Orijinalini görmek için tıklayınız : başlangıç&tanışma
benubabe
07-05-2005, 03:44
Herkese merhaba. arkadaşlar sizlerle tanışmak ve bursadaki arkadaşlarla hafta sonu toplanmak için cevap bekliyorum bursa olması şart degil tabiki yeterki bir yerlerde toplanalım rc lerimizin lastiklerini biraz eskitelim:kütküt: bu arada ben inegölde yaşıyorum rc ler için İnegöl de güzel ve geniş alanlarda var. mutlu kalın :fifufifu:
emin_emin
07-05-2005, 09:00
Merhaba;
Aramıza hoşgeldin (gerçi bende pek eski sayılmam ama neyse). Bu pazar botanik parkta toplanacağız. tabi hava iyi ise saat 14:00 gibi. toplantılar bölümünde BURSA başlığı altında toplantılar katılmak isteyenlere bildiriliyor. Eğer bu hafta sonu toplantı olursa bende ilk kez katılacağım. Gerçi aracım yok ama tanışmak ve biraz bilgi almak için orada olacağım. Sanırım 7-8 kişi katılacak. Kısmetse 2 ay sonra bende toplantılara artık aracımla katılacağım... Umarım tanışırız.
100kmh2sn
07-05-2005, 09:23
Ailemize hoşgeldin
Anladığım kadarıyla bir RC aracınız var ve bu konuda tecrübeli sayılırsınız.Sizinde artık buluşmalara katılmanız gerekiyor :) Bursadaki arkadaşlar botanik parkda toplanıyorlar,sizde onlara katılabilirsiniz,tabi bunun için emin kardeşin deidği gibi Bursa başlığını takip etmeniz gerekiyor..Bunun haricinde RC'ler hakkında merak ettikleriniz için forumumuz güzel bir bilgi kaynağı,istifade etmeniz dileğiyle,iyi seyirler
En yakın Bursa buluşması için ;
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?p=40182&posted=1#post40182
Foruma Girin Forumda Kalın
benubabe
08-05-2005, 04:30
arkadaşlar cevap yazdıgınız için teşekürler bu arada benim adım bedirhan. en kısa zamanda yüz yüze görüşmek üzere. saglıklı ve mutlu kalın.:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.