PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tower Da Sorun

hako d
11-05-2005, 10:58
arkadaşlar dün towerdan ilk kez bikaç parça sipariş verdim.ama bana şu maili yollamışlar.ingilizcesi olan biri bana biraz yardım ederse sevinirim.kartımda limit sorunu falan yok,internet alışverişinide kapalı deil daha önceleri yerli sitelerde kullanmıştım.türü visa bankada iş bankası.acaba başka bankamı kullanmalıydım?sizler hangi bankayı kullanıyosunuz ?
Your credit card is not accepting the charge. Is there an alternate
credit card that you would like us to use for this order?

If you do not have an alternate card to use you can mail us a check or
money order for your order to:
Tower Hobbies
PO Box 9078
Champaign IL 61826-9078

viaconme
11-05-2005, 11:16
bankana sormakta fayda var...

torlak_t
11-05-2005, 11:59
arkadaşlar dün towerdan ilk kez bikaç parça sipariş verdim.ama bana şu maili yollamışlar.ingilizcesi olan biri bana biraz yardım ederse sevinirim.kartımda limit sorunu falan yok,internet alışverişinide kapalı deil daha önceleri yerli sitelerde kullanmıştım.türü visa bankada iş bankası.acaba başka bankamı kullanmalıydım?sizler hangi bankayı kullanıyosunuz ?
Your credit card is not accepting the charge. Is there an alternate
credit card that you would like us to use for this order?

If you do not have an alternate card to use you can mail us a check or
money order for your order to:
Tower Hobbies
PO Box 9078
Champaign IL 61826-9078kredi kartı bedeli ödeyemiyor başka bir kredi kartınız var mı yoksa çek fln bişiler demiş. kredi kartının limitinden dolayı da olabilir belki limit yoktur bu ay içinde..

hako d
11-05-2005, 12:17
yani banka seçmiyo bu alışverişler bu anlaşıldı
yav allah allah bankayıda aradım bi sorun yok diyolar numaralarımı yanlış yazdık acaba neyse yazayımda tekrar denesinler o zaman saolun arkadaşlar

Bison
11-05-2005, 13:03
kredi kartın ın mail ordera kapatlı olabilirmi ?
benim basıma geldide.. o yuzden sordum...

hako d
11-05-2005, 15:07
bak onu bilmiyorum işde bi sormak lazım ben bişey kapattırmadım ama açtırmadımda ona bi bakayım