Orijinalini görmek için tıklayınız : Arising Star Brushless
oguzhangunes
27-01-2009, 14:08
Herkese selamlar size elektrikli dönüşüm yaptıgım 1.60cm kanat acıklıgı 46lık motor la ucabilen arising star modelini sunmak istedim. Elimde bulunan çok guclu monster truck motorunu pervaneye göre uyarladım uyarladıgım motor ve pervaneyi ucagın motor mountuna alumınyum levha ile monte ettım pervane olarak 11x6 boyutunu kullandım motor kısmını tam takır bitirdikten sonra ucagı toplamaya basladık yapışacak parçaların tümünde derby kullandım agırlık merkezini tam olarak nasıl bulacagımı bılmedıgım için kanatın 2 tarafından ortadan parmakla kaldırarak yaptık burnunu azıcık yere bakacak şekilde ayarladıktan sonra pili sabitledik herşeyin bitmesiyle deneme uçuşu için dışarı çıktık ve ilk test uçuşunu yaptık 6 metreyi bulmadan ucak yarım gazda yerden kesıldi belirli irtifaya geldıkten sonra gazı azaltıp sabıt gazda toplam 12dakıka uctum ucak ruzgardan dolayı burnu havada gidiyordu trimden düzelttim ancak agırlık merkezinde emınımki bir çok yanlışım vardır yardımlarınızı vr yorumlarınızı beklıyorum ilginize teşekkür ederim buyrun resimler...
Video en kısa zamanda ekleyeceğim
Pervaneye yaptıgım adaptör ile motorun şaftına balanssız bi şekilde oturttum sabitledim
http://img145.imageshack.us/img145/2116/ouzhangun0777sy4.jpg
Yaptıgım L şeklindeki plakayı bi kısmını motora göre diger kısmını ucagın motor mountuna delikler delip 2 parçayı birbirine monte ettım yandan görünüş:
http://img516.imageshack.us/img516/3462/ouzhangun0778nu4.jpg
Motorun gövdeye monte edilmiş hali:
http://img405.imageshack.us/img405/7470/ouzhangun0783lr2.jpg
Herşey bitmiş uçuşa hazır hali:
http://img264.imageshack.us/img264/9866/ouzhangun0782hq8.jpg
Farklı bir açıdan:
http://img156.imageshack.us/img156/7885/ouzhangun0785cz8.jpg
sarkolemma
27-01-2009, 14:28
çok güzel bir çalışma olmuş oguzhan abi pilotajında harika bu uçakla harikalar yaratacagına eminim buluşmalarda bize yaşattıgın görsel şölen içinde teşekkürler.
volkan_uzman
27-01-2009, 14:39
oğuz, helal sana valla...
eline sağlık.
dachosen
27-01-2009, 14:40
ah ah feigao nun hakkı uçakmıydı:D
iron_eagle
27-01-2009, 14:45
Vaayy Oğuzhan çok güzel olmuş. Buluşmalarda güzel uçuşlar yapacaksın bununla:) Ne büyük motormuş yahu kamyonu parçaladığına değmiş ama :) Eline sağlık haftasonu buluşmada görüşürüz umarım uçağı da unutma
ah ah feigao nun hakkı uçakmıydı:D
bencede ama ilginç başarılı bir çalışma olmuş.yanlız ağırlık merkezi ile ilgili uçak üstadları yardımcı olacaktır sana:Dvideoyu merakla bekliyorum.:D
oguzhangunes
27-01-2009, 14:49
Çok teşekkürler arkadaslar
muratdinc
27-01-2009, 14:57
hayırlı olsun Oğuzhan, elin alışınca çok daha zevkli olacaktır uçak uçurmak......
dachosen
27-01-2009, 15:04
bencede ama ilginç başarılı bir çalışma olmuş.yanlız ağırlık merkezi ile ilgili uçak üstadları yardımcı olacaktır sana:Dvideoyu merakla bekliyorum.:D
ağırlığı dengeledim diyor ama bilemiyeceğim:D:D
iron_eagle
27-01-2009, 15:21
Uçak uçtuysa ağırlık merkezinde sorun yoktur. Belki ufak tefek ayarlamalar gerekebilir daha rahat daha zevkli uçsun diye.
Elinİze sağlık, farklı bir uygulama olmuş. Anlaşılan sonuç tatmin edici..
