Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizfeneri'nden Merhaba
denizfeneri
26-05-2004, 22:41
Aranıza katılalı bir kaç hafta oldu ama buraya yazmayı ihmal etmişim. Yıllar önce ilk kez Nikko'm sayesinde düştüm bu sevdaya. Servo mekanik hız kontrol derken uzun bir aradan sonra bir hpi edindim ikinci el. Daha sonra TL-01 ve şimdide Tower'dan gelmesini dört gözle bekledigim TB-02. Sizlerle tanışmak oldukça faydalı oldu. Tower'ın varlıgından bile habersizdim ve Ankaradaki hobby shoplardan TB-02 almam mümkün bile degildi. Ögnecek çok şey var...
denizfeneri;
aramızda olduğun için, sana faydamız dokunduğu için biz de mutluyuz. umarım ankarada tanışma imkanımız olur. tekrar aramıza hoşgeldin
SpEEd_dRiVeR
26-05-2004, 23:01
aramıza hoşgeldin...seni sık sık forumda görmek dileğiyle..
Hoşgeldin.
TB02'in hayırlı olsun. İnşallah memnun kalırsın
Hoşgeldin..
Forumda sıkça görüşmemiz dileğiyle... kendine iyi bak...
Unutma;
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...
100kmh2sn
27-05-2004, 09:54
denizfeneri,
Ailemize hoşgeldin,forumumuzun sıcak ortamından istifade edeceğini düşünüyorum,seni hem forumda hemde organizasyonlarımızda görmek isteriz,iyi seyirler
denizfeneri aramıza hoşgeldin.
Forumumuzda sıça görüşmek dileğiyle.
denizfeneri
28-05-2004, 00:42
Motor yandıgından beri tl-01'i kullanmıyorum. Kutsuna koyup kaldırdım. Hele şu tb-02 gelsin hiç merak etmeyin her organizasyona katılacagım.Böylesine seviyeli ve yararlı bir guruba dahil olmak oldukça güzel...
omer_yildir
28-05-2004, 14:39
sen su tb02 kullan bak bende alcam bır tane ankarada olduguna gore soyle guzelce kapıstırırız :D :D :D
denizfeneri
03-06-2004, 11:27
Seve seve kapışırız ama sakın acele etme daha montesi bitmedi ve arabada hoşuma gitmeyen bir kaç ufak detay var. Can sıkıcı gereksiz bir kaç parça acayip ugraştırıyor. Daha sonra sana detaylı bilgi veririm...
Hoşgeldin denzfeneri,araban hayırlı olsun.m
denizfeneri
04-06-2004, 00:34
henüz hayırlı olamadı. çözemedigim bir difransiyel sorunu yüzünden yerinde sayıyor... Yinede teşekkürler...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.