Orijinalini görmek için tıklayınız : RCTEAMGO Model Yarışması 08 Mayıs 2005
yusufcetin
08-05-2005, 21:57
Müthiş bir gündü,
Sabah 8.30 gibi herkes hazırdı autodrom'da fakat hava hazır değildi. Alınan güzel bir haberle Hazanfere doğru yola çıkıldı. 13.00 gibi ilk yarış ile herşey başladı.
Bir çok yarışta marşallık yaptım bu iş çok keyifliymiş.
Oğuz abim saolsun o olmasa yarış bitmezdi. Onurda çok yardımcı oldu. Bu 3. lüğümü onlara ithaf ediyorum. Oğuz abi bu gün iyilik meleği gibiydi herkese yardımcı oldu çok şarşırttı beni.
Sevgiler.
Oğuz abi bu gün iyilik meleği gibiydi herkese yardımcı oldu çok şarşırttı beni.
Sevgiler.
yusuf, her zamanki oğuz abi işte niye şaşırdın ki :)
derecen için de tebrik ederim.
aytugcaglar
09-05-2005, 08:54
tebrık ederım kardesım... oguz abıme selam bende oguz abıyle ankarada yan yanaydım adam gıbı adam dedıklerı turden oguz abım.. ınanılmaz paylasımcı yardımcı ... ...
engine02
09-05-2005, 08:58
way yusuf abi 3. luk fln helal olsn tebrik ediorum sni walla basarılarının dewamını dilerim :D
yusufcetin
09-05-2005, 09:19
Ben ilk kez karşılaştım oğuz abi ile. o bakımdan çok şaşırdım.
Emrecim teşekkürler. Çalışıyoruz işte.
Ben de o gün önce Topkapı'dan Autodrom'a, sonra da Hezarfen'e gidenlerdenim. Akşam da eve dönüşle birlikte yaklaşık 250 km yol yaptık ama değdi doğrusu. Çok güzel bir yarış günü geçirdik, derece alanları tebrik ederim. Bütün gün marshalling yapmaktan imanım gevredi, her tarafım dökülüyor şimdi ama olsun hepsine değer bir gün geçirdik. Bu arada ben de EP Stock'da 1. oldum ama katılımcı sayısı keşke daha fazla olsa da rekabet ortamı daha çok kızışsa. Aslında buradan tüm EP şase sahiplerine seslenmek isterim:
Arkadaşlar gelin EP Stock yarışına katılın, hem eğlenin hem de bir dolu şey öğrenin. Vallahi hepimiz birbirimizin rakibi olmamıza rağmen elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizler de çok usta pilotlar değiliz, zaten EP Stock ve Nitro Touring RTR yarışları bu yüzden var, acemiyim diye çekinmeyin. Emin olun ki her yarışta çok daha fazla ustalaşacak ve bir sürü değerli bilgi edineceksiniz. Ayrıca arabam yavaş diye korkmayın, çünkü kullanılan motor ve bataryaları, yarış organizasyonu veriyor, hepsi birbirinin aynı. Sadece şaseyi gerekli şekilde ayarlamak ve ağırlığına dikkat etmek gerek, bu konuda da bizler yardımcı oluyoruz zaten. Yahu, gelin yarışın, valla pişman olmazsınız. Daha ne diyim artık...
Ha, bir de helikopter gösterisi vardı ki, akıllara zarar. Anlatmak için kelimeler yetmez, görmek lazım. Ülkemizden böyle pilotlar yetiştiği için gurur duydum ben....
anchor_et
09-05-2005, 10:39
ya abi tamam gelicez. ama ne zaman , nereye, istenilen ,koşul, kayıt kuyut felan.. bilgilendirirsen sevinirim
Peki, RC Cup 2005'i www.rcteamgo.com düzenliyor, anasayfasında Yarışlar başlığı altında detaylı bilgiyi bulabilirsin. Şimdilik bu sezon 4 yarış düzenlediler ve 2. ayak yarışını dün yaptık. Geriye 3. Ayak Autodrom-Tuzla/İST ve Hezarfen-Çatalca/İST kaldı...Ankara'da da Yavru Oyuncak benzer bir yarış düzenleyecek, sitesine girip detayları görebilirsin...
murat abi siz gittiniz pist düzeldi yani boşuna 250 km yaptınız hepiniz :D:D:D:D eyer bir saat daha bekleseydiniz abi varya hava manyak oldu :D
Evet hava sonradan çok güzel oldu ama, pistin ve aralardaki toprak kısımların kuruması için bekleyemezdik yani. Ben şahsen o haldeki piste arabamı koymam. Ama Hezarfen pisti kupkuru ve temizdi, yarış da bu yüzden çok güzel geçti. Eğer gitmeseydik o helikopter gösterisini de izleyemezdik, iyi ki gitmişiz. Neyse, bu haftasonu Autodrom'da yarışmak kısmet değilmiş, inşallah gelecek yarış hava böyle bir oyun oynamaz bize...
Bir akıllı senmişsin demekki.