Pili kaydırabiliyorsanız biraz öne kaydırıp deneyin.
Anlatımınıza göre ilk akla gelen, ağırlık merkezi sorunu az da olsa var.
oguzhangunes
28-01-2009, 00:02
Teşekkür ederim abi sonuç beklediğimizin çok üstünde çıktı bu boyutta ve agırlıkta olan ucak hızlandıkça hızlanıyor ve aynı zamandada çok agır ucabılıyor.
Ağırlık merkezini kanadın ortasında olacak şekilde ayarladıysan muhtemelen çok geride kalmıştır. Bu tür eğitim uçaklarında genellikle ağırlık merkezi kanat sereni hizasında olur. Çok kabaca kanat hücum kenarından itibaren kanadın 1/3'ü kadar gerisine ayarlarsan daha iyi bir uçuş elde edeceğinden eminim.
Güle güle kullan.
Hayırlı olsun diyeyim ama modeli de mundar ettiğinizi belirtmem gerekecek :)
Ağırlık merkezi klavuzda yazıyordu sizde yokda klavuz yarın bakayım bendekine.
Ağırlık merkezini kanadın ortasında olacak şekilde ayarladıysan muhtemelen çok geride kalmıştır. Bu tür eğitim uçaklarında genellikle ağırlık merkezi kanat sereni hizasında olur. Çok kabaca kanat hücum kenarından itibaren kanadın 1/3'ü kadar gerisine ayarlarsan daha iyi bir uçuş elde edeceğinden eminim.
Güle güle kullan.
Egemen bey yazmış, 1/3 olayını ben yazmaktan kaçındım. Bu konuda hayli yazı vardı ve çok tartışılmıştı.
Bu arada bir notum olacak. Mantığını tam bilmiyorum. Son bir kaç aydır yaptığım modellerde, ağırlık denge mekezlerini 1/3 ten 1/4 e doğru kaydırıyorum(kanat eni/hucum kenarı uzaklık oranı). Daha keyifli uçuşlar oluyor. Bilen arkadaşlar fikirlerini yazar belki. Muhtemelen modeller hızlandıkca ortaya çıkan bir durum galiba.
hkartol123
28-01-2009, 11:44
Oğuzhan Bey gerçekten güzel görünüyor.O motorun o kadar güçlü olacağını sanmazdım.Ama ellerinize sağlık ağırlık merkezinide ayarlayınca sorunsuz uçuşlar ve güzel videolar bizleri bekliyor.
iron_eagle
28-01-2009, 12:26
Egemen bey yazmış, 1/3 olayını ben yazmaktan kaçındım. Bu konuda hayli yazı vardı ve çok tartışılmıştı.
Bu arada bir notum olacak. Mantığını tam bilmiyorum. Son bir kaç aydır yaptığım modellerde, ağırlık denge mekezlerini 1/3 ten 1/4 e doğru kaydırıyorum(kanat eni/hucum kenarı uzaklık oranı). Daha keyifli uçuşlar oluyor. Bilen arkadaşlar fikirlerini yazar belki. Muhtemelen modeller hızlandıkca ortaya çıkan bir durum galiba.
Abi bu konuda benim bildiğim şey şu: Hız arttıkça kanadın kaldırma vektörü kanat sırtında daha öne geliyor ve açısı da biraz daha hareket yönüne yatıyor. Aynı zamanda kuyruk üzerinden geçen rüzgar arttığı için kuyruğun hassaslığı da artıyor. Büyük ihtimalle bu iki sebepten dolayı ağırlık merkezinin önde olması yüksek hızlarda daha rahat ettiriyor olabilir.
Abi bu konuda benim bildiğim şey şu: Hız arttıkça kanadın kaldırma vektörü kanat sırtında daha öne geliyor ve açısı da biraz daha hareket yönüne yatıyor. Aynı zamanda kuyruk üzerinden geçen rüzgar arttığı için kuyruğun hassaslığı da artıyor. Büyük ihtimalle bu iki sebepten dolayı ağırlık merkezinin önde olması yüksek hızlarda daha rahat ettiriyor olabilir.
