Orijinalini görmek için tıklayınız : Baja 5T (Bursa)
http://img371.imageshack.us/img371/4302/dsc00200vg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/dsc00200vg3.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img371/dsc00200vg3.jpg/1/)
Slm Arkadaşlar..
2 ve 6 ocak'ta aldığımız araçlar.. Şimdilik tek resim var diğer resimler biraz kötü çıkmış ve videolarda gereksiz konuşmalar var.. yenilerini çektiğimizde eklicem..
hayırlı olsun. güle güle kullanın.:)
viaconme
13-01-2009, 14:57
Melih güzel günlerde kullan, çok sevindim aracı almana.. Video ve resimleri sürüş izlenimlerini ve tecrübelerini paylaşmanı bekliyorum... Umarım bi gün kapışırız:)
MSenturk
13-01-2009, 15:21
kiskandim simdi :)
birde ustune iki tane almissiniz..
hayirli olsun kisimsiz gunlerde kullanin...
dachosen
13-01-2009, 15:23
çok güzel araçlar:) güle güle kullanın:) nerden ve ne kadara aldığınızı yazarsanızda çok memnun olurum:)
Slm arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
Aracı msenturk'un foruma tanıtım için koymasından beri takip ediyodum kısmet bu zamanaymış.. Aracı yine forum üyesi olan ve resimdeki soldaki arkadaş Kaan ile birbirimizi gazlıyarak aldık.. ilk etapta şüphelerimiz vardı arkadan kayarmı toparlarmıyız vs. gibi sonra derin video izlenimlerimiz sonucunda aracı aldık..
İlk kullanımda 4 çeker araçlardan doğal olarak farklı ama kesinlikle zorlamadı bizi ki 10 - 15 dakkikada aracın gidişatını kavrıyosunuz ve nerde neler yapabileceğini çözüyosunuz.. Bizim kullandığımız alan orta halli sert çamur ve ıslak çimen bir alandı...Islak çimende kalkışlar normal olarak arka tarafı bırakarak oluyo ama yumuşak ara gazlarla normal bir şekilde kalkıyo ve hızlandığında arka tarafı bırakmıyo.. Sert çamurda kalkışta herhangi bir sorun yok istediğiniz dibi dip gaz kalkabiliyosunuz ki zaten motor tüm devrini almadan kalktığı için herhangi bir sıkıntı çıkartmıyor..
Bunların dışında araçta kullanılan plastik kalitesi gayet tatmin edici zaten araç 5B şaseli.. Ön tampon kep dışında araç aynı, bütün parçaları birbirine uyuyo en güzel tarafıda bu zaten araç yeni çıkmasına rağmen 5B nin parça ucuzluğundan sebepleniyosunuz... yeni çıkmasına rağmen 5B nin bütün upgrade parçalarını kullanabiliyorsunuz bu çok iyi bişi... Tek sorun kep biraz pahalı 239 dolardı... fakat gayet kaliteli ve kalın kepi var.. o kadar takla attık kepte herhangi bir sorun yok.. Benim sadece aks yamuldu ama kötü bir takla sonucunda (Son hız 7- 8 takla ) oluştu fakat aracı temizlerken fark ettim onuda ve biraz ısıtarak düzelltim şuan bi sorunu yok.. bunların dışında lastikleri asfalt a uygun değil (çabuk eriyor) ama gayet güzel yol tutuyor.. Bumod pistinde 26cc onroad mcd proline (kaan'ın mcd'si) ile kaldırdık hem kalkış hem son hız tokatladım mcd yi :D Amortisörleri tartışılmaz güzeller yoldaki çoğu çukur vs. şeyleri çok iyi absorbe ediyor ve aracın dengesini çok iyi sağlıyor.. yani hpi ın 5T videosundaki gibi çok rahat gidebiliyosunuz.. o zaman tanıtım videosunda msenturk demişti Dbox olabilir diye ama kesinlikle yoktur varmış gibi rahat ilerliyosunuz yolda... Kesinlikle hayran kaldım araca... Allah herkese nasip etsin ne diyim..
Not: Çocuklardan uzak tutun takla atarsa saklancak delik arayın :P
rocco216
13-01-2009, 20:54
bilgi paylaşımı için teşekkürler güle güle ve kırımsız kullanman dileklerim ile...
volkan_uzman
13-01-2009, 20:56
hayırlı olsun. kırımsız sürüşler :)
kaan varol
13-01-2009, 21:14
arkadaşlar melih'in dediklerine tamamen katılıyorum araçlar gerçekten çok güzel.Arkadan itiş olması kesinlikle dezavantaj değil tam aksine fazladan sürüş zevki katıyor.Plastik kalitesi baya iyi attığımız taklaların sayısı belli değil bende hiç hasar yok ama melihde aks yamulmuş.Araç geldiğinde arka tekerler fazla içe bakıyordu bunuda kutudan çıkan opsiyon parçlar ile değiştrdik ve içe bakma olayını hallettik bu sayede yol tutuş farkedilir seviyede değişti.Ve kutudan çıkan yedek,yağlar,aletler,yapıştırıcılar ve gress yağlar oldukça fazla.Orj. eksoz sesi çok tatmin edici ancak aldığımızdan beri iki araçdada egsoz kaçağı var bu sadece biraz pisliğe neden oluyor.Gerçi Melih argon kaynağı yaptırdı halletti o kaçağıda.Ağustos ayından beri takip edodum bu aracı ve gerçekten herkeze tavsiye ederim ve bu sene türkiyede 3 ayakdn baja yarışlarının yapılması düşünülüyor bu yarışlar gerçekleşirse sanırım baya eğlencez bu araçlarla :)
serdarhancer
13-01-2009, 21:25
Melih Yeni videoları bekliyorum.
