PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam

can_akbulak
11-05-2005, 19:42
selam bende bu spora başlamak isteyenlerden biriyim arada bi autodrom'a sizleri izlemeye gidiyorum ... bi araba alırken yanın da yedek parçalarını almam gerekiyo mu? bide arabanın yanın da neler almalıyım ...

viaconme
11-05-2005, 21:38
selam can aramıza hoşgeldin...
araba alırken nelere dikkat etmen yada neler gerekebileceği gibi konuları on*road off-road gibi konu başlıklarında bulabilirsin....

denizfeneri
12-05-2005, 11:08
Aramıza hoş geldin. Forum sayfalarına biraz vakit ayırdığın takdirde tüm sorularının yanıtlarını bulacaksın. En kısa zamanda istediğn araba ile pistlerde görüşmek dilegiyle...

fdx
12-05-2005, 16:34
aramıza hosgeldın cok zevk alacagın bır hobby sectın tebrık ederım.

londonboy
13-05-2005, 00:06
selam arkadaslar bende bu hobby isine 2 yildir basladim ve londrada yasiyorum.ama inanirmisiniz bu forum yani hobbyrc cok mukemmel 1 forum 2 yildir rc araba kullanmak icin pek fazla zaman bulamasamda ara sira zaman ayirmaya calisiyorum ve buradan ogrendigim cok onemli bilgiler edindim rc arabalar hakkinda. gerci rc arabalarim icin parca sorunum pek olmuyor turkiyedeki arkadaslar kadar hemen yani basimda ve cevrede 1 kac rc shop u oldugu icin cok sansliyim. umarim turkiyede rc konusu simdikinden daha fazlasiyla gelisirde rc ve parca gibi sorunlari ortadan kalkar umarim. herkese iyi eglenceler. aman dikkat cok fazla hiz yapmayin ama yavasta gitmeyin

unalsel
13-05-2005, 00:54
Hoş gelmişseniz, biz de ev sahibi olduk:) Sizlerin de foruma sıkı takılıp ev sahibi olması dileğiyle.