Orijinalini görmek için tıklayınız : bulgaristan ve hobby rc
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve merak ettiğim olay bulagristanda hobby araçlar satan yer varmı bileniniz varmı daha bir haftalıkken aracımın motorunu bozdum yada başka şeyler oldu şimdi bana bir motor lazım bana bi yardımcı olursanız sevinirim. Pasaport falan herşey hazır olumlu cevap gelirse sizlere de ihtiyacınız olan parçaları getirmeye çalışırım problem olmaz towerdan alışveriş yapmadığım için daha önce bana çok karmaşık geldi olaylar nereye gelir parça kaç paraya kadar gümtrükte problem olmaz gibi endişelkerim var
muhammet
25-04-2005, 11:36
selam.....
forumda tower ve rc mart tan alışverişler ile ilgili güncel bilgilere ulaşmak mümkün...ilgili başlıkları takip edebilirsin....
selam çaylak konu ile ilgili özel mesaj gönderdim. mail adresim mimarkemal@hotmail.com
emin_emin
04-05-2005, 11:26
eee arkadaşlar Bulgaristan' da RC market var mı? yok mu? bu benim içinde çok önemli
viaconme
04-05-2005, 11:39
mimar nick li arkdaşla irtibata geçersen sana yardımcı olacaktır...
emin_emin
04-05-2005, 13:23
ok. teşekkürler
selam emin hpi ve mugen distribütörü var bulgaristanda. ancak buraya çok uzak. bi de çok tuhaf bi yerde. gidip almayı düşünüyosan bana mail yoluyla ulaşabilirsin...
oktaygoncuoglu
06-05-2005, 10:31
merhaba arkadaşlar ;
bende aranıza yeni katıldım ve aracı nerden alabilirim diye uğraşırken bulgaristanda rc satan mağazayla temasa geçtim internet adresi www.hobbydick.com (http://www.hobbydick.com) ancak adres açılmıyor maille ulaştım bana fiyat listelerini yollayacaklar adresleri 1720 bankya sofya . gümrükten nasıl geçebileceği ile ilgilenenler bana mail atabilirler .
Bulgarıstandakı dukkanlarda fıyatlar nasıl TRdekılere gore?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.