Orijinalini görmek için tıklayınız : 24 Nisan Düşünceler ve izlenimler
100kmh2sn
24-04-2005, 18:59
Yazacak pek fazla kelime bulamıyorum..Sadece Mükemmelsiniz..
Buluşma çok çok çok güzel geçti..Çıkan bazı aksiliklere rağmen bence çok keyifli bir gündü..Ayaklarımın tabanları hala çok ağrıyor ama inanın buna değdi..tekirdağdan,edirneden,yalovadan hatta ankaradan bir arkadaşımız bugün aramızdaydı..Herkese tek tek teşekkür ederim..Bugün sizlerle güzeldi sizlerle eğlenceliydi,her buluşmada daha farklı bir güzellik yaşıyoruz ve daha iyiye gidiyoruz..Yazacağım o kadar çok şey varki ama yazmak için halim kalmadı..Unutmadan bu akşam ATV ana haberde ve Kanal 7 haberlerde olacağımızı duydum,bir göz atın derim..Birde önümüzdeki çarşamba günü akşam saat 21:30'da Teknoloji Kanalda çıkıcaz.Buluşma resimlerini ve videolarını en kısa zamanda forumumuzda eklicez..Hepinize teşekkürler HobbyRC
http://www.hobbyrc.com/24nisan.JPG
ben az önce atv de izledim şükrü abi sen vardın :D
WarsteineR
24-04-2005, 19:21
bende isledim..meksikalı alide vardı :D
larrybird
24-04-2005, 19:21
meksikali valla vosvosun süper yaa hehe. :)
biraz öncede kanal 7 de izledim taci abi sen vardın
viaconme
24-04-2005, 19:33
arkadaşlar kendimi uzun zamandır hiç bu kadar iyi hissetmemiştim... herkese teşekkürler.... nice buluşmalara...
100kmh2sn
24-04-2005, 19:44
ATV ve Kanal 7 süper görüntüler almışlar..Off roadlar görsel olarak daha keyif verdiğinden genelde onlar çıkmış..Alinin tırını unutmamak lazım..günün en güzel makinasıydı bence ;)
larrybird
24-04-2005, 19:47
evet baya yer vermiş o tıra atv. :)
!Amorfy.BaRoS+
24-04-2005, 20:03
Walla baya iyiydi görüntüler ama teknoloji tvyi kesin izleyin emrenin stendapı çıkıcak :) Şükrü amüthiş bir buluşma ayarlamışssın ama organizasyonun osunu görmeedik eger butun katılımcılar olarak bir düzen bulabilseydik daha fazla egleneceğimiz ve arabalarımız frekans karışıklıgı nedeniyle daha az vuracagı(taci,Ben,Vss) az kalsın pistonu havada görcektim kim se27 .095 ah biraz dikkat neyse herşey beraber olmaktı olduk ve mutluyuz nicelere :)
larrybird
24-04-2005, 20:13
ne zaman program technology channelda saat kaçta
süperrrdiiiii !!!!!! Başka dicem bişi yok :D
bu arada TECH. TV ile görüştüm Ham görüntüleri veya modntaj görüntüleri bana yollıcaklar. Bende şükrü abi sana iletirim cdleri bi güzellik yaparsın.
!Amorfy.BaRoS+
24-04-2005, 20:29
Cepcity bende beklyiroum bir ara atarsan müthiş olur ne olsa röpörtajımız var :) hala nasıl yazıldıgını bilmesemde :P
hadi hayrılısı olsun ünlümü olduk şimdeeeee :D:D:D
abi simdiye katildigim en eglenmceli bulusma idi her nekadar arabamla cok fazla ilgilenemesemde genede cok eglenceliydi biz mukemmeliz bence bu arada ali abinin dul dul e hayran kaldim ek kelime ile superdi en kisa zamanda ir bulusma daha olmali diye dusunuyorum arayi fazla acmadan herkese iyi akasmala ve TESEKKURLER
engine02
24-04-2005, 20:36
walla biz onurla tech tv nin cekimlerin de bol bol wardık hep bizi cekti adamlar saolsunlar :D dogukan banada bi cd yapıp yolarsan super olr yaaa
bence cok guzel bır gundu cok verımlı araba kullandım tabıkı bazı kazalar oldu cıcostun arbasının arkasından carptım cocukgun arabası 3-4 takla fılan attı ayrıca murat abının arabasına onden carptın tekerlegı kırıldı kusra bakmayın arkadaslar acemılıgımze verın :)
here kes cok ıyı gecıdı vaktını hos sohbet vede verımlı kullanım gecırdıkk
ama pıt alanında bazı eksıklıkler gordum acıkcası ılk basta cok pıstı her yer ayrıca varıller bayraklar curumus bır araba oratada duruyordu ınsallah 2 hafta sonrakı yarısa temızlenır hepsıı
:D gerçekten güseldi bana 2 kere toslamasaydın daha güsel olcaktı :P :D:D
mrserhan
24-04-2005, 21:23
muratın adı bundan sonra biçer dover murat olsun arkadaşlar :)
guzel ve eglencelı bı bulusma oldu..
yardımcı olan tum arkadaslara tesekkurler.
evet geçen bulusmada bende start finish düzlüğünün sonunda murata ortadan girmiştim. bi parçası kırılmıstı :D
Yahu hala kafamı toparlayamadım...
