Orijinalini görmek için tıklayınız : çok yeniyim ve ana bilgilere ihtiyacım var
selamlar.ben dun akşamdan tvde izledikden sonra onroad RC tutkunu oldum.benim sorum.nerden bir araba alırız.ne kadara patlar bana ..turkıyde satan varmı veya dışardanmı getiricez.açıkcası bu konuda hiç bir şey bilmiyorum.yardım olursanız sevinirim:dıdııtt:
100kmh2sn
28-04-2005, 11:12
merhaba,
Ailemize hoşgeldin..Öncelikle bu konuda ne tür bir araba alacağına karar vermelisin,daha sonra diyelimki Off Road tarzı bir arabaya karar kıldın,forumumuzda bu tip arabalarla ilgili detay bilgileri okumalısın.Son noktada kararını netleştirince alım yapacağın yer konusundada yardımcı oluruz.Bu konuda Türkiyede satış yapan yerler var bunun yanısıra web üstünden satış yapan yurtdışı firmalarıda var..Tabi yurtdışında tanıdığın varsa alım konusunu dahada ucuza getirmiş olursun,iyi seyirler (bu arada isim,nerede oturuyorsun vs.. gibi bilgilerden bizi mahrum etme ;) )
viaconme
28-04-2005, 11:18
selam...
aileye hoşgeldin..
öncelikle forumda bu tip sorunlarla ilgili detaylı konular var öncelikle bunları incelemelisin... videolar resimler bunlara bakabilirsin... teknik bilgilerle ilgili yazılarıda oku... karar aşamasına gelinceye kadar kafanda daha net bilgiler oluşur... daha sonra eksik kalan yerleri doldururz... görüşmek dileğiyle...
aynen katılıyorum. bende 1 ay önce böyleydim. sonra hepsini okudum yazılanların neredeyse, toplantıya gittim yavaş yavaş bilgiilerim artmaya başladı. önemli olan işin bi tarafından başlamak...
denizfeneri
29-04-2005, 13:38
Aramıza hoş geldin. Araba almak için sakın acele etme. Gerekli her türlü bilgiyi burada bulacaksın. İyice araştır ve en iyisine en ucuz yolla sahip ol...
breakers_rush
30-04-2005, 12:40
Hoşgeldin things...
Ben de senin gibi yeniyim denizfeneri'nin dediği gibi acele etme..Ben hiç acele etmiyorum zaten acele etsemde daha para biriktiremedim :)
Ben hergün nette araştırıyorum..Sağolsunlar profosyenel arkadaşlar ya da abilerimiz her türlü bilgiyi vermişler..Sen yinede aklına takılan olursa profosyenel arkadaşlar sana yardımcı olurlar çünkü bana yardım ediyorlar...
Neyse fazla uzatmayayım tekrar hoşgeldin ve sana kolaygelsin..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.