Evet Serhan haklısın. Benim düşüncemde aynı yönde. Arkadaşların bu konuda yazacaklarını umuyorum.:)
oguzhangunes
29-01-2009, 22:41
Degerli bilgilerinizi benımle paylaştıgınız için çok teşekkür ederim agırlık merkezını 1\3şeklinde yapmıştım zaten ama burda nasıl açıklayacagımı bilemediğim için o şekilde yazdım :) motor dedıgım gibi bekledıgımızın çok üstünde performans gösterdi pili
7.4v a düşürdük bu şekilde çok daha stabil şekilde ucuyor 2s 8000mah pil agırlık, denge ve iç alan için çok uygun oldu 8000mah pil ile toplam 34dak. havada kaldık indirdiğimizde pillerden 1cell şişmiş ve sıcaklık 75 derece olmuştu tam zamanında bitmiş :) şimdi pil araştırmasına girdim tavsiyelerinizi bekliyorum.
shadowpane
29-01-2009, 23:38
gecmiş olsun.
iron_eagle
29-01-2009, 23:50
Oğuzhan o motora 7.4 az gelmiş. Hızlı deşarjdan şişirmişsin pili. 11.1v şart yani. ama 8000mAh da biraz abartı olmuş:D 4000mAh 11.1v deneyebilirsin yada 5000
oguzhangunes
30-01-2009, 01:08
Bizde ilk başta en az 5s kullanmayı düşünüyorduk ama 3s le bile elde tam gaz verince yukarı dogru koca ucagı ve elimizi çekince şasırdık :) 7.4 çok güzel oldu ucak alttan kanatlı olsaydı hover bile denenebilirdi eger bir sorun çıkmazsa yarın güzel bi video sizleri bekliyor :)
oguzhangunes
12-02-2009, 02:48
Buyrun merakla bekleyen arkadaslar video ama kötü bi video fazla tecrübesi olmayan kuzenımden güzel bi kırım videosu :)
http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=AR%C4%B0S%C4%B0NG+STAR+BRUSHLESS+CRAS H&type=tag&video_id=1CNF1-QZg80
Cekirge ikinciyi zıplayamamıs :) Ama sesini cok begendim cok güzel ses cıkarıyor :)
Alçakta atılmaya çalışılan loop birinci hata,model kurtulduktan sonra stall da bırakmak ikinci hata.Neden hemen burnu aşağı basıp modeli tekrar uçmaya geçirmedi?Acemilik?
Aslında model canavar gibi uçuyormuş. (canavarlar nasıl uçar bilmemde, yani güzel bir uçuşu vardı). Uygun olmayan şartlarda uygunsuz denemeler garibimin başını yemiş.
Geçmiş olsun.:)
Gayet güzel uçmuş.Kırım boyutu az sanırım.
Loop atarken kırımdan güzel kurtulmuş,sornası stalldan kurtaramaması nedeniyle çakması ilk manevranın heyacanı olsa gerek.Gördüğüm kadarıyla stall sırasındada tam yükseliş verilmiş modele.
Geçmiş olsun.
Alçakta atılmaya çalışılan loop birinci hata,model kurtulduktan sonra stall da bırakmak ikinci hata.Neden hemen burnu aşağı basıp modeli tekrar uçmaya geçirmedi?Acemilik?
Ahmet Abi bu modelde patlar motorlu olsa idi tam gazda o açı ile stalldan kurtarabilirmiydi modeli.
Tahir abi üzerindeki motorun gücüne ve pervaneye bağlı.(Bu EP için de aynı)Motor ağırlığa göre güçlü ve pervane de pitchten ziyade çap a doğru ise bu modeli böyle yatırmazdı.Ben kaç defa stall dan motor sayesinde kurtuldum ve kurtulanları gördüm.Yalnız şu çok önemli,model,motoru ne kadar güçlü olursa olsun kendi uçmaz,pilot uçurur.Basiret bağlandı mı üzerindeki motor da modelin dengesi de pervane de işe yaramaz,kırım kaçınılmaz.O yüzden tecrübe ve yanında bir usta oluşu çok önemli.Yanında bir usta pilot olaydı ilk diyeceği"burnu bas,yatay tut" olacaktı.Zaten usta böyle alçak irtifada loop attırmazdı.
Aslında pilota da fazla yüklenmemek gerek.
