PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir den biraz yardım lütfen

pa/rc/acı
02-05-2005, 12:33
arkadaslar ben bu hafta sonu fuar ıcın ızmıre gıdıcem gıtmısken t-maxx e parca almayı dusunuyorum hobby shopları tarıf edersenız cok sevınırım(bu arada fıyatı uygun otel de bılıyosanız cık makbule gecer)cok mu sey ıstedım ne?

Lancer
02-05-2005, 16:33
izmirde t-maxx parçası bulman biraz zor gibi.. burdaki dükkanlar (ki zaten 2 tane) tamiya parçalarını bile siparişle istdan getirtiyorlar..

M_tech
03-05-2005, 01:41
tmaxx satan kaç mağaza varki parçasını bulasın dicem...netten araştırmaya başla bence

pa/rc/acı
03-05-2005, 08:35
peki micro bulabilirmiyim?

cguckan
03-05-2005, 21:08
neyin microsunu? T-maxxin parçasını Türkiye'den bulamazsın. İthal eden firma yok bildiğim kadarı ile. Ama satan hobbyshop var. Arabanın kendisini satıyorlar, ama yedek parçasını getirtmiyorlar.

gorkem
03-05-2005, 23:19
bulabilirisin vivada falan micro ne ama mini-z ler var sanırım

traxxas
03-05-2005, 23:30
ben t-maxx parcasını acıkcası ıst den bıle bulamıyorum bulsam bıle 7 doalrlık parcaya adam 20 doalr ıstıyor gereksız para vermeyede gerek yok acıkcası bu yuzden www.towerhobbies.com (http://www.towerhobbies.com) da var bayagı bır t-maxx parcası 8 gunde gelıyor 100 euroyu gecmessen sorunda cıkarmazlar
benden bu kadar kolay gelsınn

pa/rc/acı
04-05-2005, 11:59
ben bu cumartesi izmire varmıs olucam fuar alanından bana hobbyshopları tarıf edersenız accayip makbule gecer

gorkem
04-05-2005, 23:21
bi tanesi viva model alsancak şehitler bulvarının orda ordaki vapur iskelesini bul ordan sana soyleyler zaten

pa/rc/acı
05-05-2005, 09:51
semt neresi bi de oburu nerede orayada gıtmek ıstıyorum bugun cevap verırsenız sevınırım

lidaki1
07-05-2005, 10:51
alsancakta tansaş var (talatpaşa bulvarındaki) tansaş sol kolunda 20 metre geç formula modeli göreceksin.diğeri o tansaşın dibinden gir dümdüz ilerle aşagı yukarı 700 - 800 metre sonra ege üniversitesi caddesi gelecek bucadde taşıt trafiğinin senin yürüyüş istikametine göre sagdan sola dogru aktıgı tek yöndür.onu geç bundan sonraki cadde ise tamtersine trafik akar işte o caddeden sola (denize dogru) yürü sol kolda binaların bitmesine 20 metre kala viva modeli göreceksin

Fuardan nasıl gidersin?
Fuarın lozan kapısından çıkış yap.çıktıgınkapının tam karşısında lozan pastanesi var onun solundan yola devam et 400 metre sonra sevinç pastanesini göreceksin o noktada saga dogru gidersen Tansaşın yanındaki formula modele ulaşırsın.daha sonrada viva modele gitmek için tansaşın yanından girer devam edersin(Tansaş Süpermarkettir)kolay gelsin .Sinan