Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazır kanat ?
waterproof
20-02-2009, 16:11
Merhbalar kanat kesme ve hazırlama aletim olmadığı için hazır kanatlara mecburen yöneliyorum... Gee-bee ye ait (Alttan kanat) olan aşağıda resmi gönderdiğim kanadı üstten kanat modellerde kullanabilirmiyim ?
Kullanamazsın diye birşey yok elbette ama ne kadar başarılı olur bilinmez.
20 ytl teyip trafoları var.Onlardan bulabilirse kanat kesme aleti yapabilirsin,şemasıda sitede var zaten.
wingdragon kanadı var THKda. Üstten kanatlı model için daha uygun.
waterproof
21-02-2009, 21:46
wingdragon kanadı var THKda. Üstten kanatlı model için daha uygun.
kanat boyu elimdeki üç model içinde büyük diye düşünüyorum ayrıca kanat eni max 12 cm olması gerekiyor :(
waterproof
21-02-2009, 21:47
20 ytl teyip trafoları var.Onlardan bulabilirse kanat kesme aleti yapabilirsin,şemasıda sitede var zaten.
KKA yapmayı ben de düşünmüştüm ancak odam o kadar küçükki elimdeki modelleri bile zor koyuyorum :( ev ahali buna bile burun kıvırıyorlar kesim işleminin kokusu ve gereken düz zeminin sağlanması tuz biber olur :S
iron_eagle
22-02-2009, 11:25
Deprondan kutu kanat yap tek ihtiyacın epoksi koli bandı falçata ve tabii depron(yada kapron)
kanat boyu elimdeki üç model içinde büyük diye düşünüyorum ayrıca kanat eni max 12 cm olması gerekiyor :(
Geebee kanadı da ufak sayılmaz. Hatta eni çok daha geniş diye hatırlıyorum.
Deprondan kutu kanat yap tek ihtiyacın epoksi koli bandı falçata ve tabii depron(yada kapron)
Aynen katılıyorum...Pisliği ve dağınıklığı fazla yok. Bir kanat airfoil çıktısı alırsın printerden.
Kaprondan yaparsın 10-15 tane kanat siniri. Sonrası temiz temiz yapıştırma işi kalır. Hatta kaliteli çift taraflı bantla bile yaparsın tutkalsız.:)
waterproof
22-02-2009, 14:35
Cevaplarınız için teşekkürler sanırım deniyeceğim bu yöntemi havalar düzelince bir denesem bunları ??? simülatöre devam ;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.