Orijinalini görmek için tıklayınız : YALOVA ve RC
selam
YALOVA'da rc clup açmak istiyorum
neler gerekli neler yapmam gerek pist açmak istiyorum
ben bu rc yi yalovaya getirmek istiyorum
yardımlarınızı bekliyorum
saygılar
100kmh2sn
28-04-2005, 11:54
Ailemize hoşgeldin,
öncelikle biraz kendinden bahsedermisin ?
Yalovada cepcity (doğukan) arkadaşımız var,hergün forumda online oluyor,onunla bir görüş istersen
Aramıza hoşgeldin..
Yalovada hiçbir buluşmamızı kaçırmayan doğukan arkadaşımız var.. Bu konuda sizi daha iyi aydınlatacağına inanıyorum.. Yüz yüze görüşürseniz daha güzel olur sanırım...
sıkça görüşmemiz dileğiyle..
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...
emin_emin
28-04-2005, 13:08
Hoşgeldin. Ben Bursa' da oturuyorum. Böyle bir güzellik yaparsan muhteşem olur.
prettyahmet
28-04-2005, 14:27
Araban varsa atla arabana Bursa'daki buluşmalarımıza gel.Gayet güzel olur.
sevgili arkadaşlar
hoşbuldum
aranıza katılmakdan mutluluk duyarım
ve yıllardır bu hobi ile ugraşmak istiyorum ama kısmet olmadı
yalovalı arkadaşım DOĞUKAN ile tanışmak isterim bu konu hakkında görüşüp neler yapabiliriz ve bu işe gönül verenleri bir araya toplarız
hayalim yalova'ya bu etkinliği getirmek
ama maddi desteği nereden buluruz bu beni düşündürüyor
yalova'ya güzel bir pist yapmak ve burada etkinlikler düzenlemek bence yalova'ya
büyük bir getirisi olur diye düşünüyorum
ben bu hobbyrc işinde yeniyim ve bir çok konuyu bilmemekteyim en kısa zamanda işi öğrenmek ve bu bildiklerimide hobi rc işine gönül verenler ile paylaşmak isterim
her türlü desteğinizi beklerim
saygılar
slm teknoka ! Öncelikle klubumuze hoş geldin !
adım doğukan . Bu işe yalovadan gönül verenlerden biriyim. Ve yalovada bir kişinin daha bu hobiye ilgi duymansı beni çok sevindirdi. dediğin gibi eğer bir pist yaptırmak istiyorsan bilgilerimi sana aktarabilirim ayrıca pist yaptırmak istiyorsan birlikte bulusup projeyi fln ayarlyabiliriz . yeterki alan ve sermayen olsun !
@ doğukan arkadaşım
bu pist işi bizim cebimizdeki parayla filam olmucağını biliyorum fakat bu hoby e gönül verenler ile toplanım bir yerlere gidip biz bu işi yalovaya getirmek istiyoruz diye söylesek en azından finansmanı sağlasak ve arayada hatırı sayılır kişileri devreye sokarak bu işi yalovada yapamazmıyız ?
yalovada sizden başka bu iş ile ilgilenen varmı?
saygılar
ben yalovada bu işle uğraşam bi savage ci görmüştüm ama adam kendini çok beğenmiş biri çıkıp kendimi tanıtmama rağmen beni iplemediği için uğraşmadım. pist konusuna gelince kendi cebimizden bunu yapmak çok zor hele yalovaya yapılırsa 2 kişi için dahada kötü ama illede bi pist gerekiyorsa istanbula hobbyrc pisti die yaptırılabilir ancak ben arabamı kazımkarabekir cad. eski prefabrik SSK nın oradaki batı garajının asfaltında sürüyorum çok geniş arazi ve fazla takan da yok rahat rahat sürüyorum. Bu arada eğer arac hakkında yardım almak araçları taımak soru sormak istersen veya araç almayı düşünürsen bi gün senle yalovada bulusur sana arabamı gösterir sonrada bi int cafeye gidip sana araç modellerini en ince ayrıntısına kadar anlatabilirim.
tamam doğukan kardeş bir gün buluşuruz
burdan yazarım sana
ok
bye
ayrıca 2 saat önce sait isimli bir arkadaşım kyosho marka bi 2.el GP aldığını bana söyledi off road yani yalovada su anda bilinen 2 tane GP rc var
@cepcity
gozi osman paşa mahallesinde okulun yanında OYUNCAKÇI dükkanı açtım,
bir gün gelde tanışalım.
sevgiler
tmm teknoka ben bi ara uğramaya çalışım. sen ne zaman araba almayı düşünüyorsun. artık şu işi yalovada büyütmemiz gerekiyor.