RoyalFlush
15-01-2009, 10:17
baja yarışları olursa mükemmel olur =) aslında hpi baja challenge a falan katılabilsek keşke... =)
hell_spawn
15-01-2009, 18:19
bugun yakından ınceleme fırsatım oldu hakketen delı bı arac gıdısını gormedım ama hehalde baya iyidir:)öylesıne fıyatını sordum 1950$ dedikler hafif bir okusuruk hafif bir kalp krizi sonuunda tt01'le yanlamaya devam dedımm ıcımden:)o kadar param olursa alırım:)bu arad 1950 dolar borc verecek bırılerı varmı:)
melih, sizin adınıza sevindim:) tahmin edildiği gibi türkiyede merakla beklenen bir model, güzel bir paylaşım olmuş, resimleri ve videoları bekliyoruz..
eğilen parçayı keşke ısıtmasaydın, eğer sertleştirme yapılmış bir parçaysa artık sertliği gitmiş durumda. şimdiden sonra aynı yerden eğilmeler görebilirsin, ama bu, ısıtma derecesine ve dediğim gibi malzemenin daha önceden sertleştirme işlemi yapılıp yapılmadığına bağlı..
kırımsız sürüşler..
Slm yunus;
iyi dileklerin için teşekkürler.. yeni resim ve videoları çekip ekliyecez..
Aks gözüme kalın geldi birazda sert malzemedir diye düşündüm çekiçlerken kırılmasını istemedim birde ısınınca kolay şekil alabilir diye düşündüm ki zaten çok fazla ısıtmadım normal cam filmi çekenlerde olan ısı tabancasıyla ısıttım. 1 - 2 çekiç darbesiyle yamukluğunu aldım... ama sanırım kronik bi hastalık bu aks yamulması... diğer 5T ve gördüğüm 5B SS tede aynı sorunu gördüm.. Aksların bulunduğu bölgelerde hiçbir hasar olmamasına rağmen aksları yamuluyo... araştırmalar sonucunda tuning akslar buldum 150 dolar fakat ne durumdadırlar bilmiyorum.. kendi orjinal aksı 40 lira... bu kadar fiyat farkına heralde kalite eklemişlerdir..
yeni tecrübeleri paylaşırım tekrardan..
mustall165
18-01-2009, 17:24
ya şuna bak ya bide 2 tane almış:Dbursaydı demi bence araçlara dikkat et:D
yeni problemler zinciri oluşturduk...
akslar kesin dayanıksız.. (bajaların genel sorunu sanırım hem 5b hem 5T de yamuluyo/kırılıyo) Bir çok sitede 100 dolar civarında akslar var dayanıklı olarak nitelendirilen...
pinyonu tutan cıvata dayanıksız 5B ss (2 defa) ve 5T (1 defa) de bu cıvatayı kırdık.. Netten dayanıklı olduğunu söyledikleri bir civata bulduk 0.45 dolar...
5T nin ön lastik içinde bulunan foam'ları (orjinal soft) eridi lastik çevirmede sorun yaşıyo servo.. nette arkalardaki gibi molded olanlardan bulduk bugun sipariş verdik..
olaylar başımıza geldikte yazmaya devam ederim...
bu arada bujiye kaç volt enerji veriyo bilen var mı ?
kaan varol
31-01-2009, 00:25
http://www.youtube.com/watch?v=ww7x9iuf9ew
Pazar gün bumod offroad pistinde yaptığımız atlamalardan bir örnek:)
yeni problemler zinciri oluşturduk...
akslar kesin dayanıksız.. (bajaların genel sorunu sanırım hem 5b hem 5T de yamuluyo/kırılıyo) Bir çok sitede 100 dolar civarında akslar var dayanıklı olarak nitelendirilen...
pinyonu tutan cıvata dayanıksız 5B ss (2 defa) ve 5T (1 defa) de bu cıvatayı kırdık.. Netten dayanıklı olduğunu söyledikleri bir civata bulduk 0.45 dolar...
5T nin ön lastik içinde bulunan foam'ları (orjinal soft) eridi lastik çevirmede sorun yaşıyo servo.. nette arkalardaki gibi molded olanlardan bulduk bugun sipariş verdik..
olaylar başımıza geldikte yazmaya devam ederim...
bu arada bujiye kaç volt enerji veriyo bilen var mı ?
aks problemi can sıkıcı sinir bozucu bir problemdir, revolardaki gibi içi içe geçen bir sistem olmadığı müddetce o sorunu hep yaşarsınız, ama o iç içe geçen akslarıda o paraya almaya değermi ve nekadarlık ömürleri olur bilinmez.
civata için herhangibir hırdavatcıdan paslanmazçelik civata alırsanız sizi bayaa bir idare eder,
bujiye gelen elektrik araçlardakilere yakın olur tam olarak hatırlamıyorum ama benim 68 ford da 60-80 bin voltluk bir bobin vardı, buji kablosunun kısalığı ve volandaki bobinin küçüklü göz önüne alınırsa bir tahminle 20bin civarıdır bir atmasyon olabilir.:)
aç için önerilen bir model bulduk 65 dolar... sanırım ona yönelicez başka çaremiz yok şimdilik gerçi ben 2. kez aks sorunu yaşamadım ama yinede değişim şart... cıvata olayındada neden kırıldığını bulmamız lazım sonuçta sabit parça hareket etmiyo yani sallantı vs. gibi bi sorun yok piyonda ama kırıyo.. dediğin gibi çelik cıvata bakmak lazım oda kolay iş.. elektrik mevzusuda o kadar volt verirse ben 2 tane sis lambası takıyım arabanın önüne ledle falan uğraşmıyım hiç :P
Bugun ön lastikler için iç foam ve tng hava filtrelerimiz geldi.. ufaktan modlamaya başladık... :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.