Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiyede rc model dağılımı
timur_polat
04-05-2005, 17:37
Bakalım ülkemizde en çok hangi model grubu daha revaçta?
çoklu oy kullanabilirsiniz
SpaceWalker
12-09-2005, 13:12
bence çoğu kişi hem off-road lardan daha ucuz olmasından hemde yüksek hız ve 1/1 arabalara şekil olarak benzemelerinden dolayı on-road ı tercih ediyordur.
ama off-road da bir hastalık tabiki.
emin ol bi kere tadını aldınmı sürekli şuradan nasıl atlarım bura şöyle çıkarım oluyorsun.
torlak_t
17-09-2005, 02:02
kesinlikle off road 3 tane arabam var hepsi off road
İnfinity_DREAM®
18-09-2005, 00:57
bencede kesinlikle of-road başka rc de number one bence canafar hepsi bunların :)
volkan_uzman
20-09-2005, 20:08
her ikiside bence HASTALIKTIR...ARABANIZ NE OLURSA OLSUN...:eyweyw:
hala bir aracım yok ama onroad diyorum nemanyak görüntüü varya onlarda al bir kamara film çevir okadar yane:)
vallaha onroad dır bence her nekadar offroad ve heli çok sevilsede maddi açıdan dahaçok onroad ...
ayrımcılık yapmayalım arkadaşlar ama bence hem düz yolda gidebilmesi takla atmaması hem toprak yolda terör estirmesiyle mt2 :D
MT2ye gelene kadar 1/8 buggyler var
yok cem abi ben eeen iyisi mt2 demedim kesinlikle diil ztn ben kendi adıma konuştum yani bana uygun olanı benim kontrol edebildiğim manasında sööledim:D
yaw ayrıca mt2 aldııma da çook pişmanım keşke nitro tc3 alsaydım ama onuda yakında alcam inşallah :D çünki sooradan anladımki ben pist adamıyım yaaw:D
MT2ye gelene kadar 1/8 buggyler var
1/8 buggy lerin canını yerim.
bu arada benmi yanlış anladım yoksa konu mayıs ayında açılmışta ilk post eylül ayında gelmiş?
konu anket olduğu için kimse mesaj yazmamış...
erhanzeynel
23-11-2005, 01:03
en çok kullanılan ne olursa olsun en az kullanılanın heli olduğu tartışmasız bir gerçek
bence rc lerin en baba aleti rc helikopterler.Ama şimdiyr kadar hiç aklımdan bir tane almak geçmedi.Çünkü hem çok pahalılar hemde kullanılması diğer rc lere göre çok daha zor.Ama bana sorarsanız insana en büyük zevkide helikopterler werir.
Bu benim fikrim tabi.
mustall165
23-12-2005, 22:16
offf road bence .şimdi zaten off road hastalık ve on road bir heves bence
DeLLyCeM
31-01-2006, 02:34
Uçmanın yada birşeyi uçurabilmenin zevki ayrı...
r/c boat bence
r/c otomobiller otomotiv işi ile ilgilendiğimden çok cezbetmiyor.
bence rc onroad şekil işte şekil için varız yani estetiksi görünüm fln ole yani
timur_polat
23-03-2006, 14:39
bence rc onroad şekil işte şekil için varız yani estetiksi görünüm fln ole yani
bence şekilden ziyade,hız,adrenalin,yarışçı ruh gibi vazgeçilmez ögeleride unutmamak gerekir.Şekilde önemli bir unsur sayılabilir elbette ama rc-onroad hız için tasarlanmış makinelerdir. :ahhahyt:
o an aklıma gelmedi abi solediğin için saol hız adrenalin kalkışlar fln vs vs vs:D
;)her şey onroad için;)
bonzipower4
26-05-2006, 17:39
Benim için modifiye Zenoah lı bir tekneyle 120 lik Saphir in yerini hiçbişey tutamaz :)
aaahhh ahhh bir gün gelip de nedir bu teknecilerin derdi diye soracak mı acaba??:))
Teknecilik derim bennnbir kere kullanın yeterki bi daha bırakılmaz :))
SpeedMan07
13-06-2006, 16:37
evet tabiki teknenin zevki bir başka oluyor, kafaya koyduğum 2. şey de ep bi tekne almak, teknede de gp ile uğraşamam doğrusu. şarj ve vııınnnn o kadar. :)
KARA KIZ 4.6
16-06-2006, 21:28
Tamam tekne hoş güzelde çok zevkilide ama bi kere sağlam yatırdınmı
paralarda tekneyle batar çok kastırır tekne göl de oynuyosan sandal fln lazım
baska yerlerde suya indirdin onu almak fln problem en iisi off road DAĞLARA TASLARA vur gitsin
orhantekkan
16-06-2006, 22:36
ofroad ve tekne bence hem karada hem denizde kullanacak pist derdin yok canın sıkıldı al çık parka he he
offroad tek problemin alanın dar olması zemin pek bağlamıyor hatta çimenlik bir yer olursa tercih sebebi :D
mehmet kul
22-06-2006, 20:25
dostum ofroat bence helebide infernon varsa yer zaman mekan hikaye onroat kadar hızlı ofroat kadar haşin yırtıcı.
Tabi ki uçak. Ayrıca bu anket çok yanıltıcı bence. Yani demek istediğim. Bu forumda genelde arabalar yer aldığı için uçak, helikopter, tekne vs. nin esamesi okunmuyor. Aynı anket başka forumlarda yapılırsa eminim ki sonuç değişik olur.
Scorpion_King
20-07-2006, 16:38
ct2006 ya katılıyorum. Uçağın yeri tartışılırımı ya. Ne alan lazım ne bişey iyi biliyosan evin çatısından bile kaldırırsın. Heryerde gök var ama heryerde pürüzsüz yol yok. Aytıca uçağı uçurmanın verdiği keyif bambaşka derim ben
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.