PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba,

hizir
28-04-2005, 08:51
Ben de bu hobiye yeni başlayanlardanım. Ancak çok geç kaldığımı düşünüyorum. Dün akşam Teknoloji TV deydiniz çok özendim. Bende aranızdayım.

Sevgiler,

viaconme
28-04-2005, 09:12
merhaba...
öncelikle aileye hoşgeldiniz... hobin için geç kalmış değilsiniz... önemli olan başlıyabilmek.. gerisi hem zevkli hemde kolay geliyor..görüşebilmek dileğiyle..

100kmh2sn
28-04-2005, 09:35
Ailemize hoşgeldiniz
Ali'ninde dediği gibi henüz hiçbirşeye geç değil..siz başlayın gerisini hepberaber getiririz işallah
Fakat öncelikle bu konuda forumdaki ilgili başlıkları okumanızı tavsiye ederim.iyi seyirler

mcagis
28-04-2005, 10:29
Hahaha, ne var, biz de 36 yaşındayız? :D İnsan hissettiği yaştadır demişler, pistte arabamı kullanırken çocukluğuma geri dönüyorum valla. :p Ayrıca, 50-60 yaşında RC uçak ve araba kullanan amcalar da var. Kısacası hiçbirşey için geç kalmış sayılmayız. Gerçekten severek ve zevk alarak uğraşılan hobiler için yaş sözkonusu bile olamaz. Ailemize hoşgeldin, bu hobiyle ilgili her türlü yardımı bizlerden isteyebilirsin...

TeamMRP
28-04-2005, 11:44
Eh Murat alacağın olsun. Demek birkaç sene sonra benden bahsederken "amca" diyeceksin. Şimdiden öğrenmiş oldum.:):)

Hızır merhaba. Hoşgeldin. Demek sana virüs bu yaşta bulaştı. Geçmiş olsun. Hiç uğraşma tedavisi yok. Kurtulamazsın.
İsim ve şehir tam değil ama sanıyorum tanışıyoruz.

hizir
02-05-2005, 11:07
Hoşbulduk arkadaşlar,
Tabiki tanışıyoruz Sefa arkadaşım.
İsim tam da şehir için bilmiyorum ne yazmışım düzelme olsun Ankara.
Emin ellerde olduğumu biliyorum. Hemen hemen bütün forumları da okumaktayım.

Sevgiler,

!Amorfy.BaRoS+
02-05-2005, 15:15
Hahaha, ne var, biz de 36 yaşındayız? :D İnsan hissettiği yaştadır demişler, pistte arabamı kullanırken çocukluğuma geri dönüyorum valla. :p Ayrıca, 50-60 yaşında RC uçak ve araba kullanan amcalar da var. Kısacası hiçbirşey için geç kalmış sayılmayız. Gerçekten severek ve zevk alarak uğraşılan hobiler için yaş sözkonusu bile olamaz. Ailemize hoşgeldin, bu hobiyle ilgili her türlü yardımı bizlerden isteyebilirsin...
Murat abi Walla inanmam 36 yaşında olduguna ciddiyim yani en fazla 28 filan gösteriyorsun Yani genç kalmışsın Harbi şaşırdım.:)
Bu arada Hızır Hoşgeldin İyi seyirler.

mcagis
02-05-2005, 15:27
Aslında son iki senede almış olduğum aşırı kiloları bir atsam üzerimden, esas o zaman çok daha genç görünürüm ama ah şu üşengeçlik yok mu...:p

roadwarrior
02-05-2005, 16:38
hoşgeldin arkdasım;

İyi bir forum insanı geliştirir , modernleştirir, sosyalleştirir ve ÜNLÜ YAPAR...

DOĞRU YERDESİN....