Orijinalini görmek için tıklayınız : AeroFly Professional deluxe
hasgeryan
26-01-2009, 21:07
Arkadaslar bu programi bilgisayara yükledim.Buraya kadar hersey normal fakat program benim usb kumandami tanimiyor.Bu kumandayla daha önce FMS simulatörünü sorunusuz oynadim.Yabanci forumlarda bu pragramin sadece orjinal kutusundaki usb ara kablo (Dongle) ile calistigini okudum.Dogrumudur?saygilar
hayır arkadaşım fms yi çalışrırabildiğine göre aeroyuda çalıştırması gerek.kumandanı similatör yazılımından evvel pc ye tanıtmalısın egerki pc kumandanı tanıyorsa aero yu başlat.kocaman bir menu açılması lazım. menüden önce kalibreyi ayarla sonrada kontrolleri uygun şekilde bitirdirdikten sonra fly tuşu ile egitime başla
hasgeryan
27-01-2009, 01:46
Maalesef calismadi.Sanirim AEROFLY PRO DELUXE cracksiz olanani yani orijinal sürümünü yükledim.Sizce olabilirmi?Veya aranizda dongle emulatörü olan varsa bana yollayabilirmi?Inanin 3 gündür ugrasiyorum,yakinda verem olacam.Msn tolga_ch@hotmail.com.
saygilar
Orjinal sürümün üzerine crack atmazsanız paketten çıkan simülatör kumandasını takmadan çalışmaz. Eğer kendi kumandanızı veya analog bir joypadi kullanmak istiyorsanız crack atmalısınız. Ayrınca IPACS tarafından çıkarılan güncellemeler crack dosyasını etkisiz hale getiriyor. Önceden crackladığınız simülatöre güncelleme kurduktan sonra açamıyorsunuz.
hasgeryan
27-01-2009, 16:45
Caglar bey cok sagolun.Crackledim ve hersey harika calisiyor.Ama sanirim uzun vadede güncelleme yapmam gerekecek.Benimkinin versiyonu 1.8.0.9. güncellemek gereklimidir sizce?Güncellendigi zaman ne gibi degisiklikler oluyor?Saygilar
Firmanın çıkardığı Ad-On'lar var, Farklı uçaklar, farklı pistler v.s. Programın performasında bi değişiklik olmuyor diye biliyorum ben.
winston72
07-02-2009, 08:56
arkadaşlar thk yeni gelen art-tech 6 kanallı usb simülatör kumandasını aldım. simülatörü çalıştırıp uçabiliyorum fakat heliler ve uçaklar kalibre ayarı yaptığım halde hep sağa doğru çekiyor ve heliler pervane ekseni etrafında sürekli dönüyor sabit tutamıyorum. ayrıca kumanda üzerinde gelen gyro/pit,sağ üstte ve sol üstte bulunan düğmeleride bir türlü kullanamadım ne işe yaradıklarını anlamadım. klavuzunda hiç birşey yazmıyor. kumandayı taniyan bir arkadaş yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, AeroFly Professional Deluxe simülatör kullanmaktayım. Henüz piste çıkarmaya tırstığım THK'da satılan SF Model PIPER J3 .46 Modeli simülatörde denemek istiyorum. RCSIM.de sitesinden indirdiğim çoğu uçak gibi PIPER J3 de simülatörde çalışmadı. İşin ilginç yanı aircraft listesinde dahi görünmüyor. O yüzden PIPER J3'e şekil olarak benzeyen ve programdaki tek bek tekerli model olan REDBULL ile çalışmak zorunda kalıyorum. Acaba bildiğiniz kullandığınız bir J3 Cub modeli varsa ekleyebilir misiniz? Henüz simülatör dışında patlarlı tecrübem olmadığından ve çoğu arkadaşın spor-ölçekli model uçuşunun trainerdan çok farklı olduğunu söylemelerinden dolayı uzun süre simde çalışmak istiyorum. Crack kullandığım için IPACS'ın kendi yamasını kullanamıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.