Orijinalini görmek için tıklayınız : e bayden gümrük ödemedenn!!
torlak_t
16-05-2005, 00:44
arkadaşlar cuma günü e-bayden 20 dolarlık bir siparişim geldi. Üzerinde gift yazıyodu eve kadar gelmiş. 26 ytl falan ödemedim yanii..
Enforcer
16-05-2005, 04:47
Dur tahmin edeyim screw set olmasin sakin?
mania_rc
16-05-2005, 11:14
arkadaşlar cuma günü e-bayden 20 dolarlık bir siparişim geldi. Üzerinde gift yazıyodu eve kadar gelmiş. 26 ytl falan ödemedim yanii..
26 ytl eve gelen siparişlerden değil gümrükte tutulan mallardan alınıyor.
torlak_t
16-05-2005, 11:30
Dur tahmin edeyim screw set olmasin sakin?yok deildi valla :)
eve gelen siparişlerde dahil . Cuma günü gümrükte memurla konuştum . Postacıya verecekmişiz 26 ytl o da bizim adımıza yatıracakmış .
eve gelen siparişlerde dahil . Cuma günü gümrükte memurla konuştum . Postacıya verecekmişiz 26 ytl o da bizim adımıza yatıracakmış .
Yok Artık... Kapıya gelene de mi...:censor::censor::censor:
Kepazelik vallahi.
her şey için geçerli bu . mesela 10 dolarlık bir şey getirseniz bile 26 milyon damga vergisi adında parayı yatırıp pakedi öyle alıyorsunuz . benim merak ettiğim eğer postacı eve getirdiğinde yeterli para yoksa ne yapıcaz :)
para yoksa nasılsa o postacı oranın postacısı dır o sana hergün gelir artık parayı alana kadar yada ertesi gün getirir :)
Postacının 26 lira alması bana biraz saçma geldi. Çünkü öyle olsa eskiden de 50 kuruş alması lazımdı kapıya geldiğinde. Neyse 2 hafta içinde eve 2 paket gelicek görürüz ne oluyo ne bitiyo.
Dr. Mini-Z
16-05-2005, 17:10
Kimi alıcak kimi almayacak öyle olacak. Sonra hepsi birden almaya başlayacak.
:eyaaaaa: :ıggcck: :dıkşın: :fire:
torlak_t
16-05-2005, 17:47
ne biçim iştir ya. O zaman ben neden ödemedim para
? sonra mı alacak postacı napcak acaba:confused:
omer_yildir
16-05-2005, 20:22
gecen hafta towerdan ıkı ayakkabı kutusu buyuklugunde parca geldı. kutu cok buyuk olmasına ragmen eve kadar geldı..sasırdım..postacı para felan ıstemedı.. cmtsı de ıkıncı partı mal geldı yıne hıcbır ucret odemeden postacı eve getırdı:)
10 dolarlık mala 25 milyon vermek saçma ama bende öyle duydum olayı. bundan böyle topluca getirtmek lazım parçaları.
ferdinand
16-05-2005, 23:27
bu iş gittikçe çetrefilli hale gelmeye başladı,farkında mısınız?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.