PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Özkan..Herkese Selam...

AMOR
25-05-2004, 22:33
arkadaslar merhaba...bu hobby car olayı yada sız her ne dıyosanız; bizi çok sardı..o kucuklukten kalan uzaktan kumandalı oyuncakları oynamanın heyecanı yenıden ve daha canlı bı sekılde ortaya cıkardı..Ben cok yenıyım bılıyorum ogrenecegım cok sey olucak..Henuz kendıme aıt bı arabam yok..Bıraz arastırma yaptım ne gıbı bi araba yada ne tur bir araba alırım diye..Tabi oncelıkle benım ne tarz bı arabaya sahıp olmam gercegı cıktı ortaya..yelpaze okadar genıskı..bende düz asfalt olarak dedıgın gas on road tarzını cok begendım..Arabalarıda o sekılde façalı yada modıfıye halıyle gorunce..bende boyle bı araba yapabılırım dıye gunlerce aklımda dolandı durdu bu 3 kelıme..ve okadar sanslıymısımkı bu sıteyıde ınternetten arabalar hakkında arastırma yaparken buldum.Ve bı isim dikkatimi cektı.. Erkan Akıncı dıye bı arkadasım varmış meger.:) kendisine sevgiler saygılar..Arkadaslıgımız farklı bır dal(bılgısayar) ıcerısınde baslamıstı..Acıkcası boyle bı hobby ile ilgilendıgını düşünmüyodum...Neyse kendiside yardımcı olabilir...

Dıger yenı baslayanlara ve başlamış olanlara sevgiler..İyi yarışlar...

engine02
25-05-2004, 22:44
hosgeldin hobbyrc ailesine :)

Cydia
25-05-2004, 23:11
Ailemize hoşgeldin ergin...
Forumda sıkça görüşmemiz dileğiyle..

Unutma;
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...

SpEEd_dRiVeR
26-05-2004, 08:34
aramıza hoşgeldin...seni sık sık forumda görmek dileğiyle...

k@y@
26-05-2004, 10:30
Amor aileye hoşgeldin... Seni forumumuzda sıkça görmek dileğiyle...

AMOR
26-05-2004, 21:22
tesekkurler arkadaslar hoşbulduk cumletenn..bu arada etkınlıklerınızvarsa haberım nerden olucak? autodrom da ızlemek ısterdım sizleri...bende araba sipariişi vericem yakında netten...en uygun o sekılde edınebılırım... hadinn bye byee

100kmh2sn
26-05-2004, 22:33
Özkan Ailemize hoşgeldin,
organizasyonlarımızı forumdan duyuruyoruz,fırsat buldukça foruma girmeye çalışarsan organizasyonlardan haberdar olursun

Erkan
27-05-2004, 14:33
ooo amorrr (yani özkan) senidemi buralarda görcektikk yaauu... :-)
bu hobbye başlarken iyice düşünüp taşındınmı ?
bu rc virüsü ömrünün sonuna kadar seni birakmayacaktır ona göre :P