Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkari Çukurca da da nitro yanıyo tekerlekler dönüyorr...
Forumdaki siz değerli arkadaslarımın yaşamış olduğu; pist derdi yok,motor gürültüsü derdi yok,trafik derdi yok,çocuk mocuk derdi yok.. Çünkü hiçbiri yok :D heryer pist,her yer offroad... herkese selamlar.
yazdığım yerlerin hepsinde bulundum...şu an çukurca merkezdeyim..vınnnlamaya dewam...siz hangi model i kullanıyorsunuz??
Bravocuda
02-03-2009, 10:57
Dostum asker orada olman büyük bir cesaret hemde rc modelle iyi götürmüşsün oraya aracı.Dediğin gibi orada rahattır kulanmak.Senden başka orada kullanacı çıkacağını sanmıyorum.Hele hele oranın sade vatandaşı rc denen hobiyi cennette görür adam evinde tonla çocuk kalırken rc onlara suudi kral abdullah gibi kalır. :D
Bol rcli sürüşler dikkali bir şekilde ;)
Çukurcaya ben de çok sık gelip gidiyorum.Müsait olursanız tanışmak isterim.
İmzamdan belli olduğu gibi helikopterciyim aslında. Ama Çukurca'yı görünce mesaj attım 2 yılım geçti orada acı tatlı...
bir nevi bayrak yarışı bu..siz görev yaptınız şimdi sıra bizde..haliyle burda sosyal hayat sıfır.tek eğlencem model aracım,,arada veriyoz gazı :D bilecikte görev yaparken gölpazarı yeni kuruluyordu bikaç kere geldim sizin köye...walla burdan pek farkı yok be dostm ;) selamlar....
Dostum asker orada olman büyük bir cesaret hemde rc modelle iyi götürmüşsün oraya aracı.Dediğin gibi orada rahattır kulanmak.Senden başka orada kullanacı çıkacağını sanmıyorum.Hele hele oranın sade vatandaşı rc denen hobiyi cennette görür adam evinde tonla çocuk kalırken rc onlara suudi kral abdullah gibi kalır. :D
Bol rcli sürüşler dikkali bir şekilde ;)
tek sıkıntım,sizler gibi buluşma ayarlayamıyoruz burda :( başka problem yok..burda iki arkdasta heli var.. kendi gurubumuzu kurduk..military rc :D selamlar.........
Çukurcaya ben de çok sık gelip gidiyorum.Müsait olursanız tanışmak isterim.
ok tanışalım..nizamiyemiz dostlara her zaman açık..bu arada ne işle meşgulsun babacan,merak ettim..yani çukurca alakasız bi yer..bizim gibi asker veya polis değilsen tabii :cool:
Kadınlar günü geçsin. Enkısa zamanda gelirim.
Kadınlar günü geçsin. Enkısa zamanda gelirim.
kadınlar günü mü?? dostm intersting ve amazing birisin bea :D
Tahmin edeyim :hımm: Gazeteci, kargo çalışanı, nakliyeci, pazarlamacı, sigortacı.... Amma çok salladım biri tutar belki :D:D:D :eeeeyoo:
Baba destekli sallıyorsun tebrik ederim :D bu arada iyi havancı olur senden :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.