Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir/torbalı amotör bir offroad pisti
shadowpane
04-02-2009, 13:38
kendi imkanlarımla izmir/torbalıdaki fabrikamızın arka bahçesine modelcilerle gazlamayı planladığım bir pist yapma çalışıyorum. yağmurlar nedeniyle biraz aceleye getirdik. ardı arkası kesilmiyor yağmurların. 3 gün yağmur yağmadı ve hemen kazmayı vurduk. bugunden itibaren 3 gün daha yağmur var epey bir zaman alacak. ilk çalışmalarla ilgili resimler.
shadowpane
04-02-2009, 13:45
resimlerin devamı
Scorpion_King
04-02-2009, 14:33
güzel haber, çok güzel olacağa benziyor. Kolay gelsin
Bu arada en çok pist yapılan/bozulan yer İzmir sanırım:)
shadowpane
04-02-2009, 14:37
bende bilmiyorum. istanbulda pist sorunumuz yoktu. yaklaşık 3-4 ay önce izmire geldim. uzun bir süre izmirdeyim. bir yandan izmir blacksnake offroad pisti calışmalarımız devam ediyor. bir yandan günü birlik kullanımlar ve antrenmanlar icin böyle bir pist hazırlamayı düşündüm. pist planı engin abimize aittir. fakat blacksnakeye yapılacak olan pistin aynısını buraya uyguladık.
El Mariachi
04-02-2009, 17:42
Kolay gelsin Hakan,
Girişimci ruhunu çok takdir ediyorum. Ellerinize sağlık.
Projenin direksiyonuna geçtiğin gibi iş makinelerine de bizzat kumanda ediyorsun anladığım kadarıyla:)
shadowpane
04-02-2009, 17:50
sağol halil abi cok kaptırıyoruz kendimizi ama bir şekilde birşeylerle deşarz olmalıyız.
baktım operatöre tam istediğimi yaptıramıyorum.bağır bağır sesim kısılacak bende cıktım yanına. toprağın kurumasını bekliyecez artık.
Amanın! Yeni keşfettim bu konuyu. Eğer sizin için de uygunsa maddi manevi destek vermeye hazırım! Tam olarak nerde bu pist?
shadowpane
21-03-2009, 11:44
evren teşekkür ederim. hakikaten herhenagibirşeye ihtiyac yok. eğer anlıyorsan güneş duası yap kafi.
yağmurlar bırakmıyorki sende izmirde yaşyorsun. pisti tamamlamaız icin 10 günlük hava sıcaklığına ihtiyacmız var.
çok güzel olcağa benziyor hamur gibi toprak bi taş bile yok gibi gözüküyor.eğer h.sonları bizi gibi RCcilerde misafir edersen çok daha harika bişi olur.kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum.bu konuyu takip edicem hazırladık sizi bekliyoruz demeni bekliyorum:)
ayın 25 inde torbalıdaydım. eniştem orda(avukat ahmet) ona pisti sordum ama haberi bile yoktu:( gelmişken sizleride bi ziyaret ediyim diye düşündüm ancak pistin yerini, durumunu ve faal olup olmadığını bile bilmiyorum. biraz bilgilendirirseniz bi dahaki sefere bi uğrarım. teşekkürler...
Selamlar pistiniz halen açıkmı acaba? bir kaç aydır ses seda çıkmamış.
shadowpane
06-08-2009, 16:47
arkadaşlar pist şuan karpuz tarlası oldu. işlerim neeniyel adanaya taşındım ve halen daha adanadayım. pistin toprağı hakikaten cok iyiydi. güzelde kavisler yaptık. biz biraz kullandık ama şuan pist faal değil. yeni bri konu ile gündeme tekrar geleceğiz. ama bu kez kalıcı bir pistyaparak
KAZAAMIC
23-08-2009, 15:44
umarıım herşey süper olur... en kısa zamanda güzel haberlerinle buluşmak üzere..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.