Buluşma konvoyunu kendimi riske atarak arabanın camından sarkıp çektim :D
Sonra röportajlar harikaydı :D Pist bence bugün süperdi.. Havalarda üyelerimizin dualarıyla süperdi... Herşey mükemmeldi...
tek kızdığım nokta defalarca uyarmamıza rağmen pistte bir aracın ters yönde gidip benim hızla gelen aracımla kafa kafaya çarpmasıydı.. ön sol tekerimi tutan parça kırıldı.. bidaha arabamı kullanamadım... diyecek laf bulamıyorum...
Frekans konusunda rahatsızlık çekmedik.. Hepsini listeledik ve araçları öyle çıkardık.. Fakat sonradan gelen bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamışlar.. Buda bizim organizasyonumuzun değil onların geç gelmesinden kaynaklı bi problem.. Mesela ben 27,095 kullanan 5 arkadaşla devamlı haberleşip sırayla kullanıyordum aracımı... Çokta iyi anlaşarak ayarladık frekans sorununu...
Ali abinin tırı gerçekten görülmeye değerdi... Haftanın resminde masaüstünüz için alabilirsiniz :)
Doğukan la benim NTC3'lerimizin karşısına kimse çıkamadı :D
Drag pistinde bi görüntüm var.. Mükemmel matrak bişi :D En kısa zamanda ekleyeceğim... Ben izleyemedim çünkü o ara ankaradan gelen arkadaşın arabasını ayarlıyorduk... Umarım oda bugünden zevk almıştır..
Edirneden gelen bir üyemiz vardı.. Gerçekten görülmeye değer bir günde bizlerle tanıştı..
ortalarda CEN yazılı bi offroad vardı.. Resimlerine biteceksiniz...
neyse elimi yüzümü bi yıkayayım.. sonrasında güne dair notlar devam edecek :D
taci abicim bizim karşımızda kim durabilir !!! ehehehehehhehehe bide bize meydan okuyolar :D :P şaka şaka
mrserhan
24-04-2005, 22:30
hadi leyn:cool:
nie bu kadar kıskanıyosunuz ne böle konuyu dağıtıyosunuz serhan bey !!! yoksa korktunuzmu bizden :P
ya hala kafamda gp araçların sesleri çınlıo zııı zııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ı zııııııııııııııııııı :D
gelen arkadaşlara teşekkürler gerçekten güzel bir haftasonu geçirdik...............
MeksikAli
25-04-2005, 10:11
Ben halen yorgunum ... arabada giderken uyuklamaya başladım ... akşamda 22 küsürlerde zıbarmışım sabahta kalktım işe geldim halen uyukluyorum ....
Karısan frekanslar yuzunden bayagı zor zamanlar geçirildi güzel çarpışma senaryoları kaydettim :D
Buluşmaya bir izleyici olarak katıldım.Bu işte yeni sayılırım benim düşüncem bu arabalarda yaşanılan bir çok sorun , eksiklikten dolayı ve yeterli teknolojinin kullanılmaması...bana göre bence bu olayı biraz daha ilerletmemiz mümkün Rc lerinizde bir markaya bagımlı kalıp oyle kullanmak bana göre oldukça saçma.Sürekli her zaman en iyisi için uğraşmamız gerekiyor markaların çıkardığı yeni teknolojiler biraz daha iyi olabilir tabi demek istediğim büyük miktarlar harcamak dışarıdan yeni parça getirtmek demek değil... Bunu kendi çabalarımızla ilerletmemiz gerekiyor kendi teknolojimizi kendimiz ya bireysel olarak yada kurumsal olarak ilerletmemiz mümkün.Bir tasarımcı olarak bunu söylüyorum sizin düşüncelerinizi alıyım.
Şu görüntüye bakın... Konvoyu çekecem die nelere katlanmışım...
Doğukan sağolsun yakalamış :D:D
http://www.hobbyrc.com/24nisan/24nisankonvoy.jpg
çok güzel bir gündü... dostlarımla ve arabamla harika bir gün geçirdim keşke daha sık buluşma imkanımız olsa... böyle güzel bir buluşma için hobbyrc yi kutluyorum
Yeni buluşma planları yolda :D
güzel bi günde yine sizlerle güzel şeyler yapmaya devam :)
!Amorfy.BaRoS+
25-04-2005, 13:30
Bir ara açtın heralde taci abi benim piston havadaydı ! Ah taci abi ah napsam seni ..
