PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba

c@rp€®®
02-05-2005, 15:27
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır. 1.5 sene evvel kendime bir araba aldım fakat ne derece arabadan sayılır orasını bilgim fazla olmadığı icin yansıtamicam. 1/8 bir impreza 9.6v sarjlı pille çalısıyor. sanırım oyuncak sınıfına giriyor ama tanıdığım birkaç kişi araca modifiye yapılabileceğini söylemisti. forumda dolaşıp bilgilerimi genişletip kendimi geliştireceğime inanıyorum.

roadwarrior
02-05-2005, 16:41
Senin de tahmin edebileceğin gibi o elinde ki araba sanırım oyuncaktır.Bence hiç onunla uğraşma, boşuna zaman kaybı derim elektrikli bir başlangıç kiti alarak hem modifiye edersin hem de yarışlara katılıp güzel zaman geçirirsin.

Gene de sen bilirsin..

100kmh2sn
02-05-2005, 17:23
Ailemize hoşgeldin,
Elindeki araba oyuncak sınıfına giriyor.
roadwarrior'un dediği gibi onunla uğraşarak fazla zaman harcama,forumumuzda yeterli bilgi mevcut,nasıl bir model alacağına karar vermen için bu bilgiler çok önemli,istersen önce onları bi gözden geçir,sonra takıldığın bir konu olursa bizler herzaman buralardayız,unutmadan birde ;

Foruma Gir Forumda Kal ;)

bpeker
02-05-2005, 18:23
slm bence arabanın şase markasını vede modelını yaz bana bensana yardım edeyim gerçekten oyuncaksa yapacak bişi yok bol şans:eyweyw: