PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mavi mantar sorular

mistix
15-01-2009, 17:24
arkadaşlar mavi mantar yapmak istiyorum kemoterapi aldığım için haftaya başlayacam malzemelerini buldum hız kontrolü alıcı pervane bide kumanda hariç herşeyi hazır ustalara bazı sorularım var
1)uzaktan kumandalı arabanın içindeki alıcı benim işimi görür mü kumandasıyla beraber?
2)bendeki motora aldığım herhangi bir pervane olur mu?
3)elektronik bağlantılar nasıl olacak soket kullanmadan takılabilir mi?

red_fin
15-01-2009, 17:29
Çok kısaca cevap vereyim

1- Görmez.
Uzaktan kumandalı arabadan kastınızın oyuncak araba olduğunu tahmin ediyorum. Hem kanal sayısı yetmez, hem mesafesi son derece kısa olduğu için uçağı doğru düzgün uçurmanız mümkün olmaz. Ucuzundan bir radyo seti almanızı tavsiye ederim. İki adet de servoya ihtiyacınız olacak.

2- Olmaz. Herhangi bir pervane bağlayamazsınız. Elinizdeki motorun ne olduğunu yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.

3- Soket kullanmadan takılamaz. Dümenleri hareket ettirecek olan servoları ve ESC'yi alıcıya bağlamanız, pili de ESC'ye takmanız gerekir. Standart radyo alıcılarının soketleri servo ve ESC bağlamaya uygundur.

mistix
15-01-2009, 18:18
hmm teşekkür ederim ozaman thkya gitmek şart oldu yinede teşekkür ederim

red_fin
15-01-2009, 18:45
Model Uçak Uğraş Evine (Nam-ı diğer THK mağazası) mutlaka uğramanızı tavsiye ederim. Orada size ihtiyacınız olan tüm malzemeler hakkında çok daha detaylı bilgi vereceklerdir.