Looptan kurtarmış ama o kurtarma anında seslere dikkat edilirse moral bozucu. Reflex olarak gazı kesmiş. Yani biraz da çevresel olumsuz etki var.
oguzhangunes
14-02-2009, 01:02
Abilerim değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ancak %99 pilotaj hatası zaten pilot bey :) (kuzen) hatasını kabul etti. :)
Abilerim değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ancak %99 pilotaj hatası zaten pilot bey :) (kuzen) hatasını kabul etti. :)
Emanet malı kırmış, ne diyecek, tabiki ''hata bene diyecek''. Adamın elinin üstünde konuşmuşsunuz.:D:D:D
Ondan yana olanda benden başka yok galiba.
Onarıp uçuşa devam.:)
oguzhangunes
14-02-2009, 13:59
Bizim aramızda para ve mal anlaşmazlıgı hiç bi zaman sorun olmadı bu seferde olmayacaktır o yüzden sorun yok :)
oguzhangunes
21-04-2009, 20:47
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba brushless in pillerimi öldürmesiyle trainerimi orjinal haline yakıtlıya çevirdim toplamda 15-17 sorti uçuş yaptıgım trainerimin yüksek hız ve akrobasi merakımdan dolayı kanatlarını katlamış bulunuyorum :D buyrun resimler :
http://img134.imageshack.us/img134/6154/img0022e.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=img0022e.jpg) http://img134.imageshack.us/img134/816/img0025w.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=img0025w.jpg)
dachosen
21-04-2009, 20:50
merak insanın başına neler açıyor neler:D bir bilsen diycem ki bilmişsin:D
sarkolemma
21-04-2009, 20:51
oguzhan abi uçagı yakına düşürmeyi ögrendinmi :D en son düştüğünde 1 km uzaktaydı :D ama artık düşürmüyon direk ele teslim :D
oguzhangunes
21-04-2009, 21:04
Tüm çakış sebeplerim uçaklarımdan kaynaklanıyo :) uçağım demek ben demek tabi ama olmayacak şeyler oluyo örn: tam üstümüzden geçerken iniş takımından 1 tekerleğin düşmesi gibi :) önceki gün ise herşeyi kontrol ettiğim gibi onlarıda kontrol etmiştim ama olacagı varsa oluyor
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba brushless in pillerimi öldürmesiyle trainerimi orjinal haline yakıtlıya çevirdim toplamda 15-17 sorti uçuş yaptıgım trainerimin yüksek hız ve akrobasi merakımdan dolayı kanatlarını katlamış bulunuyorum :D buyrun resimler :
Doğru yolu bulmana sevindim. Arisingstar da nihayet trainere benzedi. Bu modelin özelliği 3. onarından sonra çok nefis uçuyor olması.
Güzel uçak düşmesine üzüldüm ama onarabilirsin diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun, çok fena kırmışsınız yahu. Ama hepten pert olmuş elinize sağlık. Yeni arising starların bedeninde sonsuza kadar yedek parça olarak yaşatın bence :D Malatya Ekibi olarak yedekparça ve her türlü organ bağışı kabul edilir:D
Doğru yolu bulmana sevindim. Arisingstar da nihayet trainere benzedi. Bu modelin özelliği 3. onarından sonra çok nefis uçuyor olması.
Metin Hocam bu uçakla bir zamanlar yüksek hız ve akrobasi denemiş gibi yazmışsın:)
Metin Hocam bu uçakla bir zamanlar yüksek hız ve akrobasi denemiş gibi yazmışsın:)
ilk havalanmasında çakıldı. Daha sonra 30 cm toprağa saplandı. Uzaktan bakınca kuyruğu hristiyan mezarı gibi duruyordu.
Çöp konteynerine kafadan girdim en son. Yapmayacaktım aslında bir kuyruk kalmıştı geriye. Sonra yeni başlayan biri için yeni kanat yaptım. Gövdenin ön tarafı modüler olmuştu zaten. İki damla japonla o da tamamlandı. 23 Nisanda uçuracağım yukarki pistte.
Saatini kesinleştirince ekibin altına bi mesaj atıver abi, ben de işim çıkmazsa 23 nisanda pistte olmak istiyorum.
oguzhangunes
02-05-2009, 14:07
Atambay abi acaba bu uçaktan bi tane daha toplamayı düşünüyorum onu toplarken yapmam gereken 3 onarım nelerdir söyleyebilirmisin ?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.