Orijinalini görmek için tıklayınız : ? Sizce En UCUZ ve UYGUN Savage RTR yada Kit Nerden alınabilinir???
ThE`DeLi
08-05-2005, 13:56
:confused: Sizce en ucuz ve uygun HPI Savage RTR yada Kit Nerden alınabilinir ???
Yurtdışından da olabilir Tower - RCMart yada başka bi siteden gümrük olayıda sıkıntı tabi , Türkiye'den de olabilir ama burada fiyatlar belli. Sizce nerden almalı ??? Kaça patlar ??? Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. :confused:
İnternetten siparişle alamazsın gibi gözüküyor gümrük olayı nedeniyle. Onun dışında acelen yoksa yurt dışına gidersen ordan sen kendin alıp gelebilirsin en ucuz öyle olur veya bir tanıdık yurt dışına gidip geliyorsa onun vasıtasıyla alabilirsin. Onun dışında Ankara'da hobbytime ile konuşabilirsin. Sanırım onlar istersen getirtiyor. İstanbulu pek bilmiyorum ama sanırım onlarda vardı Savage.
mania_rc
10-05-2005, 10:36
Benim takip ettiğim kadarıyla en ucuz savage rtr ve kit towerhobbies de. Ama gümrük vergisiyle ve onun çıkarabileceği (tse vb) masraflarla ne olur onu bilemem! Yurt dışından bi tanıdıkla getirtme imkanın yoksa ve gümrük vergilerini de göze alamıyosan 2.el düşün derim.
ThE`DeLi
10-05-2005, 13:55
Ares ve Mania RC Cevaplarınız için sizlere teşekkür ediyorum :)
Arkadaşlar yok mu bu konu hakkında başka bilgisi ve fikri olan bi el atıverin de bizde bi Savage sahibi olalım :):):):)
!Amorfy.BaRoS+
10-05-2005, 14:39
Tanıdıkların yoksa türkiyeden alınacagı kesin.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.