Orijinalini görmek için tıklayınız : Acemi bir modelciyi kabul edermisiniz ?
ElektroNet
13-05-2005, 12:54
selam dostlar.
nihayet anladığım bir dilde forum buldum :)
arkadaşlar hepinizi kutlarım böyle güzel bir forum oluşturduğunuz için.
ben uzun yıllardır modellere gönül vermiş ama birtürlü başlama fırsatı bulamamış bir acemiyim.modellerim elektrikli araçların ötesine geçmedi hiç.onlarda zaten prof modeller değildi nikko ve o türden araçlar.
uzun zamandır helikopter merakım vardı ve bir walkera z400 rc 6ch ccpm 3d edindim.
ancak halen uçurmuş değilim.aslında çok sabırsızımdır ama modele zarar vermektende korkuyorum.FMS simülatörü çalışmadı 6ch kumandada.öncelikle gerçekci bir simülatöre ihtiyacım olacak sonrada sizlerinde yardımları ile bu heliyi uçuracam :)
kendim elektronik ile uğraşmaktayım.heliyi yakından inceleyip elimde tutarak kumanda ile biraz anlamaya çalıştım ve bu işin dışarıdan göründüğü gibi kolay olmadığını ve bir o kadarda ustalık istediğini anladım.(işim çok zor)
arkadaşlar tekrar selamlar saygılar.
herşeyin gönlünüzce olması dileği ile.
Ali Kemal
Kabul etmek ne demek, forum herkesin. Öyle değilmi Şükrü abey:) Hoşgeldiniz. Heli uçurmak çok zor gerçekten ben fms'de deniyorum uçurmayı gerçekten zor. Konu dışına çıkıp yazayım iyi modeli bulursan fms baya bir gerçekçi oluyor abi kablo bağlantısı için de faydalı bir link vardı rc heli bölümünde.
Aramıza hosgeldın .aradıgın her bılgıyı konu baslık altında bulman mumkun.tekrar hosgeldın
Aramiza HoŞgeldİn Alİ Kemal Abİ.
100kmh2sn
13-05-2005, 15:23
Ailemize hoşgeldiniz
Forumumuzda size elimizden geldiğince yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz, öncelikle forumdaki ilgili konulara göz atmanızı tavsiye edicem daha sonra aklınıza takılanları sorabilirsiniz,sizi forumumuzda daha sık görmek isteriz, iyi seyirler
Foruma Girin Forumda Kalın ;)
ElektroNet
13-05-2005, 16:08
selam arkadaşlar.hoşbulduk.:ımmm:
forumu adım adım bakacam ama önce heli bölümünü taramam lazım zira uçurulmayı bekleyen bir heli var :kütküt:
inanın bu samimi ve yardımsever yazılarınız beni çok memnun etti.
forumda diğer bölümlerdede bunu gördüm.çok ama çok güzel paylaşımınız.
artık bende bu ailedeyim haberiniz olsun :) zaman zaman fazla sorularım olabilir ama idare edeceksiniz artık..
konularda ilgimi çeken yada yorumda bulunabileceğim konulara mutlaka fikrimi yazarım.
tüm arkadaşlarıma iyi çalışmalar işlerinde başarılar mutlu günler dilerim.:ımmm:
Ali Kemal
hoşgeldin adaşım. yaklaşık 2 ay önce buraya katıldığımda ben de hiç bir şey bilmiyordum. sadece bir rc almaya karar vermiştim. gerek yaşadığım yerde pist olmaması gerekse buradaki yazıları okuyarak off-road almaya karar verdim. bir sürü şey öğrendim. buradaki yardımlaşmanın nasıl olduğu ve neleri çözebildiği konusuna en iyi örnek sanırım aşağıdaki linktir.
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=3609
tabii arkadaşların kafalarının etini yemekle bir miktar benim de payım var :D:D:D tekrardan hoşgeldin.
Ailemize hoşgeldin, eğer daha önce uçak filan uçurmadıysan, heliyi uçurmaya hiç teşebbüs bile etme. Ben de bir arkadaştan 4Ch bir EP heli aldım, kullanmak acayip zor. Öncelikle sim ile çalışmayı tavsiye ederim. İlgili başlık altında bu konuda bilgiler var...
ElektroNet
16-05-2005, 21:01
Ailemize hoşgeldin, eğer daha önce uçak filan uçurmadıysan, heliyi uçurmaya hiç teşebbüs bile etme. Ben de bir arkadaştan 4Ch bir EP heli aldım, kullanmak acayip zor. Öncelikle sim ile çalışmayı tavsiye ederim. İlgili başlık altında bu konuda bilgiler var...
haklısın.
uçurdum ama iniş berbat oldu.tam anlamıyla 100 puanlık kötü bir inişti.
ben acele ettim ve bana 1çift ana pervane 1 servo ve birde kuyruk mili dişlisine patladı:kütküt: .
6 kanallı walkera kumandasında çalışan simulatör bulamadım.napalım sağlık olsun.
Merhaba arkadaşlar Elektronet Nickli, Ali Kemal İsimli arkadaşa 1 haftadır ulaşmaya çalışıyorum.Eklemediğim msn adresi kalmadı ama bir türlü ulaşamadım.Bu sitede bir zamanlar bayağı aktifmiş,birlikte buluşmalar felan gerçekleştirmişsiniz.Ali Kemal'i tanıyan ve ulaşabileceğim bir adres veya telefon numarası verebilecek arkadaşlardan rica ediyorum.Ulaşmak istememin sebebi'de kablosuz internet için gerekli bir kaç ürün elinde mevcutmuş ondan almak istiyorum.İyi Günler.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.