Mevcut elektrik sistemi ile 3 dakikada bir elektrikler giderken sigorta atarken, şarj yapmak için insanlara elektrik sağlama sıkıntısı çekerken kesin iyi yarış olurdu.
!Amorfy.BaRoS+
09-05-2005, 15:03
:) -
nitro_rs4
09-05-2005, 17:35
Arkadaşlar,
Uzun süreden beri bu işin mutlaka pisste yapılması gerektiği her fırsatta dile getirenlerden birisi olduğum için bu pazar yarış için gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Özellikle belirtmem gerekirse;
Yusufcetin; İlk Yarışında, medeni cesaretin, uyumlu kişiliğin için,
Amorfy; Pozitif rekabetci yarış hırsın için
Tebrik ediyorum.
Dediğim gibi herkese, Skyline, Can (nick'i unuttum) ve diğerleri.
Ayrıca Ozan kardeşimize böyle bir yarış düzenlediği için de tekrar teşekkür ederim. İnşallah gelecek ayaklarda ben de arabayı piste koyarım umarım...
Bir akıllı senmişsin demekki.
Mevcut elektrik sistemi ile 3 dakikada bir elektrikler giderken sigorta atarken, şarj yapmak için insanlara elektrik sağlama sıkıntısı çekerken kesin iyi yarış olurdu.ewet :D ama abi kablo çekiodu adamlar demmekki düzelicekti sizde haklısınız bişi diemicem valla ama araba su yakmıo ki :D
MAD FOR TAMIYA
09-05-2005, 19:54
Arkadaşlar, öncelikle tüm katılımcılara teşekkür ederim. Katılımcıların yarattığı sıcak atmosfer çok güzeldi.
Mcagis, (Murat) yine herkesin yardımına koşdu. Tabi yine beni geçti ama aynı kategoride yarışmamıza rağmen bana verdiği samimi destek için burada kendisine bir kez daha teşekkür etmek isterim. İşte RC ruhu bence bu. Buna benzer başka örneklerde verebilirim. Nitro_rs4, (Oğuz bey) yarışa katılmadığı halde bizleri yanlız bırakmadı ve her başı sıkışana yardımcı oldu. Amorfy, (Onur) ve Mcagis (Murat) olmasalardı yada Onur'a destek veren Oğuz bey olmasaydı hem EP Stok, hemde EP Masters yarışamazdım. Aynı araba ile iki kategoride yarışmak gerçekden zorluyor.
İyiki 06:15'de Auto-Drom'a gitmişiz. Onur’la İzmit’den erken gidip, bir tur olsun anteraman yapmak istemişdik ama hava müsade etmedi. Fakat bu vesile ile Bursa'dan katılan arkadaşlarımızla tanışma ve sohbet etme fırsatımız oldu. Her biri birbirinden renkli arkadaşlardı. Bursa böreği ve sıcak çay çok makbule geçti. Sefa abiylede sohbet fırsatımız oldu.
Aynı zamanda Auto-Drom'dan Hazerfan'a geçişimizde bence çok doğru bir karardı. Auto-Drom pisti belki bir saat sonra kurumuş olacakdı ama elektrik problemi + pist dışındaki bataklık problemi değişmeyecekdi. Bir ara elektrik üst kat'dan aşağı indirilmeye çalışıldı ama priz miktarı yetmeyeceği için sırayla pil şarj etmemiz bile önerildi! Komik bir öneriydi. Zamana karşı yarışdığız bir yarışda sırayla pil şarj etmek! Ayrıca kulenin içine yağmur yağmaya devam ediyordu (gayet naturel bir ortamdı!) ve arabaları koyacağımız yerlerde ışık olmadığı gibi, birde çok kirliydi. Sanki yarış olacağından haberleri yok gibiydi.
Pistin etrafı tam bir bataklıkdı. Bir ara nasıl marshall yapacağımızın derdine düşdüm. Kimsede plastik çizme yoktu ve suyun içine bir karış girmeden, pist dışındaki arabaya ulaşmak mümkün değildi.
Neyse sonunda Ozan yine ağırlığını koydu ve Hazerfan’a gitme kararını aldı. Bu noktada nasıl organize olunacağını , yarışın yetişip yetişmeyeceğini düşünmeye başladım. Transponderlar, printer, bilgisayar, süre vs. İşte bütün bunlara rağmen bizlere bu güzel günü yaşatmayı iki kez organize etmeyi başaran Ozan'ı çok çok tebrik ediyorum.
Günün en başarılı kişisi Ozandı. Hazerfan'da bizlere sunduğu Helikopter ve Carting showlarıyla, aksamayan organizasyonuyla çok çok başarılıydı. Tabi ekibinide unutmamak lazım. Bir ara Levent'e baktımda, havuza girmişcesine ter içindeydi.
Şimdilik bu kadar, herkese içten sevgilerimle...
OF of demek yarışta bile temizlememişler autodromu ve elektrik sistemine bile göz atmamışlar. Umudumu kesmeye başladım ben bu pistten, forumlarına yazdığımız şeylere bir cevap bile yok zaten. İnsanların çektiği bukadar çile de cabası. Ne diyeyim ki Allah bize yardım etsin.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.