Orijinalini görmek için tıklayınız : 11-01-09 pazar buluşma
:eeeeyoo:selam arkadaşlar.
Pazar (11-01-09) günü saat 12'de Marinada buluşma olacak. tüm modelci arkadaşları aramızda görmek isteriz
saygılar
ilhan
Enis başarılar dilerm. marinada görüşmek üzere
Volkan araban süper oldu. çok hoşuma gitti. Bu ayarları hiç bozma. İlhan umarım şaft fazla problem çıkartmaz.
Rüzgar çıkmasaydı keyifli sürüşer yapmaya devam edecektik. Bir soraki buluşmaya daha fazla bir katılımla güzel olacağına inanıyorum. bende bir savage rüzgarı estirecem. keyfli günler sizlerin olsun.
Arkadaşlar bir hafta aradan sonra. bu pazar benim için oldukça keyifli geçti. sabah üniversitede kırımsız uçuşdan sonra marinadada kırımsız vakit gecirdik. alper'in dediği gibi haftaya inşallah katılım daha fazla olur.
bu arada alperin savage'i de cok güzel gidiyor hayırlı oldun.
volkanın aracının sorununu sonunda bulduk ver giderildikten sonta çok eğlenceli sürüşler gerçekleştirdi.
Haftaya görüşmek üzere.
ilhan
rc_pilot33
12-01-2009, 10:26
tamam alper abi ayarları bozman şimdi size hafyaya bir süprizim var kepimi modifiye edicem boyuyacam üstüne bir kaç alev atçam ilhan abimizede burdan teşekürler ediyorum
alper abiyede bana yardımcı olduğu için teşekürler gelecek haftaya görüşüzz :D
bu arda (kepi spray boyayla boyasam bişey olurmu):D
bjkwashere
12-01-2009, 10:46
Herkese selamlar,
Yıne zevklı ve eglencelı bır bulusma olmus okudugum kadarıyla, ıns 19 ocak pazartesı den ıtıbaren bulusmalara katılacagım. Buyuk ıhtımalle 20 ocak salı oglen marınada olacagım. Eslık etmek ısteyen olursa beklerım...:P
Ulasmak ısteyenler ıcın cep: 533 816 51 77 Enes
Unutmadan Alper abı senn savage ı ayarlı gazlarken gormek cok ısterım dorusu, o lastıkler cok karızma duruyordu:D
Saygılarımla...
Enes
bjkwashere
12-01-2009, 10:57
:)
Herkese selamlar,
Unutmadan Alper abı senn savage ı ayarlı gazlarken gormek cok ısterım dorusu, o lastıkler cok karızma duruyordu:D
Saygılarımla...
Enes
güzel oldu hemde çok güzel oldu.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.