PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye Şubat | HobbyRC

100kmh2sn
02-02-2009, 14:09
Tuning Türkiye Dergisi'nin Şubat sayısı bayilerde yerini aldı.Ekip, dolgun içeriği ile modifiye severlere yine çok güzel bir sayı çıkarmış, ellerine sağlık diyorum.

Sitemizden Sinan Kargi'nin hazırlamış olduğu HERBIE bu sayıya konuk oluyor ve 88-89. sayfaları süslüyor. Mükemmel resimlerle ve akıcı anlatımıyla aracın tanıtımı çok güzel yapılmış.

Sayfa 108 'e geldiğinizde Türkiye'nin ilk RC Video Sitesi www.VideoTuRC.com 'un tanıtımı yapıldığını görüyoruz.

Diğer sayfalarıda dergiyi alarak görebilirsiniz :)

Öncelikle Tuning Türkiye Ekibine yardımlarından ve böyle güzel bir dergi çıkarttıkları için , Sinan Kargi kardeşimizede emek verip aracını bizlerle paylaştığı için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Saygılarımla

serdar69
02-02-2009, 15:31
Tuning Türkiye Ekibi ve HRC Yönetimine teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir dergi ve RC'lerin de yer alması hem bizim için hem de Hobimiz adına güzel birşey. Bu arada Sinan abi'mizi de tebrik ediyorum...

kargi
02-02-2009, 20:39
Teşekkürler; Şükrü abiye, HobbyRC'ye ve Tuning Türkiye'ye bana ve vosvosuma böyle bir imkan verdiği için çok teşekkürler :) Türkiye de RC'ye veya vosvos sevgisine az da olsa katkım olduysa ne mutlu bana. Daha önce izleyenlere veya yorumlarada burdan tekrar teşekkür ederim. Kırımsız Sürüşler.

RC.standup57
02-02-2009, 21:24
saygılar...

ALI
02-02-2009, 22:08
Güzel haber:)
Beğendiğim bir kepti dergiye çıkmasına sevindim:)

dachosen
02-02-2009, 22:33
Vosvosları çok severim annemin eski arabasıydı. Camlarını elle açardık araba çok zor çalışırdı çok küçüktü ama ben yinede çok severdim:) Elinze emeğinize sağlık yarın gidip almazsam içimde kalır:)

kargi
07-02-2009, 03:48
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Bizde de varmıs zamanında iki vosvos, gormek nasip olmadı. biraz amerika havaları olsamıs da garage'da saklansaymış :P
Ayrıca motor(rs540), pinion (21) geldi, araba ucuyor. kepte bazı değişikler yapmayı dusunuyorum(tlu-2, folyo cıkartmalar); yaparsam guncellerim.