Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni bir site...
nitro_rs4
04-05-2005, 16:02
Mersin Racers den sonra bir site daha. Pil - Batarya konusunda hemen hemen her şeyi bulabileceğiniz bir site hazırlığının ilk adımlarını atmış bulunuyorum. Amaç bu hobiye gönül vermiş insanların bilgilendirilmesi ve pil temini konusunda yol gösterilmesi. Pil/Batarya kavramı ve devamında getirdiği hemen her konuda birsürü bilgi bulacağınız bir site olacak. Umarım herkes faydalanır ve güzel bir bilgi paylaşımı olur.
www.pildunyasi.net
Sevgilerimle
Oğuz Abi, hayırlı uğurlu olsun...
rc adına butarz şeylerin çoğalması bizim için çok iyi... :)
hayırlı olur inşallah oğuz abim...
pilleri sadece rc'yle mi sınırlandıracaksın oğuz abi?..
engine02
04-05-2005, 16:24
oguz abi supersin tesekkur ederiz walla piller konusunda bn bolca girerim o siteye walla :D oguz abi pil lehimini de ogretir msn o sitede yapmayı :D eheheh
nitro_rs4
04-05-2005, 16:25
Çok sağolun arkadaşlar.
Taci, öyle bir sınır koymayı düşünmüyorum fakat ağırlık RC :) olacak tabiki. Bilgi içeriği olarak her tür'e yer vermeyi düşünüyorum.
nitro_rs4
04-05-2005, 16:31
oguz abi supersin tesekkur ederiz walla piller konusunda bn bolca girerim o siteye walla :D oguz abi pil lehimini de ogretir msn o sitede yapmayı :D eheheh
Kafamda, zaman içerisinde gerçekleşebilecek birsürü düşünce var. Siz ihtiyaç duyduğunuz,talep ettiğiniz ve destek verdiğiniz sürece neden olmasın. Mesela buluşma zamanlarımızda bazı önemli konularda eğitimler vermek uygulamalar yapmak güzel olmaz mı?
oğuz bey tşekrürrler satış falan da yaparsınız ?
nitro_rs4
04-05-2005, 17:05
Ben teşekkür ederim.
Bakalım artık...Elimizden ne geliyorsa yapmak niyetindeyiz.
oğuz abim bir kez de buradan hayırlı olsun demek istedim. umarım herşey yolunda gidecek ve yakında bu konudaki engin bilgin ve tecrübenden yararlanmaya başlayacağız. pil satacak olsan bile herşeyden önce modelci kimliğini bildiğim için eminim hem fiyatlar hem de kalite en üst seviyede olacaktır.
elektrikli arabası olanlara gün doğdu ne diyim :) artık towerdan pil sipariş etmenize ya da elektronikçilerden işi şansa bırakarak pil yaptırmanıza gerek kalmayacak, işi bilen ve konusunda uzman birinden içiniz rahat şekilde hem de uygun fiyata pil alacaksınız, bir modelci daha ne ister ki?:) camiamıza hayırlı olsun
100kmh2sn
04-05-2005, 19:20
Oğuz abi hayırlı olsun..siteler çoğalıyor rc shoplar artıyor, RC'nin Türkiye'de geliştiğini ve belli bir noktaya geldiğini görmek bana büyük keyif veriyor,ben dahada ileri gideceğimizi ve RC ile ilgili neler yapabileceğimizi herkese kanıtlayabileceğimize inanıyorum
Bahsettiğin eğitim konusununda üstünde önemle duralım derim.
Bütün RC camiasına hayırlı olsun,saygılar
nitro-rs4 e teşekkür ediyoruz piller hakkındaki tüm bilgilerini paylaşmasını istiyoruz.
bu arada site açımamış sanırım yoksa bende mi açılmadı?
engine02
04-05-2005, 21:25
domain ve host yeni alındıgı icin birkac gun icerisinde acılır oguz abi de sayfa icin elleri sıvar :D
Aa yeni gördüm bunu ben, hayırlı uğurlu olsun. Türkçe bilgi platformlarının artması ne güzel, ingilizce birşeyler yazınca onlarca çıkıyor karşısına insanın. Türkçe bilgi paylaşım siteleri açısından bir gediği giderecek nitelikte olacaktır eminim.
emin_emin
05-05-2005, 08:25
Hayırlı olsun abi. RC işine yeni başlayan birisi olarak bu gelişmeler beni dahi sevindiriyor.
viaconme
05-05-2005, 08:33
Oğuz abi ellerine sağlık.... çalışmalarının ve paylaşımlarının devamını bekliyoruz...
nitro_rs4
05-05-2005, 08:49
İyi niyet, düşünceleriniz, destek ve önerileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Site aktif hale gelince duyurusunu yaparım.
