Orijinalini görmek için tıklayınız : rcmart tan sipariş
1) arkadaşlar fatura bedelini 100$ ın altında ve üzerinde oyuncak yazması için ingilizce ne yazmalıyım ve nereye yazmalıyım siparişden öncemi sonramı yoksa onayladığımda bana bir şeyler soracakda ben orayamı yazacam ingilizce bilenler yardım ederse sevinirim
2)Kargo için 60$ bana biraz pahalı gibi geldi (bir tt 01 kiti iki tanede pil var) Ups le falan getiren varmı yada başka bir kargo firmasıyla kaça getirdi kıyaslamak için yardımcı olursanız sevinirim(towerdan max 30 $ kargo ödedimde)
3)kit getirmede kutunun üstünde yada faturasında 100$ ın altıda ve üzerinde oyuncak yazdırırsak gümrükde kargonun açılması durumunda bir sorun yaşarmıyım hiç kit getiren oldumu
tamiya tt01 79,90$
G-MAXX 3600mAh pil 49,80$ (iki adet)
valla bi koli ve uçak resmi var (CP >>HK To TR 1 x 4620g) yazıyo 62,76$
diyo o yüzden pahalı geldi bana pilleri çıkartıncada 44$ gibi bişe yazıyodu
hatta bu
http://geocities.com/hakod555/11.JPG
abi piller ağır oldu için fiat 2 katına çıkıo ayrı ayrı sipariş ver dicem bilemiom ama
viaconme
10-05-2005, 18:57
selam arkadaşım.... sorularına cevap :
1 - ingilizce bişi yazmana gerek yok zaten fatura göndermiyorlar ama illada yazıyım diyosan çat pat ingilizcen bile yeterli anlıyorlar (ben hiç bir şey yazmadım)
2- ems kullanıyorlar buda bi nevi ups gibi oldukça hızlı çalışan bi kargo ... 6-7 günü geçmiyor paketin elinde oluyor ve web den çıkış tarihini görebiliyosun... kutunun boyutları ve ağırlığıda önemlidir... aynı paketi oradan ups ile çok daha pahalıya getittirirsin (ben denedim 150$ civarı istedi fedex)
3- kit getirirsen ne olur rcmartta bi sorunolmaz fatura ve oyuncak yazmalarında ama bizim gümrükte iş değişebilir izah etmek durumunda kalabilirsin... birazda şans..
selam arkadaşım.... sorularına cevap :
1 - ingilizce bişi yazmana gerek yok zaten fatura göndermiyorlar ama illada yazıyım diyosan çat pat ingilizcen bile yeterli anlıyorlar (ben hiç bir şey yazmadım)
2- ems kullanıyorlar buda bi nevi ups gibi oldukça hızlı çalışan bi kargo ... 6-7 günü geçmiyor paketin elinde oluyor ve web den çıkış tarihini görebiliyosun... kutunun boyutları ve ağırlığıda önemlidir... aynı paketi oradan ups ile çok daha pahalıya getittirirsin (ben denedim 150$ civarı istedi fedex)
3- kit getirirsen ne olur rcmartta bi sorunolmaz fatura ve oyuncak yazmalarında ama bizim gümrükte iş değişebilir izah etmek durumunda kalabilirsin... birazda şans..
abi ben normal ems ile sipariş verdim kaç günde gelir abim ?
The item (CP*********HK) left Hong Kong for its destination on 9-May-2005. bu tarihde mi yola çıkmış ?
viaconme
10-05-2005, 19:54
evet o tarih... tahminen de 6-7 günn..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.