kardeş almak çok istiyorum ve yalova da bu rc işini arttırmak istiyorum.. ama hayat şartları kötü sipali ayıramıyorum valla bu işe.. ilerde inşallah alırım :)
sevgiler.
hadi hayırlısı ! aramızda görmek isteriz bir kişiyi daha !
volkankc
09-10-2005, 12:13
:eyweyw: Aramıza hoş geldin teknoka:eyweyw:
teknoka rc hakkında bi sorun olursa veya araba alcaksan fln danışmak istersen beni arayabilirsin bulusuruz 05555628780
kubilaytaşlık
21-05-2009, 15:35
cepcity merhaba bende yalovanın çiftlikköy ilçesinden kubilay sana ulaşmak istedim ama verdiğin numara kullanılmamakta TEKNOKA arkadış sanada merhaba sizlerle tanışmayı gerçekten isityorum Rc'ye gerçekten bayılıyorum yakında tamiya'nın tt01 model aracından alabilirim aldığım zaman ikinizin yanınada uğrayacağım...05383317506 beni arasanız tanışma fırsatımız olabilir :)
beyazzenci
21-05-2009, 21:20
cepcity merhaba bende yalovanın çiftlikköy ilçesinden kubilay sana ulaşmak istedim ama verdiğin numara kullanılmamakta TEKNOKA arkadış sanada merhaba sizlerle tanışmayı gerçekten isityorum Rc'ye gerçekten bayılıyorum yakında tamiya'nın tt01 model aracından alabilirim aldığım zaman ikinizin yanınada uğrayacağım...05383317506 beni arasanız tanışma fırsatımız olabilir :)
Kubilay kardeşim arkadaşım konuda en son yaklaşık 3,5 - 4 sene önce yazılmış mesaja cevap yazıyosunuz. Tarihlere dikkat.RC dünyasına hoşgeldiniz bu arada
AllyNaughty
05-01-2010, 20:36
Yalovada rc modelcileri görmek güzel.Bende bu sene yalovaya geldim.Yalova Üniversitesinde Bilgisayar Müh. de okuyorum.İstanbul cad. üzerinde arkadaslarla ev tuttuk. Kubilay Kardes istersen bana mehmetalinadi@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin.Üniversite bünyesinde havacılık klübü de kurduk.Yalovada toplanıp rc araclarımızı ucurmayı planlıyoruz.
nihayet üniversitede modelci birisini gördüm:)
bende iklimlendirme 2. sınıf öğrencisiyim. yalovaya model goturmuyorum genelde. ama buluşma olursa belki bende katılabilirim:)
çınarcıkta modelci varmıı ?
çınarcık değilde ben yazın esenköyde oluyorum :)
maydin67
05-01-2010, 22:51
Merhaba arkadaşlar
Ben Altınova ilçesindeyim.Burada model uçak uçurmak için büyük bir alan var.İnşallah birlikte uçuş yaparız.
çınarcık değilde ben yazın esenköyde oluyorum :)
esenköye gelmiştim :D öğretmen evine 1 kere ya çınarcık her türlü modeli kullanabileceğiniz süperr biyer aksama kadar rc sürüom ben :D
Bu yaz denk gelirsek buluşur kullanırız rc lerimizi :D
Bu yaz denk gelirsek buluşur kullanırız rc lerimizi :D
aynen süper olur ben bi kere sahilde nitro tekne sürdüm :D ovvvv :D bütün sahil başıma toplandı soru yağmurlarından sıkıldım kaçtım gittim sonra :D
selam arkadaşlar kusura bakmayın derslerimden dolayı forumu pek ziyaret edemeedim 5 sene once açtığımız konu 2010 da tekrar ateşlenmiş =) adım fln geçmiş konuda =) anca gördüm...
2005 e bakıorum pist yapalımmı diye düşünürken şuan bir modelci abimizin çiftliğinin içinde taşköprüde devasa bir offroad pistimiz var yaza doğru sezon acılıcak..
ALİ sana ulaşamadım izmitteki bulusmadan sonra kusura bakma geçen yaz hiç modellerle ilgilenemedim özel sorunlarım vardı...
bu sene yalovada bu işi daha güzel yapıcaz..benimle msnden iletişime geçebilirsiniz daha detaylı dkgurbuz@hotmail.com..
bu arada yalovada duymak istediğinizi sölim =) modelcilik bilinen 15 kişide (bilinmeyenler vardır) ve yaklaşık 30 35 aracız =)
buluşmalarımız güzel oluyor yaz ayında pistimizde.
...HadrieL...
23-01-2010, 02:39
Hoş geldin. İyi forumlar.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.