Sevgilerimle.
nitro_rs4
05-05-2005, 09:55
Siteden direk satış olup olmayacağı henüz belli değil. Şu anda düşüncem sitenin bilgi ağırlıklı olması ve sizlerin bundan verimli bir şekilde faydalanması yönünde.
nitro_rs4
05-05-2005, 10:09
Estağfurullah, profesörlük haddimize değil. Mesleğim gereği ve teknik konularla uzun yıllardır uğraştığım için bildiklerimi paylaşmaya, bilmediklerimi de araştırıp sizlere nakletmeye çalışacağım.
model dünyasına hayırlı,uğurlu olsun,oğuz abi ye de bilgilerini bizimle paylaştığı için çok teşekkürler...
merhabalar
oguz abi seni bu camiada tanımayan yok.bizide aranıza kabul ederseniz bizde sizlerden kaliteli bilgileri ögrenmek ve cocuklarımıza arkadaşlarımıza iletmek isteriz.
nitro_rs4
07-05-2005, 15:32
Sevgili fdx hatırlarsan ne demiştim, yanımızdan ayrılma... ;)
Sevgili kardeşim Abdullah teşekkür ederim.
oguz abicim hayırlı olsun :) çok sevindim vallai senin bilgilerinden faydalanabilcez artık.
nitro_rs4
07-05-2005, 16:43
Teşekkürler Gökhan kardeşim...
şimdiden ellerine sağlık Oğuz abi. daha faaliyet başlamadı sanırım ama üye olma girişiminde bulundum ben :)
şimdiden ellerine sağlık Oğuz abi. daha faaliyet başlamadı sanırım ama üye olma girişiminde bulundum ben :)
ben de yaptım o işi :)
denizfeneri
09-05-2005, 11:25
Oğuz abi senden çok yardım aldım. Siteniz hayırlı olsun. Artık çok daha fazla yardım alabilmek hoşuma gitti...
nitro_rs4
09-05-2005, 16:54
Teşekkür ederim arkadaşlar. Birde siteyi ayağa kaldırırsam iyi olacak da...
aytugcaglar
11-05-2005, 11:04
hayırlı olsun abı.....allah utandırmasın ....
nitro_rs4
11-05-2005, 11:16
Teşekkür ederim Aytuğ Kardeşim...
aytugcaglar
11-05-2005, 11:17
abı bana ımpulse pro pıl lazım :)))
anchor_et
11-05-2005, 11:45
oğuz abiciğim , hayırlı olsun diyorum.. bende paylaşımcı yanını az buçuk tecrube edenlerdenim.. bu site tabikide çok çok faydalı olacaktır... sabırsızlıkla bekliyoruz...
!Amorfy.BaRoS+
11-05-2005, 14:19
abı bana ımpulse pro pıl lazım :)))
Aytug walla o kadar güzel pil yapmışki oguz abim walla müthiş... ;oleeea:
nitro_rs4
11-05-2005, 14:27
Teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Onur senin pil halen çalışıyomu ya. Ben onu bir yarışlıklardan yapmıştım. :D :D
Az kaldı az, yakında vizyon'a giriyor.
-----Az sonra----- :)
!Amorfy.BaRoS+
11-05-2005, 14:42
Kalbime indi bir an :) İşallah bahsettiğin alette en kısa zamanda biterde Onuda kullanmak nasip olur pili daha deşarj edemedim.Bu arada onu dolu saklamam daha dogru olur dimi ?
Birde bir yede okumuştum pili herzaman deşarj etmek yerine 4-5 seferden sonra deşarj etmek daha fazla ömür katıyormuş pile ?
Ne dersiniz Müh. Bey?
nitro_rs4
11-05-2005, 15:16
Ni-Mh ler için dediğin doğru olabilir. Hafıza olayı (kristalizasyon) Ni-Mh pillerde Ni-Cd ye göre çok az. Bu sebeple ara sıra deşaj olayı yeterlidir.
Daha fazla ömür katıyor olayına gelince, göreceli tabiki, nasıl deşarj ve şarj ettiğine çok bağlı. Bende 3 senedir kullandığım ve halen üzerindeki değere yakın değer verebilen pillerim var. Kaldıki, cycle yaparsam uykudaki kısımda uyanacak gibi...
!Amorfy.BaRoS+
11-05-2005, 23:38
Eywallah oguz a bim siten için gereken birşey varsa herzaman yardım edebilirim kolay gelsin.
nitro_rs4
12-05-2005, 08:19
Sağol Onur.
Ben zaman bulupta henüz birşey yapamadım.Sağolsun Ersin başlangıç için bir değişiklikler yaptı sayfada. İhtiyaç duydukca sizlerden de yardım alırım tabiki...
aytugcaglar
12-05-2005, 15:28
bende ıstıyorum oguz abım serpent pıl duy sesımı abıııııııı
nitro_rs4
12-05-2005, 15:35
Tamam abisi istediğin pil olsun... :)
oguz abi xmods alıcam yakında inşallah ona göre pil olayını beraber halledelim?
nitro_rs4
12-05-2005, 20:24
inşallah abisi...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.