Orijinalini görmek için tıklayınız : A.r.o.g
beklenen film bugün vizyona girdi biletler çoktan bittiği için gitme imkanı bulamadım yarın gideceğim ,filmi izleyenler yazsınlar bakalım en çok nereye güldünüz nasıldı aradığınızı buldunuzmu
dachosen
05-12-2008, 22:00
bende çok merak ediyorum. fakat birtürlü bilet bulamadım. aslında fazlada araştırmadım denebilir:) ama en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum
Aslında güzel ama değil:)Gora'yla kıyaslarsak güzel değil,ama ayrı bir film olarak değerlendirirsek idare eder.Gora'daki aksiyon bunda yoktu.Yani beklediğimden kötü çıktı.
emresener
06-12-2008, 01:13
Film bana göre büyük bir Hayalkırıklığı rıdvan dilmenli sahne ve maymun sahnesi hariç Güldüğünüz Bi An yok pek. ilk bölümde sıkıldık hatta çıkmayı dşündük ama 2.bölüm biraz toplardık.. Gora ile kıyaslanamaz bile..
@ Ama takdir ettim ki Küfür yok denecek kadar az :D
amerika'da vizyona ne zaman girecek bilen var mı :D
karatayk
06-12-2008, 02:12
ben bugün gittim, çok beğendim. gora da süperdi, sinemadan sonra dvd sini alıp bütün ince espirileri de yakalamak lazımdı. bu filimde aynen öyle. ben şahsen çok beğendim.
selamlar.
dachosen
06-12-2008, 03:03
bence tamamen zevk meselesi... beğenende var beğenmeyende. sanırım gitmeden bir karara varamayacağım:D
bence pek güzel değildi espri fazla yoktu
açıkcası zorlama bir filim gibi duruyordu
buaralar hiç bi türk filmi güzel değil ne muro(ki bunda espriler daha çok erkekler için) ne osmanlı cumh. nede destere
ama yinede izle maksat filim olsun diye gideceksen
santral61
06-12-2008, 10:34
bence şubat ayında çıkacak recep ivedik 2 daha ilgi görecek.çünkü a.r.o.g bu sezonda kötü çıkış yaptı .zaten konusu güzel değil.
Film aslında güzel fakat herkes çok büyük bir beklentiyle gittiği için hayal kırıklığıyla çıkıyor. Misal ben GORA yı haftada 1 mutlaka izlerdm dvdden çünkü ne kadar izlersem izliyim gülüyorum haliyle AROG a 1 ay önceden bilet aldım bi önyargım vardı bu film GORA'dan daha komik olucak daha sürükleyici daha eğlenceli olucak diye fakat salondayken AROG'u izlerken GORA'yı gözümün önüne getirdiğimde hayal kırıklığına uğradım. AROG kötü film mi? Değil. O Recep İvedik'ten falan çok çok daha iyi daha çok emek harcanmış bir film. Recep İvedik neki hanzoluk yapıyor küfrediyor millet gülüyor.. AROG izlenmesi gereken bir film fakat gitmeden önce GORA yı unutun önyargılarınızı parçalayın :)
bugün gittim goraya göre katkat daha iyibir senaryosu vardı ve malzeme daha iyiidi ancak biz küfüre gülen bir toplum olduğumuz için gora kadar sevmediğimizi düşünüyorum goradaki küfürler bunda olsa eminim çok daha fazla beyenilirdi bence goradan katkat iyiydi özellikle cem yılmazın küfüre karşı yaptığı şakalar çok hoşuma gitti
bencede goradan iyiydi ama küfür yoktu onlarda bıkmışlar bu şöyle küfürlü böyle küfürlü eleştirilerinden demekki... hatta filimin içinde buna bir göndermede yatıyor... ayrıca bir futbol yorumcusunun olduğu sahne var yerlere yıkıldım :D izleyin görün...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.