:)
offf süper bi gündü. geç kalmama ve yanımda gelenlerin (arkadaşım, eşi ve nişanlım) gidelim baskılarına rağmen yine de iyidi. ama bundan sonra ya sadece hatunla gelirim (mecbur dinleyecek beni :D) ya da tek başıma... güzel fotolar çektik birazdan yayınlıyorum başlıkta. ama hala karar veremedim ne alacağıma o ayrı konu. bir dahaki buluşmaya ben de aracımla gelecem inşallah...
valla biz gene sülalecek gelicez :)
MeksikAli
25-04-2005, 15:09
Arkadaşlar Bayanlarada bu işi sevdirmemiz lazım keza tek tabanca olmuyor yahuuuu ...
100kmh2sn
25-04-2005, 15:56
Evet bayanlarıda teşvik etmemiz lazım,bende 2 ay sonra mücadele vermek istemem :D:D
MeksikAli
25-04-2005, 16:14
O zaman sen şimdiden RC yi sevdirmeye , kullanmaya , tamirini falanı filanı öğretmeye başla ....
benim zorlamalarımla hatun seviyo da yandaki arkadaş kıllık yaptı... neyse fotolar nasıl ondan bahsedin :D
yaws benimde annem sewmeye başladı şimdi araba istio :D:D
yaws benimde annem sewmeye başladı şimdi araba istio :D:D
:D:D:D alacaksınız bi tane o zaman... elektrikli bi tane uğraşmasız olsun :D:D:D
napalım benim kini kullanır bende yeni alırım :D:D
Güzel bir gündü. Aylardan beri dokunmuyordum arabalara , keplerin üstü cm cm toz olmuştu. İyi oldu pasımı sildim :) Yakıtın kokusunu özlemişim :)
Yannız tabi çileden çıkartan durumlarda vardı. Herkez bir yöne doğru giderken insanlar ne düşünerek pistin tersine giderler hiç anlamıyorum. Attığım turlardan birinde bir arabayla arka arkaya start düzlüğüne çıktık , hemen yanımdaydı ve ters yönden gelen başka bir arabayla kafa kafaya girdi , bende ucundan sıyırdım. En başta o kadar söylendi zaten , dönme tarafı budur diye , hadi diyelim konuşmadan sonra gelenler oldu. Duymadılar , bilmiyorlar dönüş yönünü. Ama pistte 4-5 tane araba bir tarafa doğru giderken , neden ters yöne , diğer arabaların üstüne üstüne gider bazen insanlar aklım almaz benim.
Tabi start düzlüğünün ortasına kadar çıkıp , kapalı otoparkta tek başına kullanırmış gibi kullananlarıda unutmamak lazım.
Bir de herkez kendi kafasına göre çıkacağına organize olup , en azından 5-6 araba beraber çıkılsaydı piste bence daha zevkli olurdu.
Bir de bazı kepsiz arabalar gördüm pistte. Benim bildiğim piste kepsiz çıkılmaz. Herhangi bir takla durumunda kendi arabanıza da zarar gelebilir , çarpışma anlarında da karşınızdakine vereceğiniz zarar daha fazla olur.
Bunlar dışında eğlenceli bir gündü. Eski yüzlerle konuşup , yeni yüzler görmek güzeldi.
engine02
25-04-2005, 19:17
walla mukemmeldi tek kelime ile ya özgür abi bn sni görmedim yaa cogu kisi kimlik kartını takmamıstı gene tanısamadık iyi mi :)
!Amorfy.BaRoS+
25-04-2005, 21:07
Hayalet gibiydi bu arada pistin düzlüğünde ben ve emre yani genelde dönemedğiniz yerde röpörtaj için devamlı git dön yapıyorduk bize sinirlenmediniz değilmi yani fazla kişi dönmüyordu zaten pit yerinden geri gelip normal yöne kaptırıyorduk :)
walla mukemmeldi tek kelime ile ya özgür abi bn sni görmedim yaa cogu kisi kimlik kartını takmamıstı gene tanısamadık iyi mi :)
Ben kimlik kartımın nerde olduğunu bilmediğimden takamadım :)
Ben gördüm seni yani kim diye sorduğumda söylediler ama koşuşturuyodun durmadan rahatsız etmiyim dedim. Sende kepsiz kullanıyodun dimi :aaaoovv: :)
Bu arada ben o kopmuş arka kanatını getirdiğin yeşil arabayı kullananım hatırlarsın belki.
