Orijinalini görmek için tıklayınız : Aldığım Uçak Ve Dığer Malzemelerde Doğru Secım Yapmısmıyım?
-classıc Traıner
-sanwa Rd 8000 8 Kanal Ful Bılgısayarlı Dıgıtal Kumanda(helıkopter,model Ucak,ve Planor Uçurabılıyor)
-asp 46'lık Motor
-ve Dığerlerı(bujı ısıtıcı,starter,yakıt,yakıt Pompası, Vs. ...)
Ozellıkle Kumanda Ve Motor Tercıhımı Ve De Uçağımın Modelının Tercıhını Değerlendırırsenız.ben Bunları Yenı Aldım.hatta Hala Demonte.montajını Kısmetse Bu Salı Yapacaz Resımlerını Yuklerım Ancak Yorumlarınızı Beklıyorum!!!
Bu Arada Traıner'ım Phoenıx Markanın Ustten Kanatlı Classıc Modelı
hakanoncul
29-12-2008, 12:38
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Kırımsız uçuşlar dilerim.
Hayırlı olsun. Bu model diğerlerine göre biraz daha küçük ve semisimetrik kanat profiline sahip olması nedeniyle farklı. Başlangıç için kontrol yüzeylerinin hareketlerini kısıtlarsanız iyi olur çünkü oldukça oynak bir model. Yeterince usta değilseniz ilk kalkış ve trim ayarları için birinden yardım isteyin. Biraz ustalaşınca akrobatik hareketlerden bir çoğunu da rahatlıkla yaparsınız. Her ne kadar semisimetrik kanat olsa da oldukça hafif bir model olduğundan süzülüşü güzel. Bunların dışında motora aşağı açı vermeyi ihmal etmeyin çünkü 46 lık motorlar bu uçak için biraz güçlü kalıyor. Çoğu zaman yarım gaz vererek rahat bir uçuş yapılabiliyor.
-classıc Traıner
-sanwa Rd 8000 8 Kanal Ful Bılgısayarlı Dıgıtal Kumanda(helıkopter,model Ucak,ve Planor Uçurabılıyor)
-asp 46'lık Motor
-ve Dığerlerı(bujı ısıtıcı,starter,yakıt,yakıt Pompası, Vs. ...)
Ozellıkle Kumanda Ve Motor Tercıhımı Ve De Uçağımın Modelının Tercıhını Değerlendırırsenız.ben Bunları Yenı Aldım.hatta Hala Demonte.montajını Kısmetse Bu Salı Yapacaz Resımlerını Yuklerım Ancak Yorumlarınızı Beklıyorum!!!
bence baslangic icin gayet iyi secimler.phoenix in modelleri hem kalite hemde fiyat acisindan her zaman uygundur.ayrica aldigin model kanat yapisi nedeniyle sonraki zamanlarda sana akrobasi olanagida saglayacaktir.asp motor hakkinda cok bilgim yok ama dikkatli bir rodajdan sonra kotu bir tecrube yasayacagini sanmiyorum.8 kanalli kumanda ise ileriye yonelik iyi bir yatirim olmus.simdiden iyi ucuslar...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.