Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam
Bu aileye yeni katılanlardan biriside benim.bu spora başlamak gercekten güzel inanıyorumki organizasyonlara katıldıkca daha güzel şeyler yasıyacagız
Hoşgeldin, organizasyonlara ve yarışlara katıldıkça daha fazla şey öğrenecek ve bu hobiyi daha çok seveceksin. Her türlü teknik konuda da yardımı bizlerden alabilirsin...
Bu haftasonu yapılan yarışı kaçırdın ama 29 Mayıs'da Autodrom pistinde 3.Ayak yarışı var, imkanın olursa yarışamasan bile izlemeye gitmeni öneririm...
100kmh2sn
09-05-2005, 18:55
Ailemize hoşgeldin,RC ile ilgili detay bilgileri forumumuzda bulabilirsin,ayrıca yardıma ihtiyacın olursa hepimiz buradayız ;)
torlak_t
10-05-2005, 00:47
Foruma hoşgeldin.. Buradan çok keyif alacaksın..
denizfeneri
10-05-2005, 10:08
Aramıza hoşgeldin...
nitro_rs4
10-05-2005, 14:22
Hoşgeldin Bülent...
Herzaman söylediğim gibi yanımızdan uzaklaşma... :)
Bir ara senin arabayı görmek istiyorum. Murat kardeşimizin dediği gibi 3.ayak yarışlara veya antrenmana gelirsen bu konuda işi bilen arkadaşların ve nacizhane benim tavsiyelerimiz olur.
Tekrar aramıza hoş geldin,güzel bir hobi edindin ve güzel bir camia içerisine girdin...
Sevgilerimle
Aramiza HoŞgeldİn Fdx Abİ :)
hepinize cok tesekkur ederım.oguz abı senınle konusmam ve bu kanalda olmam ınan cok mutluluk verıcı bır sey.arkadaslar hepınız yardımlarınızı esırgemeyecegınız ıcın teşekkur ederım.beylıkduzune yakın bır arkadasımız varmı.
emin_emin
10-05-2005, 17:22
hoşgeldin :)
viaconme
10-05-2005, 18:51
fdx aileye hoş geldin....
ben avcılar dayım...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.