Hayalet gibiydi bu arada pistin düzlüğünde ben ve emre yani genelde dönemedğiniz yerde röpörtaj için devamlı git dön yapıyorduk bize sinirlenmediniz değilmi yani fazla kişi dönmüyordu zaten pit yerinden geri gelip normal yöne kaptırıyorduk :)
Ben kimseye sinirlenmedim canım. Sadece biri vardı kim olduğunu bilmiyorum , yanlışta anlamasın eğer forum üyesiyse ama kırmızı elektrikli bir arabaydı sanırım. Sırf ben 3 kere ters yönde gitmeyin lütfen dedim. Yanlış hatırlamıyorsam da 2 kişiye kafadan girdi.
Bu arada tam olarak nereden bahsettiğini anlamadım ama pit yerinin gerisinden gazlıyıp , start düzlüğünü dip gaz gittikten sonra virajın orda kendi etrafında dönen kepsiz arabayı siz kullanıyodunuz sanırım :)
yaa gelmeyi çok istiyodum ama başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir... Pazar günü motosiklet ehliyet sınavına girmek için gerekli olan sınava giriş belgesini kaybettim. 2 gün boyunca onu aradım bulamadık pazar sabahı 2 saat uykuyla milli eğitime gidip yeniden çıkarttım. ayrıca sabaha karşı cep.tel çalındı, bütün gün tel. ve simcard peşinde koştum... Üzgünüm aranızda olamadığım için...:(
Kerem geçmiş olsun, bir dahaki sefere daha organize ve kontrollu bir toplantı yapmak istiyoruz. Gerekli tedbirler üzerinde konuşuyoruz şimdilik...
100kmh2sn
26-04-2005, 11:34
Gerçekten çok güzel bir gündü çok şey kaçırdın ama başına gelenlerde hoş değil geçmiş oldun..işallah bir dahaki buluşmaya daha organizeli gidicez,sende olursun o zaman..hem bu sefer daha dolu ve programlı bir buluşma olacak
Hobbyrc SÜpersİnİz Vallaİ ;) Tek Kelİme Edemİyorum GelemedİĞİm İÇİn. AMA HERKESİ KUTLUYORUM.
!Amorfy.BaRoS+
26-04-2005, 13:55
Ben kimseye sinirlenmedim canım. Sadece biri vardı kim olduğunu bilmiyorum , yanlışta anlamasın eğer forum üyesiyse ama kırmızı elektrikli bir arabaydı sanırım. Sırf ben 3 kere ters yönde gitmeyin lütfen dedim. Yanlış hatırlamıyorsam da 2 kişiye kafadan girdi.
Bu arada tam olarak nereden bahsettiğini anlamadım ama pit yerinin gerisinden gazlıyıp , start düzlüğünü dip gaz gittikten sonra virajın orda kendi etrafında dönen kepsiz arabayı siz kullanıyodunuz sanırım :)
Yok öyle bir şey yapmadım :) bu arada kepin rüzgarlıgını bulan benim hatta piste koyan bendim sonra bi baktım rüzgarlık kırılmış yogun oldugumdan getiremedim allahtan emreye vermişim :) yeşil kep kesin dedim serhan abi ama :)
arkadaşlar. alanı en son terkedenlerdenim
pit yerinde 2 adet benzin şişesi ve yarım bidon benzin bırakılmıstı.
autodroma bırakmak yerine ben aldım
kozyatagında iş yerim.
kaybeden veya unutan varsa benimle irtibata gecsin.
Pit yerinde benim eşyaların arasına Yeşil topuzlu FORS marka 3*100mm ölçüsünde düz tornavida karışmış tır;Kaybeden benimle irtibata geçsin lütfen!
Ali de off-road pistinde, T-Maxx veya Savage'nin aluminyum servo muhafazasından bulmuş. Kaybeden varsa, bize bildirsin...
100kmh2sn
26-04-2005, 16:35
bi buluşma yaptık kaybeden kaybedene :D
Yok öyle bir şey yapmadım :) bu arada kepin rüzgarlıgını bulan benim hatta piste koyan bendim sonra bi baktım rüzgarlık kırılmış yogun oldugumdan getiremedim allahtan emreye vermişim :) yeşil kep kesin dedim serhan abi ama :)
Serhanınki de yeşildi evet. Ama kanadı kıran bendim :) Allahtan vermişin emreye yoksa kanatsız kalıcaktım. ;)
engine02
26-04-2005, 17:48
anaaaa kanadı birine werdim sanırım orda arabayı kullanan sndn ozgur abi vışşşş yaka kartın olsa snle bi tanısırdık :)
Arkadaşlar resimlerde gördüm şu mor renkli olan revo kimin çok merak ettim?
anaaaa kanadı birine werdim sanırım orda arabayı kullanan sndn ozgur abi vışşşş yaka kartın olsa snle bi tanısırdık :)
Kanadı aytuğ'a verdin sanırım. kullanan bendim evet :) kuledeydim.
vışşş nedir bu arada? :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.