Orijinalini görmek için tıklayınız : TaniŞalim
oncelıkle herkese selamlar,bende model arabaya yenı merak saranlardanım,tamıya tl-01 aracım var.fakat bu benı kesmedı,normalde gercek arabaları modifıye etmeyı ve performansını artırmayı seven bırısıyım.sanırım benzınlıye gecıcem,yenı baslayan bırısıne hangı markayı ve nasıl bır araba tavsıye edersınız.ısmı dogrumu bılmıyorum ama roby dıye bır benzınlı markası duydum,bılgısı olan var mı tavsıye edermısınız.bı hafta sonu bulusma tanısma organızasyonu yapabılırmıyız?herkese cok tesekkurler.
100kmh2sn
04-05-2005, 14:51
Merhaba,
Ailemize hoşgeldin.
bahsettiğin marka sanırım robbe fakat model araba konusunda firmayı pek başarılı bulmuyorum ki zaten piyasadada bildiğim kadarıyla şuan olmaması lazım..Öncelikle benzinli arabalarla ilgili forumumuzda detaylı bilgi mevcut,göz gezdirmeni tavsiye ederim..daha sonra aklına takılanları sorarak sağlıklı bir sonuca gidebilirsin,araba tavsiyesinide bu başlık altında değilde ilgili konu başlığı altında sorabilirsin ama üstüne bastırarak söylüyorum öncelikle forumu bir oku,belki aradığın soruların cevabını bulabilirsin
İzmirdesin sanırım,orada arkadaşlarımız var sana buluşmalar konusunda yardımcı olacaklardır,Toplantılar bölümünde İzmir başlığını takip edebilirsin
Not : Konuyu yanlış yere açtığın için Tanışma başlığının altına taşıdım
Merhaba ATC bende yeni başlıyorum ben ilk başta kit almayı planlıyorum yani ufak bir motor alaçağım şimdilik sonra motoru değiştireceğim yani buda bi yol ben böyle yapacağım
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.