PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RealFlight G3 ve Expansion Pack 1 Sorunu

waterproof
13-02-2009, 20:20
İyi Günler Rapidshare den G3 indirdim (Bilgisayarımın özellikleri G4 ü desteklemiyor mecburen ) Emu.exe den çalıştırıp daha sonra emu.exe programı üstünden Launch G3 tuşu ile çalıştırıyordum. G3 için Expansion Pack 1 i indirdim. Gerekli seriali çalıştırdım. emu.exe yi çalıştırdım ancak "Unknown Real Flight Version" uyarısı çıkıyor ve çalışmıyor :( RealFlight Launcer dan Çalıştırmak istediğimde ise "No Authorized Interlink found. Make Sure your interlink Plus is Plugged in try again" uyarısı çıkıyor bi yardım ederseniz nasıl çalıştırcağım hususunda müteşekkür kalıcağım.(lama v4 kumanda ve orjinal usb kablosu kullanıyorum)
Saygılarımla

emo23
13-02-2009, 20:22
emu33.exe yi denesen

Launcer dan çalışması için Orj. RF Interlink Controller ın olması gerek.

RealFlight Launcer dan Çalıştırmak istediğimde ise "No Authorized Interlink found. Make Sure your interlink Plus is Plugged in try again" uyarısı çıkıyor bi yardım ederseniz nasıl çalıştırcağım hususunda müteşekkür kalıcağım.(lama v4 kumanda ve orjinal usb kablosu kullanıyorum)

Saygılarımla

waterproof
13-02-2009, 21:06
emu33.exe dosyası G4 den G4.5 yaparken isteniyor diye biliyorum forumdan ama yinede bir deniyeceğim sağolun ...

CartaL
14-02-2009, 00:40
Selam,

Ben de vista üzerinde G3,5 çalıştırıyorum. Kol olarak Fujitsu Siemens kullaniyorum. Hiçbir sorun yok problemsiz çalıştırıyorum. Bilgisayara kuralı 1 seneyi geçti.

Ancak şöyle bir problem yaşadığımı hatırlıyorum. XP yüklü bilgisayarıma kurarken hiçbir sorun çıkmamıştı. Ama vistada kolu bir türlü görmüyordu sonradan game controller yükleyerek sorunu çözmüştüm.

Sen de vista kullaniyorsan belki benzer bir sorundur. Yardimci olmaya çalışırım.

waterproof
14-02-2009, 16:45
emu33.exe işi çözdü ;) XP kullanıyorum emu yu kurmadan orjinal simülatör kumandası haricinde kullanılamıyor diye biliyorum teşekkürler