Orijinalini görmek için tıklayınız : itu bulusması
bılındıgı uzere bu gun ıtu de bulusmamız oldu cok guzel bır bulusmaydı bazıları cok ıyı kullnamasa ıyıydı genelde arkadaslar bır bırlerıne yardımcı olmaya calıstı
cok guzeel bır gundu benım acımdan ıse arabam bu gun neredeyse hıc ayar tutumadı kullandıgım en kotu gunlerımden bbırını yasadım acıkcası ortalara dogru guzel ayar tuttu dıyebılsemde ılerleyen vakıtlerde daha kotu oldu ama gınede bol bol oynadık gelen gelmıyen herkese cok teskkurlerr
http://img190.echo.cx/img190/8548/resim0200jj.th.jpg
torlak_t
15-05-2005, 22:14
bence de öok güzeldi her şey özellikle hava tam oynamaya müsaitti.. Murat sen gene ayar tutturamadın ya ben napayım arabamı hiç çalıştıramadım:( ... Neyse haftaya falan ayarlarız bişiler :D :D
valla iyiki gelmişim hem arkadaşlarla tanıştık hem rodajını sağ salim bitirdik. aydın sağolsun çok yardım etti. diğer arkadaşlarda tabii. nickleri karıştırıyorum hep. uçak canavar gibiydi kırılmasa iyidi ama olsun. bu arada benim ss canavar gibi oldu. gelirken otobanda durduk boş bi park alanında deneme yaptık uff mükemmeldi gerçekten. herkes sağolsun...
reklamci2003
16-05-2005, 13:52
Evet gerçekten güzel bir gündü. Herkes birbirine yardımcı olup çıkan ve varolan problemleri halletmeye çalıştı anlaşılacağı gibi yardım içinde geçen güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik. Uçak olayı çok güzeldi ilk uçtuğunda ağaca takıldı biraz komikti ama bereket aşağıya düştüde ağaca çıkmaktan kurturdum. :) Bu arada Genesisin de rodajını geç te olsa bitirdim. CEN Genesis hakkinda söyle diyebilirim ki şimdiye kadar kullandigim en iyi arazi araci. Kısmetse önümüzdeki hafta da kendime on road için rodaj yapacağım. Kemalinde rodajini bitirdik ama ufak tefek eksikleri kaldi. Buluşmadan herkes mutlu ve eğlenerek ayrıldı. Birdahaki buluşmamızı şimdiden yazayım dedim. 29 MAYIS 2005 PAZAR. Saat 11 ITU.
Sevgiyle...
valla superdi bulusma artik o ucak benim :D dun bi ara evde ucurdum :D komedi yaws aydin abi hangi arabanin rodajini yapicaksin 117 km yapaninmi ? haftaya tekrar gelmeye calisacagim ama bu sefer savage mle
reklamci2003
19-05-2005, 16:05
Evet o tarihe kadar kimse talip olmazsa Cen CT4-S (117km)'un rodojini yapacagim kismet olursa.
torlak_t
25-05-2005, 11:19
arkadaşlar maalesef bu buluşmaya gelemiyorum başka zaman inşallah...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.