Orijinalini görmek için tıklayınız : buda yeni uçagım TEC50
yorumlarınızı bekliyorum ölçü kullanmadan yaptım hadi hayırlısı..
balkesli
09-03-2009, 21:46
Hoş bir model olmuş.Tebrikler.Umarım uçuş videolarınıda izlemek nasip olur.birde yine merak ediyorum acaba uçağınızın özellikelri nelerdir.?(boyu kanat açıklığı motor vs..)
kırımsız uçuşlar
ferit567
09-03-2009, 21:51
Abi güzel bir model :). yaptıktan sonra ölçtünüz mü bari? :D
yatay dengeleyici biraz kalın ve eni küçük gibi geldi bana.. elevator ve rudder de biraz fazla olmuş gibi duruyor ama hadi hayırlısı :).
eyvallah çok sagolun
ölçü kullanmadan kendime göre birşeyy olsun istedim o sabebten herhangi birşeyi taslak olarak kullanmadım
ama
kanat açıklığı 100 cm yatay dengeleyici 30 cm onuda kestiğim bi kanat boşa gitmesin diye yapıvereyim dedim ama inşallah uçar yarın biter ama havalara bağlı uçuş video koymaya çalışacagım eski motorumu faal ettim bugün bilye dagıtmıştı yeni bilye taktım kaplama işleri felan kaldı inşallah diger fotolarıda yarın koyarım
Bu beyaz strafordan bende kullandım.Kanatlara mutlaka esnemeyi önleyecek birşey koymalısınız(cıta,karbon cubuk) ve düşünce kırılmaması için koli bandı veya renkli kağıtlar ile kaplama yapılmalı.
hkartol123
10-03-2009, 11:21
Selamlar..
Comdare güzel bir model olmuş ben cessna 182 ye benzettim.
En yakın zamanda bitmesini diliyorum...
Tabi videosunuda unutmamak lazım...
Bir uçak bu kadarmı kötü uçurulur uçagı bir kaç kez parçaladıktan sonra tekrar tamir ettim ama bu seferde nihayet sorunsuz olan uçusumu çekemediler çok üzüldüm çok güzeldi herşey ama neyse yarın tekrar deneyecegim ve tekrar çekecegim ve onu izlettirme imkanım olacak üstadlar saygılar
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.