinde...
dejavu77
25-04-2009, 23:24
merak etme sen ekibi bir toplıyayım sen ozaman cümbüşü gör
tamamdır abi haberleşiriz yine ozaman :D
güzel bi off-road yarışı yaparız :D
bajalara karşı lst2 yle gelirim yarışmaya :P
nikim typeR cunku 15 senedir cizdigim butun seylerin altına typeR yazarım R si rıdvanın baş harfi oldugu ıcın tamamının anlamıda rıdvanın stili anlamına geldıgını dusundugum ıcın ayrıca typeR hastasıyım typeR ım olmasada honda kullanıcısıyım hondaya aşıgım..
neden BMW resmi..çünkü : avatarımda resım yoktu bnde hobbyrc nın avatralarından en cok sarı bmw m3 u begendım saygı duyulcak bı makıne oldugu ıcın onu koydum ..
umarım acıklayıcı olmustur..
dejavu77
26-04-2009, 14:22
:lol: harbiden güzel en azından netden indireydin şu fotoyuda kordun
ınsallah oda olur yakında...
dejavu77
27-04-2009, 21:00
can kardeş DAÜ RC Club kurumu nasıl gidiyor?
abi daha veremedik belgeleri ya bi türlü adam akıllı götüremedik valla imzalar olmamış dediler dünya kadar insana yenide imza attırıcaz falan filan işte sınavlar geçmedende zor gibi duruyo...
dejavu77
27-04-2009, 22:48
Dünay kadar dedin ne kadar?
30 kişi kadar :) kusra bakma abi geç yazdım çizim yapıyordumda :) dragstar arabası çiziyorum güzel bişey olucak
dejavu77
27-04-2009, 23:36
DAÜ için küçük KKTC RC için büyük bir adım:D
müsait olunca çizimleri özelden at inceleyelim
biliyorsun bana danışmadan birşey olmuyor (Sözüm sana değil tabiki):lol:
biliyorum abi resimleri özelden attım bu arada... bakalım beğenecekmisin abi :D
can yeni bı projemı var ??
hıc haberde vermıosun
adnan abı sanada helal olsun bızım berkın ayhan hıkaye oldular ne foruma ugruolar ne bı rc lerı alıp eskısı gıbı kapıstırıoruz bunların ıcı gecmıs yrn aksam okulun basket sahasında yada baska bı yerde toplanalımda bnden bı onroad gp bıde ep gelır canında ıkı tane var gordugume gore sendede 2 tane var bı tozu dumana katalım bı resım vıdeo senlensın su forum ..
bakıorumda muhabbet can nbr ıyıdır rıdvan burda ne demek ıstedınden ılerı gıtmıo...
accık hareketlendırelım..
avatar deişti.yeni yüzüyle typeR on the sliding ways...
dejavu77
28-04-2009, 12:37
typeR kareş toplanma konusu güzel bana uyar cuma akşam üzeri toplanalımmı
bu arada yine yaptın yapacağını avatar deişti dedin ama yine alakasız bir resim:D:D
kendı resmımı koydum ıste daha ne olsun :D ya sen takılma avatara fln bosver bugun saat 5te bnm semınere katılmam gerekıo son dakıka haberı bu aksam ıcın bulusma dedık ama adnan abıde cuma aksam uzerı demıs o zmn cuma aksam uzerı toplanalım bız en ıyısı ....
dejavu77
29-04-2009, 12:59
;oleeea: Duyduk duymadik demeyin ;oleeea:
DAU RC Cuma aksam uzeri toplaniyoruz
katilimcilar ok deyip onay bildirsin
dejavu77
29-04-2009, 13:00
ok
dejavu77
29-04-2009, 15:30
hadi baylar açık artıma başlamıştır
dejavu77
29-04-2009, 15:31
'can' canlan artık
can okey
berkin okey
ayhan_yelken :D
2 side yanımdalar abi biz cuma günü ordayız da benim arabalardan birisi inş çalışıyo olur... :P
abi bu arada nerede kullanıcaz ?
dejavu77
29-04-2009, 19:55
can yeni bı projemı var ??
hıc haberde vermıosun
adnan abı sanada helal olsun bızım berkın ayhan hıkaye oldular ne foruma ugruolar ne bı rc lerı alıp eskısı gıbı kapıstırıoruz bunların ıcı gecmıs yrn aksam okulun basket sahasında yada baska bı yerde toplanalımda bnden bı onroad gp bıde ep gelır canında ıkı tane var gordugume gore sendede 2 tane var bı tozu dumana katalım bı resım vıdeo senlensın su forum ..
bakıorumda muhabbet can nbr ıyıdır rıdvan burda ne demek ıstedınden ılerı gıtmıo...
accık hareketlendırelım..
can okumadınmı typeR kardeşimiz ayarlamış yani basket sahasındayız
farketmez aslında basket sahasıda olur baska yerde bn sadece hep orda bulusuyoruz temiz alan geniş die dedim varsa başka onerı oda uyar...
Jarjaryan
29-04-2009, 21:59
bana kalcak yer ayarlayın burshless motorumla bende geleyim :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.