Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye Mart | Silvia-D S15 & 2009 Off Road..
100kmh2sn
26-02-2009, 11:45
Tuning Türkiye Dergisi'nin Mart Sayısı bayilerde yerini aldı. Kapağındaki 850 beygirlik E34 BMW 10 saniyede 270 km/h ulaşabiliyormuş. Doğrusu insanı hayrete düşürüyor. BMW gibi birçok modifiyeli otomobilin yer aldığı sayıda Fast&Furious 4 filmininde tanıtımı yapılmış.
Gelelim HobbyRC 'ye :) Dergi'nin 14.sayfasında 2009 Off Road yarışımızın duyurusu yapılmış. 96 ve 97 .sayfada ise bütün güzelliği ile Murat Yıldız kardeşimizin hazırladığı Silvia-D S15 yer almış. 2 sayfada da o kadar büyük resimler kullanılmış ki sanırım bu modelede böyle bir sunum yakışırdı.
Dergi her zaman ki gibi dolu dolu olmuş. Destekleri, ilgi ve alakalarından dolayı öncelikle Tuning Türkiye Ekibine, aracını pürüzsüz bir şekilde hazırlayıp sunduğu içinde Murat Yıldız kardeşime çok teşekkür ediyorum.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla
http://img235.imageshack.us/img235/458/26696047xo3.jpg
Emek verip keyif alarak yaptığım aracımın tuning dergisinde yer almasına vesile olan şükrü balcı arkadaşıma huzurlarınızda çok çok teşekkür ediyorum.Gönül verdiğimiz hobbymizi destek verip sayfalarında yer veren tuning türkiye ekibinede ayrıca teşekkür ederim.:cool:
Tuning Türkiye Dergisi'ne bizlere verdiği destekten ötürü canı gönülden teşekkür ederiz.Murat kardeşimize teşekkür eder çalışma ve başarılarının devamını dileriz...
Tebrikler,ilk fırsatta dergiyi alıyorum.
ceyhun34
26-02-2009, 16:31
Tunnıng türkiye çalışanlarına teşekkürler...muratcım senide özel olarak tebrik ediyorum:)
100kmh2sn
26-02-2009, 16:39
Murat ,
Ben teşekkürlük birşey yapmadım,teşekkürü ; emek vererek aracı hazırlayan ve sunanlar hak ediyor.
Aracının dergide yayınlanmasını isteyenler bana ulaşırsa bende elimden geleni yaparım
Saygılarımla
MSenturk
26-02-2009, 21:11
Adas koptun sen :)
tebrik ederim :)
Guzel bir araç çıktı :)
tebrıkler murat abı calısmlarının devamıını dılerım..
Tuning Türkiye Dergisi'ne bizlere verdiği destekten ötürü canı gönülden teşekkür ederiz.Murat kardeşimize teşekkür eder çalışma ve başarılarının devamını dileriz...
Tebrikler,ilk fırsatta dergiyi alıyorum.
Tunnıng türkiye çalışanlarına teşekkürler...muratcım senide özel olarak tebrik ediyorum:)
Adas koptun sen :)
tebrik ederim :)
Guzel bir araç çıktı :)
tebrıkler murat abı calısmlarının devamıını dılerım..
herkese çok çok teşekkür ederim.durmak yok yeni projeler çok yakında.:D:D:D:D:cool:
murat abicim tebrik ederim seni.Şükrü abi seninde bu hobbyi yaymada emeğin çok fazla senide tebrik ederim sizin gibi adamlar çok az gerçekten.
pardon Şükrü abi ancak neden msjım editlendi? bir detaylı bir açıklama yapabilir misiniz? Serkan abinin dergiyle bir bağlantısı olmadığı halde onuda editlemişsiniz.
100kmh2sn
06-03-2009, 17:10
Burak,
Tuning Türkiye başlığının içinde başka dergi adı kullanıyorsun, bu konu dergi idarecileri tarafından takip ediliyor, sence yaptığın hoş birşey mi ?
Serkanı çok severim ona karşı bir sıkıntım yok sadece kullandığın dergi ile aynı cümledeydi o yüzden editlemek zorunda kaldım. Serkana özel başlık açabilir iyi ve güzel dileklerini yazabilirsin.
Saygılar
Rekabet piyasasının bu kadar derin olduğunu kestiremedim Şükrü abi. Yeni başlık açıp forumumuzu doldurmayayım. Modelcilik hayatıma katkılarından dolayı Serkan Saygına buradan teşekkürlerimi ileteyim yeterlidir.
100kmh2sn
07-03-2009, 12:29
Burak,
Rekabet konusunu bilemem ama yapılan etik değil bende gerekeni yaptım. Alınıp darılmak yok, hepimiz modelcilik adına uğraşlar vermeye çalışıyoruz.Yanlış birşey varsa düzeltmek gerekiyor.
Bu konuda Serkan dahil kim katkıda bulunuyorsa herkese saygı göstermek gerekiyor.
Neyse konu dağılmasın.
Saygılar
hocam kep on numaraaaaa..
ahhhh ahhhh acaba bizim kepte böyle dergiye konu olurmu acep:D
[b] Tuning Türkiye Dergisi'nin Mart Sayısı bayilerde yerini aldı. Kapağındaki 850 beygirlik E34 BMW 10 saniyede 270 km/h ulaşabiliyormuş.
http://img235.imageshack.us/img235/458/26696047xo3.jpg
İnanmıyorum ben ne güce ne hıza. Drag yarışlarında ne teknolojiler kullanıyorlar bu sürede bu hızlara ulaşmak için. Türkiyede modifiye sektörü çingene işi zaten. Turbo taktım 500 beygir nitro koydum 800 oldu vs sanki matematik işi. Bir de günlük kullanımda 2. el arabalar bunlar. 800.000 poundluk veyron bile boyle birşey iddia etmezken kulaktan dolma bilgiler ile onlarca dergi var piyasada
100kmh2sn
21-03-2009, 11:25
Dinçer, başlık dergilerin çıkarttığı araçların gücüyle ilgili değil..
Bu konudaki sıkıntını dergilerin maillerine gönderebilirsin, hatta forumları var oraya yazabilirsin. Hatta hatta istersen seni dergidekilerle görüştürebilirim :D
Saygılar
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.