Orijinalini görmek için tıklayınız : ayazag köyü arazisi
reallegend_rc
23-02-2009, 23:03
evet arkadaşlar ayazag köyünde oturan edip zonturla bu bölgede gezdik ve boş arazilere baktık ofroad toplantıları için uygun olduga inanıyorum öncedende böle bi toplantı yapıldıgını duydum bidaha olursa araçlarımızla sezonu açalım diiyiyorum sizlerin fikirleri ve görüşlerini bekliyorum
EWET ARKADAŞLAR emre arkadaşımızla burda orman içinde baya gezdik dolaştık araçlar için güzel yerler keşfettik tam bir ofroand araçlarımız için ideal ve eğlenceli olacağını düşünüyorum bence burda bı org yapabılırız diye düşünüyorum ben yer maslak ayazağaköyü
cevaplarınızı bekliyoruz
kesinlikle iyi bir yerdir
yildirayayvaz
04-03-2009, 22:37
orman tehlikelidir.sarhoş ve salaş insan çoktur dikkattt
reallegend_rc
04-03-2009, 23:13
sarhoşmu abi onlara pabuçmu bırakıcaz sende tüfek de var daha ne olsun
sarhoşmu abi onlara pabuçmu bırakıcaz sende tüfek de var daha ne olsun
Haklısın ;oleeea:;oleeea:
arakadaşlar 2 gün önce ayazağa tepe ormanda gazladım hiç bukadar keyıf almamıştım doğal engemeler ve alabıldiğince alana süper burda bı buluşma yapmamız gerekıoo diye düşünüyorum bennnn...
bu arada sarhoş falan yok arkadaşlar ortam güzel yani hatta ben annemleri bıle götürdüm ama son bır tur daha calıştıracaktımkı pullstart koptu bende yarıda bıraktım ama süperdi keyifim cayımı içitim sigaramı yaktım ve gazladım uctum takla attım ama süperdi yakuşlar vadiler engemeler herşey var
beyaztim
13-05-2009, 23:25
okullar kapanınca orada bir buluşma olacakmı?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.